Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Jobb klikk a kereskedő hajóra, infromation, és ott felül azt hiszem az uccsó fül, ott vannak viselkedések, ott van alul, hogy backlist, azt hiszem ott lehet szektorokat megadni, ahova nem mehet

szerk: most néztem én is meg gyorsan, mert nem használtam ezt a funkciót. Ha csak küldöd őket A-ból B-be, nem hiszem, hogy Xenon területre mennének, azok elégg kiesnek, javarészt a térkép szélein vannak.
-
GrooveHero
addikt
Köszi, meg is találtam őket, lőttem párat. Grand exchange-en is van, találtam sárgát, az kicsit értékesebb.
Mellesleg sikerült vennem egy bányászhajót, sőt transportert is. Most gyűjtök még legalább 1 bányászra, hogy kicsit gyorsabban jöjjön a lóvé. Kéne jobb hajó is magamnak, még mindig az alap szarban ülök
-
GrooveHero
addikt
Értem. Na most a gond az, hogy végignéztem 2-3 állomást, sehol sincs engine parts, vagz hull parts, azaz még hajót sem tudok venni, hogy kereskedjek, se bányászhajót, semmit. A bug ott van, ha ráguglizol, hogy az állomáson és a körzetben a kereskedőknél is van bőven, de valahogy az AI nem szállít

-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Akciós a játék steam-en, meg is vettem. Csak egy gyors kérdés:
Másnál is van hull parts és engine parts bug, azaz nem lehet hajót venni és upgradelni, mert nincs a warf-ban elegendő? Egyszerűen nem lehet semmit csinálni. Állítólag Trinity Sanctum VII-ban van warf, ahol van elég nyersanyag, még nem volt időm letesztelni. Ezt csak azért rakom ide, ha más is elakadt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest