Hirdetés
- Google Pixel topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Két fülhallgatóval bővült a Motorola tartozékainak kínálata
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap este elkezdtem megint, most szeretett a random: második hónap végére már 4 engineerem volt (egy küldetésből jött, egyet scanneltem, az utolsót vettem), így azért jelentősen gyorsabb a haladás
És most a hajó első két szintjén is csak sima szobák voltak. Alloy úgysem kell 3 raid (egyik scanből jött) után.
Így a randomokkal sem játszottam annyit taktikai módban, csak a blacksite-ot "győztem meg", hogy menjen Dél-Amerikába (GTS taktikákra -50%) és a gerillánál vacakoltam picit, hogy jó legyen a jutalom-megakadályozott event párosítás.Viszont a hackelést végképp nem értem mi alapján működik
Tegnap gerillamisszió végén a VIP ajtaján a zár azt mondta ad nekem +20 pontot a hackingre 25%-os eséllyel. Akárhogy próbálkoztam (mozgattam a csapatot, közben leszedtem az Advent maradékát), csak olyan 75%-ig ment fel a csík, néha még addig se, de volt hogy az esély lement 13-15 százalékra is. A végén mikor a célszemélyt kivittem a falon keresztül (a tetőn legránátoztam egy officert, vele ment a külső fal is) akkor már 40% volt.
És ment a csík kb. húszig, szóval hagytam a fenébe, ennyit nem ér az egész. Bezzeg amikor a kisebb reward kell akkor végigmegy a csík...Másik amit nem értek, hogy mitől lett shaken a rangerem. Tegnap öt küldetés alatt egyszer sérült, akkor is csak egy viper tekeredett rá és már hisztizik. Bezzeg a többiek nem ilyen érzékenyek, egyik szerencsétlen heavy két küldetésen volt eddig, mind a kétszer 1-2 kockával élte túl és mégis bírja
Kedvenc sniperemre különösen gerjednek a sectoidok, ha elérik már kapja is a pánikot. Aztán hátbalövi az említett heavyt
Valami tuti történt közöttük, ez nem lehet véletlen.És egy küldetésekhez kapcsolódó kérdés is a végére: ugye codex akkor jön először, ha skulljacket tudok egy officerbe... Ha ezt elhalasztom későbbre akkor miről maradok le?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Klaus Duran: RCS
- Autós topik
- Elfelejtettem a film címét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- További aktív témák...
- Samsung 870EVO 1TB 2.5"
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 16B RAM 256GB Magyar billentyű garancia 2026.11.14
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És most a hajó első két szintjén is csak sima szobák voltak. Alloy úgysem kell 3 raid (egyik scanből jött) után.
Tegnap gerillamisszió végén a VIP ajtaján a zár azt mondta ad nekem +20 pontot a hackingre 25%-os eséllyel. Akárhogy próbálkoztam (mozgattam a csapatot, közben leszedtem az Advent maradékát), csak olyan 75%-ig ment fel a csík, néha még addig se, de volt hogy az esély lement 13-15 százalékra is. A végén mikor a célszemélyt kivittem a falon keresztül (a tetőn legránátoztam egy officert, vele ment a külső fal is) akkor már 40% volt.
És ment a csík kb. húszig, szóval hagytam a fenébe, ennyit nem ér az egész. Bezzeg amikor a kisebb reward kell akkor végigmegy a csík...
Kedvenc sniperemre különösen gerjednek a sectoidok, ha elérik már kapja is a pánikot. Aztán hátbalövi az említett heavyt