Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Tegnap este elkezdtem megint, most szeretett a random: második hónap végére már 4 engineerem volt (egy küldetésből jött, egyet scanneltem, az utolsót vettem), így azért jelentősen gyorsabb a haladás :U És most a hajó első két szintjén is csak sima szobák voltak. Alloy úgysem kell 3 raid (egyik scanből jött) után.
    Így a randomokkal sem játszottam annyit taktikai módban, csak a blacksite-ot "győztem meg", hogy menjen Dél-Amerikába (GTS taktikákra -50%) és a gerillánál vacakoltam picit, hogy jó legyen a jutalom-megakadályozott event párosítás.

Viszont a hackelést végképp nem értem mi alapján működik :( Tegnap gerillamisszió végén a VIP ajtaján a zár azt mondta ad nekem +20 pontot a hackingre 25%-os eséllyel. Akárhogy próbálkoztam (mozgattam a csapatot, közben leszedtem az Advent maradékát), csak olyan 75%-ig ment fel a csík, néha még addig se, de volt hogy az esély lement 13-15 százalékra is. A végén mikor a célszemélyt kivittem a falon keresztül (a tetőn legránátoztam egy officert, vele ment a külső fal is) akkor már 40% volt. :F És ment a csík kb. húszig, szóval hagytam a fenébe, ennyit nem ér az egész. Bezzeg amikor a kisebb reward kell akkor végigmegy a csík...

Másik amit nem értek, hogy mitől lett shaken a rangerem. Tegnap öt küldetés alatt egyszer sérült, akkor is csak egy viper tekeredett rá és már hisztizik. Bezzeg a többiek nem ilyen érzékenyek, egyik szerencsétlen heavy két küldetésen volt eddig, mind a kétszer 1-2 kockával élte túl és mégis bírja :C Kedvenc sniperemre különösen gerjednek a sectoidok, ha elérik már kapja is a pánikot. Aztán hátbalövi az említett heavyt :C Valami tuti történt közöttük, ez nem lehet véletlen.

És egy küldetésekhez kapcsolódó kérdés is a végére: ugye codex akkor jön először, ha skulljacket tudok egy officerbe... Ha ezt elhalasztom későbbre akkor miről maradok le?

Új hozzászólás Aktív témák