Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Így most még sokkal nehezebb lett a játék. Szerintem érdemes használni rossz esetben a visszatöltést.
Én is legkönnyebben játszok, de én nem hagytam meghalni az embereket. Sérülés nem zavar, meg vannak küldik ahol nagyon nehéz lenne nélküle. Így azért elég korrektül lehet haladni, utóbbi néhány miszióban nem sérült senki és már csak egy sebesült maradt. Emellett ha jó embereid vannak nem is kell sokat töltögetni, legtöbb akciót töltés nélkül csinálom. Amikor már erősebb páncélok/fegyverek vannak azok sokat segítenek, igaz ezeket a kezdőkre is rá lehet tenni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ennyire nem rossz a helyzet. A csapatra meg vigyázni kell, nem szégyen ha visszatöltöd a mentést és máshogy próbálod meg. Én mindig így csinálom normálon, az Xcom1-et is így vittem végig kétszer, hogy nem volt ember veszteségem. "save scum".

Konkrétan mi volt a szituáció mikor egyik embered se találta el az ellent. Milyen cuccod van, mi volt az ellen, mi volt a felállás, hány %-ot írt a játék a találatra?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Xcover 7 128/6
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest