- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
sagajr78
üzenetére
Nem is arra gondoltam hogy az egész játékot egy rangerrel vinni végig, csak 1-2 küldetést ahol esélyét látom
Én amúgy superior agility (dodge) PCSvel igyekeztem pakolni mindenkit a snipert leszámítva aki aim-est kapott. Először a rangereim kaptak, eléggé megnövelte a túlélési esélyeiket a wraith suittal, nem féltem beküldeni őket a sűrűbe retaliation küldinél sem a civilek mentésére. Eddig nem vesztettem embert, utolsó küldinél járok remélem így is marad 
Tetszik eddig az utolsó küdli, kis laza bemelegítés után indult a dara

Viszont olyan küldetés ahol csak pár emberrel mész, nem teljes csapattal, csak az utolsó előtti küldetés, legalábbis nekem máskor nem adott ilyet.
Nekem is a pszi a nagy kedvencem, bár én war suittal, kék mellénnyel (hp töltöd) és dodge-os PCSvel küldöm, de annyira nem rambo mint hittem mert egy sectopod lövés lekapta az armorját meg 3/4 hpját utolsó küldiben

Conceales rangert azért szeretem amúgy mert hiába jött le a conceal a csapatról, előre küldöm a rangert felderíteni, és így hamarabb látom meg az ellenséget, én tudok rájuk előbb lőni sniperrel, meg felállitom a kis sortüzet killzoneos grenadierrel

Fedezni is jó meg az ellenség mozgásának követésére. Az első csapat ellenség ami be botlasz általában egy pár fős őrjárat, szerintem nem a legjobb már az elején felfedni a csapatot. Felderítem hol van a legtöbb ellenség a pályán, eldöntöm melyik poziciobol lenne érdemes raktuk ütni, elfoglalom a pozíciót az emberekkel, rangert meg hátrahagyom fedezni a csapat flankjét, hogy a kikerült őrjárat meg ne lepjen. Sokszor elintézte a 3fős őrjáratokat a magas rangú rangerem soloban

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én amúgy superior agility (dodge) PCSvel igyekeztem pakolni mindenkit a snipert leszámítva aki aim-est kapott. Először a rangereim kaptak, eléggé megnövelte a túlélési esélyeiket a wraith suittal, nem féltem beküldeni őket a sűrűbe retaliation küldinél sem a civilek mentésére. Eddig nem vesztettem embert, utolsó küldinél járok remélem így is marad