- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
Silent77 #4105 üzenetére
Szia,
Jol ertem, hogy nalad restartolt az AX3600 ?
Merthogy nalam is most ez a problema. kb. 3 evig mehetett minden kulonosebb gond nelkul, de mostansag random eldobja mindket wifi savot, sot az uptime szerint meg restartol is mind2 router. A node-on ilyenkor sargan vilagit a felso led.
Tapot mar csereltem, de nem segitett. Annyi valtozas tortent, hog uj telo lett itthon, de azert az durva lenne, hogy e miatt restartol a router.
Nalad lett valmai megoldas ? Lassan ott tartok, hogy nem erdekel a kimeno teljesitmeny, kibaxom az ablakon az egesz kinai csodat es veszek valami ertelmesebb markat.
Odaig jutottam, hogy levettem 160Mhz-rol 80Mhz-re a savszelt es igy nem restartol, de a wifi halozaton igy is megszunik a net idorol idore kb. 1 percre.
A wifi halozat meg lathato, de a ping mar nem megy. -
Atish19
őstag
válasz
Silent77 #4105 üzenetére
Ugyan nem Xiaomi router (Asus), de Oneplus telefon szivatott engem is nem régiben. Nálam ha felment a 2.4Ghz sávra azon a sávon megszűnt az internet hozzáférés. 5Ghz-en semmi gond nem volt. Alaphelyzetbe állítottam a telefon hálózati beállításait és azóta nincs ilyen jellegű probléma. (Android 12 szintén)
-
válasz
Silent77 #4105 üzenetére
Új fejlemény.
Fiamék routerével nincs semmi problémája, Xiaomi 3 talán.
Ma jött egy Honor 3 wifi 6 router, gondoltam kipróbálom ezzel sincs gondja a telefonnak.
Nem értem mi lehet a probléma, AX3600-ra felraktam a kipucolt Kínai fw-t. Semmi változás.Bármi ötlet, hogy mi lehet a gond?
Amint a telefon felmegy 5Ghr-re, 5mp és levágja a routert. 2,4-en használva az Amazfit óra hülyül meg, és álladóan lecsatlakozik a telefonról.
Telefonon is volt bt, wifi reset. -
gabikiraly2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged