- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nem tudom, a mesh beállítási témában maradhatott-e egyáltalán kérdés a hozzászólásom után, de ha egy firmware frissítés nem gond (katt-katt-betallóz- katt) akkor az általam írt megoldásnál se maradhatott volna kérdés.
De persze te tudod, meddig akarsz még kérdezgetni, végülis vanak olyan emberek, akiknek sokkal jobb a topicot terhelni ugyanazon kérdések beírkálásával hetente, minthogy az összegyűjttött, működő, publikált megoldásokat használjuk, és ehelyett esetleg mással is lehessen foglalkozni..
-
Rick4
félisten
Vissza kellene olvasni, vagy a keresőt használni, kb 5 perc keresés, 5 perc telepítés, plusz 5 perc az az idő, amit egy mesh kapcsolatra kell szánni.
Semmi lényege, hogy egyik vagy másik készülék melyik régiós, nekem egy kínai a fő router, meshben rajta egy global, akárhányszor restartoltam egyben vagy külön őket, szépen egymásra találnak minden körülmények között. -
Heyman
aktív tag
Nem tudom mi a legfrisebb kínai, én a jelerősség növelése miatt csináltam meg, de global firmware ment utána vissza. Amit linkeltem azzal tuti működik, hogy global után felteszed én azzal próbálkoznék, úgy is frissülni fog az elérhető legfrissebbre. Ha fent van hard reset, és lennie kell kínai régiónak.
-
Heyman
aktív tag
Menni fog, a global jelerősítés második lépésre is ez:
Rollback miwifi_r3600_firmware_5da25_1.0.17.bin (router oldalán Settings >> Status)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest