- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Pár napja végeztem a CSI-al. Könnyű és élvezetes 1000g volt. Következő "könnyű" projektem a King kong, amiben eddig benne van kb 2 órám és már meg is van 200 pont. Kellemes kis akció kaland fps és csak ajánlani tudom. Olyan 8-9 óra alatt ki lehet pörgetni és ha végeztem, akkor majd becserélem egy Most Wantedre.
Egyenlőre kicsit pihentetem a Ridge Racer 6 1000 pontra való kipörgetését, mert kellene hozzá gold live.ha összejön, akkor nekem sikerül elsőként Magyarországon (mygamercard szerint).
Ma vagy holnap hozza a postás a Lego Indy+Kung Fu Panda párost, amik szintén könnyű gamescore játékok. Év végére el akarom érni a 10000 pontot és már megvan ~4500.Ma reggeli flash:
Fél hétkor kitámolygók a nappaliba, párom meg játszik a Fable 2vel egy szál bugyiban... -
rudymester
senior tag
Tegnap lecseréltem pár NDS játékot X360 címekre és nem kicsit javult a gyűjteményem "minősége". Gazdagodtam egy Fable 2-vel (asszonynak ajándék), egy Half-Life Orange Boxal és egy King Kongal (az acsik könnyűek benne).
A HL csomag Portal játékát ki is végeztem 3 óra alatt és valami szenzációs cucc! FPS, de gondolkodni kell nem keveset. Ma már lehet neki állok az advance pályáknak is.
A KK-t csak kipróbáltam. Egész jó a grafika és egy napot majd rászánok a progira, amikor is kipörgetem az egészet. 7-8 óra alatt végigtolható és egyból meg is adja az 1000G-t.
A Fable 2-nél csak azt próbáltam ki, hogy mennyire olvasható sdtv-n a felirat és egész tűrhető. Igazából 9-e után játszhatok vele (én is) komolyabban. -
rudymester
senior tag
Az enyém is játszott az UNOval egészen addig, ameddig ki nem szedte a 200gs-t. Harry Potter és CSI volt még a nagy kedvence. Jelenleg a Fable 2 és a Lips az álma, ebből az egyik teljesül hamarosan. Addig teljesen el van a kis Nintendo DS-el is.
Jah, 2 napja túlléptem a 4000gs. Zengjen az ének lalalalaaaaa.
-
rudymester
senior tag
Ezek után bármit mondhat a Sony. A Turn10 csapata nem gyenge játékot hozott össze a GT5 fejlesztési idejének a (kb) fele alatt. Lesz borulás is, így sokkal megfontoltabban kell vezetni. Várom már az első stunt videókat...
Van valakinek tapasztalata a következő dologról:
Fable 2-őt szeretnék egy SD tévén játszani. Mennyire olvasható a magyar szöveg. Vannak akkora betűk mint pl a CSI játékban? Menyasszonyom ezt kérte születésnapjára. Jó is, ha az embernek játszik a párja. -
rudymester
senior tag
Azok a LCD-k amik a xbox kioszkokon vannak, kb egyidősek a géppel. Régiek, lassúak és ma már szinte csak jobb kapható náluk.
-
rudymester
senior tag
Nálunk 2db X360 kioszk van és azok már hónapok óta mennek tökéletesek. A pirosledes kioszkok valószínűleg már nem mai darabok. Addig örüljünk, ameddig csak a MM-ban látunk 3ledet.
-
rudymester
senior tag
válasz
dini009 #28937 üzenetére
A sors fintora, hogy az ember próbál védekezni egy hiba ellen és erre más romlik el. A hűtésmodhoz azért kell egy kis mazochizmus, szerintem alapban éppen határon van a hangereje a gépnek. Ha újonnan vetted a gépet, akkor az üzletek valamennyi garanciát illene a gépre adni. Gép módosításnál alapban ugrik a gari, hacsak nem szereznek valahonnan MS matricát.
-
rudymester
senior tag
Nagyon megnézem, hogy kitől veszek játékot. Vaterát preferálom, mert ott ha valaki átveri az embereket, az kapja a negatívot. Csomagolásnál meg nagyon körültekintő vagyok. Többszörösen újságpapírba+bubifóliás csomagba szoktam postázni. Pár napja egy Nintendo DS-t adtam el így és a vevő tökéletesen meg volt vele elégedve.
Ne legyek nagyon off:
Ma reggel nagy meglepetésben volt részem. Van a Lost Planet: Colonies Editionben egy acsi 20 pontért. Az a lényege, hogy mind a 20 multi pályán kell játszanom kell egy meccset. namost 1 még hiányzott én meg kínomban már írtam a pályaneveket. Létrehozni nem akartam játékot, mert a lassú netem miatt szétesett volna a party. Szóval reggel beszálltam egy random pályás meccsbe és pont a hiányzó pályát kaptam meg.
Ameddig csak lehet tolom online a játékokat, mert 26-án lejár a gold előfizum és egy ideig nem lesz lehetőségem kódvásárlásra (nősülök...). Egyébként annyiból nem baj, hogy jöhetnek az offline acsik. Pl a CSI játékból nagyon könnyű kipörgetni az 1000G-t. 5 ügy van (nekem még 2 hiányzik) és mindegyik 200 pontot ér és kb 10-12 óra alatt végigvihető kis angol tudással. Aki nagyon hajt ezekre a pontokra, azoknak ajánlom, különösen akkor, ha szereti a sorozatot.
-
rudymester
senior tag
válasz
Prof01 #28562 üzenetére
Jogos a felvetés, de erről van egy aranyos történetem.
Karáconykor vettük a 360-at és előtte párom nem játszott konzolokkal. Megvettem neki az egyik Harry Potter játékot (tetszett neki). Először kicsit panaszkodott, hogy nem jó oldalon van a kiskar, mert ő jobb kezes. Persze megszokta hamar, de neki lehet tetszett volna egy ilyen kontroller.
-
rudymester
senior tag
Amióta konzolozom, ali játszom pc-vel. Mióta 360-am van, egyáltalán nem. Internet és film és kész. Pillanatok alatt elindul a játék, minden működik elsőre, nem kell beállítgatni és akármilyen pózban játszhatok.
-
rudymester
senior tag
válasz
30z.Samu #28492 üzenetére
Amennyiben szeretsz a beállításokkal pepecselni és nem áll messze tőled a finomhangolás világa, szinte végtelen a játékidő. Egyik ismerősöm hónapok óta szinte csak vele játszik és lövi be a különbőző autókat a pályákra.
Érdemes offline edzeni, mert engem online ért nem kevés meglepés. -
rudymester
senior tag
-
rudymester
senior tag
Ez azért van, hogy ne vágja le az ember a kanyarokat és tanuljon meg vezetni. Az első részben nem egyszer így tettem előnyre szert és akkor ezt furcsáltam is. Ha összejön egy hasonló tudású csapat, a Forza 2 nagyon jó tud lenni. Viszont találkoztam már szemét játékosokkal (ahogy hallottam, az angolok ilyenek).
Első kanyarban kicsúszik előlem 2 autó én pedig szépen elfordulok íven. A következő kanyarban meg vittek magukkal, pedig szépen mentem a jó íven erre ők fékezés nélkül löktek ki. Egyből mehettem a javítani a vánszorgó autóval és be is szereztem fél kör hátrányt. -
rudymester
senior tag
2 napja igazólódott be, hogy milyen fantasztikus találmány a vezetéknélküli kontroller. Éppen pókereztem (Texas Hold'em) és rám jött a nagy inger. Olyan szerencsés beosztású a lakásunk, hogy a klotyóról pont rálátok a tévére és nem kellett félbehagynom a játékot. Online különösen nehéz.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest