Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab.gergely
tag
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Ti még nyomjátok vele, vagy csak nosztalgia? Kicsit elfáradtam, pedig sztem alig vagyok túl a felén. Nagyon idegesítő, hogy a perkek közel fele nem működik(főleg magasabb szinten), de egyébként is annyira bugos a játék, ha lenne alternatívája már rég otthagytam volna. Várható hogy foglalkoznak még javítással, vagy már öregnek számít a játék?
-
Aku-Aku
tag
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Codex-nel az is mukodik, ha egybol agyonlovod, pl. bluescreen rounds-al vagy coil rifle-lel, mar konnyu...
-
emmm
őstag
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Nem próbáltam gáz gránáttal, de pl. az aciddal ez nem működött nála. Annyira nem volt vészes, pont kapott egy szép -50 aimot a gránátosomtól, így amikor betámadott, közelről sem tudott megütni.
Mindegy, legközelebb elveszem szarvát trófeának. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Köszi az infót!
A % meg ja. Nem kötekszem én és még örülhetek is mert egyébként rengeteget lő mellé az ellenfél még akkor is ha csak fél fedezékbe vagyok.
Tudom én hogy még egy %al is lehet betalálni csak vicces mikor 3ember lő mellé 70+ %al, az az egy szerencsétlen meg kritikált lő 24el.
Tegnap volt is egy olyan hogy disoriented katonàm ow-ből kritikált lőtt. Ott kiabáltam hogy promotedet neki!!

-
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Így már értem! Köszi!
De mondom, tudatlanságom miatt nyomtam ignort mikor azt nyomtam. -
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Ez a 24 órás dolog igaz lehet. Vagy valami van mert most direkt ignort nyomtam két küldire, egy supply raid és egy advent blacksit és nem tüntek el csak visszalépett.
Persze ezek nem felugró ablakban jelentek meg hanem már térképen voltak.
De lehet korábban felugrott és akkor is ignore-t nyomtam.
Szal nem hiszem én azt hogy instant veszítek ha először ignorálom és el is tűnik. Az úgy már sok lenne szerintem. Épp elég push ez az avatar számláló is. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
holnapra lesz rá mod, hogy visszaállítsd a régit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy, legközelebb elveszem szarvát trófeának. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)