- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A vezetékes kapcsolatot minden router tudja minden más routerrel, az nem a xiaomi- féle mesh, tehát nem is feltétlenül kell látnod.
A kérdés inkább az, úgy lőtted- e össze őket vezetékkel, hogy minden összedug, második- harmadik routeren reset, és hagytad őket párosodni, vagy pedig te álligattál rajtuk bármit is.Nekem nem vezetékkel volt összekötve, resettel összedugtam, az első megmutogatott a másik kettőnek mindent, és a beállítások egy része is átvándorolt, az első felületén láttam mindhármat, ha valamit, pl wifi nevét elállítottam, az a beállítás átvándorolt a többi routerre is.
-
trance89
Topikgazda
Szabadon cserélhető, max csak a miwifi app kezeléssel adódhat gond, lásd összefoglaló.
Hülyeség global fw-t használni mint azt már többször is hangsúlyoztam. Lényegesen gyengébb teljesítményt nyújt wifi-n mint a folyamatosan frissülő kínai, emellett pl a global AX3600-on bugos a port forward is. -
Laca0
addikt
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy az AX3000-et lehet-e simán AP-ként használni? Vagy vezetékes bridge módban?
Leírás szerint így kellene mesh-be kötni vezetékkel, de ez tulajdonképpen 2 külön alhálózat lesz. Csak internet elérésre jó, de ha van egy NAS vagy bármilyen PC-s megosztás, már nem megfelelő megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest