- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #46317 üzenetére
ez az ami nem érdekel. az 1 is inkább vicces volt mint félelmetes, inkább röhögtem az erőltetett dolgokon, már nincsenek jó horrorjátékok, bezzeg régen...vagy csak én nőttem fel
mint a filmek, a horror a kedvenc műfajom, de régen láttam már említésre méltó darabot, talán a mirrors volt az utolsó aminél tényleg bele tudtam magam élni... -
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #46314 üzenetére
persze hogy lehet több profil is gold
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #46305 üzenetére
freemailt elvileg nem fogad el, meg citromailt. igaz nekem freemailes van, régen még elfogadta. reggelj valami ismertebb nemzetközi emaillel, az biztos jó lesz.
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #46280 üzenetére
én sokat nyomtam több résszel is, jó volt. de én egy earthworm jimnek örülnék legjobban
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #46091 üzenetére
sztem egy szar lett. nekem a fallout 2 az etalon, annál lényegesen gyengébb sajna....
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #46083 üzenetére
persze hogy csak egy
de akkor így kérdezd, mert nem lehetett érteni mit kérdezel...
-
Djuree
félisten
válasz
MeszarosB. #46081 üzenetére
az látszik hogy melyik profillal játszol arról a gépről...
-
Djuree
félisten
na jó reggelt így 17 óra alvás után
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
F.B.I. #45944 üzenetére
hát az utóbbi silent hillek alapján nem csoda hogy váltottak
nagyon szarul sikerültek, a legújabb rész már 3000ft-ért megkapható újonnan...a kutya sem játszik velük...pedig az 1-el meg a 2-vel mennyit nyomtam még ps-en, nagyon jól meg lehetne csinálni, 5let bőven van benne....csak nincs aki jól megcsinálja....
-
Djuree
félisten
mondjuk itt csak a "lecsekdezsoner" melegutalványokat fogadja el:
-
Djuree
félisten
hát igen, de az itteni tescoban nincs belül kajálda
meg a belső kajáldában külön kell fizetni, habár a grillcsirke is meleg kaja és azt meg a pénztárnál kell
nem vágom. na mind1, holnap rákérdezek, mert ha ittis elfogadják akkor nem veszek belőle ps3-mat....egyszer régen már próbálkoztam, de nem fogadták el. habár az még pesten volt, majd ittis megpróbálom...
coop viszont elfogadja, de én már tesco alatt nem adom
-
Djuree
félisten
na szombaton lesz egy ps3-mam, elcserélem kajajegyre
kijátszom az uncharted2-őt ha már ideadják a géppel együtt és adom is el az egész hóbelevancot. megtartanám a box mellé de kell a zsé mocira -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
lumpen_stex #45753 üzenetére
ez így van, ha megnézed mi van a box-ban hardverileg, még az is csoda hogy ennyit kihoznak még belőle és még mit kifognak
egy ügyes programozó csodákra képes.....meg ha megnézed hogy egy 40k-s pc-n mi menne el a mai játékok közül. már a telepítésnél gondok lennének....sztem ez nem rossz teljesítmény a boxtól...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
lumpen_stex #45741 üzenetére
a 720p-t méretezi fel ha szükséges
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #45729 üzenetére
Def26: hát összerakni nem túl nehéz, gondolom ezért alkalmaznak nőket (is)
-
Djuree
félisten
jaja, fasza lett nagyon
eddig ebben a játékban csalódtam a legnagyobbat pozitív irányban. mondom biztos olyan lesz mint az 1, ki sem próbálom úgyis szar lesz. aztán videók meg tesztek alapján mondom megveszem hátha, legfeljebb eladom amennyiért vettem. de szerencsére nagyon jó lett...
-
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #45687 üzenetére
nem tudom szedtél-e már szét falconos meg jasperes gépet, de pl. a memó hűtése jobban van megoldva, meg az alaplapi cuccok elrendezése sztem jobb hűtés szempontjából. a jasper-t olyan összecsapottnak érzem, a falcon már olyan jól volt megoldva, és jött a jasper ami sztem visszafejlődött...meg haveri körben egyetlenegy falcon nem ment tönkre, jasper viszont igen
de ha utánaolvasol magad is megbizonyosodhatsz róla... -
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #45651 üzenetére
persze a spárganélküli biztos kényelmesebb de azok meg valami bűn rondák sajna
ez a sima alap xplorer a legdögösebb sztem, ráadásul fehér, amit a legjobban lehet festeni -
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #45646 üzenetére
nekem vezetékes xplorer van és nagyon kényelmes+ugrálni is lehet vele, nagyon hosszú madzagja van, + egy usb hosszabbítóval meg lehet toldani ha valakinek nem elég az a kb. 4 méter
-
Djuree
félisten
válasz
5oultrain #45623 üzenetére
hát sztem az. feltörnek profilokat és amelyiken van pont az elpasszolják fillérekért. sztem ez így megy. habár ez alapján nem tudom hogy tudnak bannolni, lehet sehogy
mondjuk engem nem érdekel, nem veszek ilyen pontokat, nehogy már még erre is költsek a játékok mellett...mondjuk az hogy lopott, nem tud érdekelni engem sem igazán, ha olcsóén box-okat vettem 15-20k-ért és 2x annyiért adtam őket tovább, le is hozták nekem az ország másik végéből, 99% hogy azok is lopottak voltak
de ha nem én akkor más szakítja le vele a lóvét, akkor meg már inkább én legyek
-
Djuree
félisten
én 6k-ért vettem itthon, de utána pont lement az ára game-en
használt volt amúgy? mert ha egy ilyen pakknak így lenyomják az árát akkor általában használtat küldenek...
amúgy csak megsúgom hogy ha ilyen árban van nem sokáig lesz már eladó példány, ahogy cod4 gyűjtőiből sincs már sehol vagy nagyon drága, pár év múlva nem keveset fog érni ez a pakk... -
Djuree
félisten
válasz
heihachi #45568 üzenetére
nem próbáltam, de aki próbálta mindenki ezen a véleményen volt. persze lehet lopakodni, de miért tenném ha nem vagyok rákényszerítve
anno az 1-et vagy 6x kivittem, ott bizony szinte nem is lőhettél...na az még jó volt, az utána következő részek már annyira nem jöttek be...
-
Djuree
félisten
válasz
Jon Mathias #45480 üzenetére
tömény unalom néhány óra játék után...amennyit a demó ad bőven elég
-
Djuree
félisten
válasz
Jon Mathias #45415 üzenetére
én lefestem így egy aranyszínű sprayyal és eladom jó drágán
-
Djuree
félisten
aki szereti a jrpg-ket kezdje el a resonance of fate-et. ma vettem meg, most tudtam csak letenni, nagyon jó. jó nehéz, gondolkodós és meglehetősen hosszú. végre nem egy casual szar....a lost odyssey után itt a 2. jó next-gen jrpg...durva látványos taktikázós harcok....graf nem annyira durva mint pl. a final fantasy, itt a hangulat viszi a dolgot leginkább...
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33 #45333 üzenetére
lehet rajta profil csak ki kell jelentkezni belőle
-
Djuree
félisten
válasz
FefeeX #45294 üzenetére
heroes? a világ legjobb játéka! már az 1-el is játszottam. a 2-vel elég sokat, nade a 3-mal máig összejárunk hot-seat-elni a haverokkal
pár ezer órám biztos van benne. benne van az első 3 top játékban amivel játszottam és ez nem kis szó. a 4 már nem volt olyan jó, az 5 meg egyenesen fos, a 3DO megcsúfolása. R.I.P. 3DO
megvan mindegyik rész, kivéve az 1-et (az csak gépen van meg, floppyn már lehetetlen beszerezni) meg az 5-öt, arra sajnálom a pénzt
titkon reménykedek egy heroes6-ban ami a 3-ra fog hasonlítani, én is megcsinálnám, rátenném az életem hogy nagyon durva anyagi siker lenne...
még egy might and magic 10-ben is reménykedekjó ez a zavvi basszameg, kár hogy nem ismertem eddig
-
Djuree
félisten
válasz
Janix12 #45272 üzenetére
küldtem már ki párat. mindet 3 leddel. volt amiben komplett alaplap meg drive csere volt, volt amiben nem, volt mikor full új gépet kaptam. semleges dobozba tedd mert nem abban kapod vissza. lenyúlják a dobozt. én egyszer a saját box-os dobozában küldtem vissza mert nem volt más, egyszer egy pc alaplap dobozában. mindig sima fehér dobozban jött vissza. nem lesznek morcosak, nekik mind1 mibe rakod, csak te nem kapod vissza a dobozt...
Def26: el sem hinnéd milyen jó kis verda, a legjobb renault. olvass teszteket róla, csak dicsérik. gyönyörű forma (nekem sedan van), igénytelen, nem kell karbantartani sem csak minimálisan, keveset eszik, megbízható, és nem utolsó sorban nagy a hely, elférek magam mögött, nem verem be a fejem sem (pici ember vagyok: 196cm 104 kiló
) és az egyik legnagyobb csomagtere van még a mai autókkal összehasonlítva is. picit nehezen gyorsul, 1,4-es 78 lovas, de ez legyen a legnagyobb baja, meg ütközésnél nem sokat véd, ez mondjuk nem jó annyira. én nagyon szeretem, faternak is ugyanilyen verdája van csak más szinben
raktam rá disztárcsát meg még kéne rá egy kis szpojler és baromi jól nézne ki
-
-
Djuree
félisten
válasz
FefeeX #45242 üzenetére
így van, rts-t boxon soha, de ez red alert 1! ember
mekkora játék volt. akkor még xbox1 sem volt, nemhogy 360. azért mondom hogy az megérné, a világon az az 1 lenne belőle 360-ra
red alert 3 ritka fos lett, az még 100ft-ért sem kéne...most látom 1 font a psota, jutányos, vettem is egy transformers 2-őt meg egy alien quadrologyt...
-
Djuree
félisten
válasz
srph25 #45232 üzenetére
gondolom nem MS javította. amit az MS javít az nemigen lesz többet 3 ledes. legalábbis tapasztalataim alapján. volt pár első szériás gépem amit MS javított és még mindig mennek...pedig lapcsere sem volt...
ha MS garis akkor javíttasd, ha nem akkor kuka, eladod alkatrészként... -
Djuree
félisten
aki szokott forza3-azni vegyen már fel. el akarok kezdeni multizni is...
-
Djuree
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #45173 üzenetére
too human nagyon jó! 2x végigtoltam, aki szereti a loot-olást annak tetszeni fog
sztem jól is néz ki, jók a pályák is és elég hosszú is...
FefeeX: ja asszem az az. én leszedtem, minél több kocsiból lehessen mazsolázni
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest