Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
Új hozzászólás Aktív témák
-
nejad
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
nekem még nincs is pszhiés katonám
páncélok már megvannak, meg most lett meg az a skeletonos rakéta vetős de még nem próbáltam ki, a mesterlövésznek már megvan a gaus meg a rangernek is meg a kardja meg az az usb amit az ellenségbe kell szúrni, hogy adatokat húzzon le belőle, felállás 1 ranger, 1 sniper, 1 gránátos, 2 müszakis, volt már, hogy pörgött a visszaszámláló tegnap de lezúztam egy piros épületet és visszament, azt mondhattátok volna, hogy ha a hekkelős embert evakuálom akkor megszűnik a robot feletti irányítás, de még így bénázva is nagyon jó ez a játék, köv újrajátszásnál még jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Witcher topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assassin's Creed: Valhalla
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
páncélok már megvannak, meg most lett meg az a skeletonos rakéta vetős de még nem próbáltam ki, a mesterlövésznek már megvan a gaus meg a rangernek is meg a kardja meg az az usb amit az ellenségbe kell szúrni, hogy adatokat húzzon le belőle, felállás 1 ranger, 1 sniper, 1 gránátos, 2 müszakis, volt már, hogy pörgött a visszaszámláló tegnap de lezúztam egy piros épületet és visszament, azt mondhattátok volna, hogy ha a hekkelős embert evakuálom akkor megszűnik a robot feletti irányítás, de még így bénázva is nagyon jó ez a játék, köv újrajátszásnál még jobb lesz