- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Szerintem a kulcs amúgy a gyors foglalásokkal, tehát a gyors gazdasági építkezéssel kezdődik. Semmire nem érdemes költeni az elején, nem vettem egy szem katonát, mérnököt, tudóst sem egyelőre. Túl drágák az elején. Inkább le kell dobni mihamarabb egy Resistance Comm-ot, hogy lehessen tovább menni. Nagyon fontos, hogy rá kell röppenni az intelre.
Majd utána a magnetic weapon-ra kell rágyúrni, ha az már ilyen tizenpár nap alatt fejleszthető. Nagyon sokat dob a csatákon, addig meg túl kell élni.
Szerintem a rifle az gyenge, a shoti sokkal ütősebb a magas critical hitje miatt. Nem kell nekik aim, odamész az alien mellé és mivel flanked, szétlövi az alien seggét szépen egy 100 %-os találat mellett, jó esetben 50+ %-os crittel. 
Később, Proving ground építésével rá kell menni a Blue screen cuccra, utána az bármikor vehető 50 vagy mennyi supply-ért, ez mehet szinte mindenkire az AP lőszerig. Robotoknak, codex-eknek ezzel kb. végük, alapból ilyen 12-15-öket fognak rajtuk sebezni, crittel bőven 20+ 1 lövés.
És ami még fontos: tolni az Avanger-en a tisztítást. Ezen még némileg a Workshop is segít, mert pl. nekem az alatta lévő 30 napos ásást a 2 gremlin egyből lecsökkentette, majd egy 3. mérnökkel gyorsan megvoltak. Ezt nem szabad abbahagyni, mert gyorsan elfogynak a helyek, ha nincs rá figyelve.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 10
- Anime filmek és sorozatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem a rifle az gyenge, a shoti sokkal ütősebb a magas critical hitje miatt. Nem kell nekik aim, odamész az alien mellé és mivel flanked, szétlövi az alien seggét szépen egy 100 %-os találat mellett, jó esetben 50+ %-os crittel.