- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Én is kipróbáltam és igen nagyon kedvemre való autós játék ez - még ha úgy is érződik, hogy a végét összecsapták. Remélem lesz belőle 2. rész vagy valami hasonló Bugbear-es reinkarnáció (pl. Rally Trophyra hajazó klasszikus), amiben javítják az előd hibáit és esetleg egy Trackmania-szerű rangrendszert is hozzácsapnak, hogy legyen tétje a multinak (plusz gondolom veteránautókat licencelni is olcsóbb volna). Érdekes mód a sima versenyeket jobban élveztem, mint a roncsderbit - az ovál, a hosszú murvás és rallycross pályák illenek igazán a töréshez - hiszen annak sincs kisebb tétje, hogy 140-nél a fák és betonkoszorúk között kell keresztbe menni, mint annak, hogy a pici 8-asokon csapatja az ember. A 24 autó a kis pályákon néha még kellemetlenül túlzsúfoltnak is hat és talán a videokártyát is mintha jobban igénybe vette volna. Persze kell az a kis izgalom, hogy egy kereszteződésben oldalba találják-e az embert, de a legextrémebb pályán 9 körig egyedül poroszkáltam, mert a 3. kör végére az összes gépi ellenfél kiejtette egymást. Illetve ha megvettem a leghasznosabb fejlesztéseket az autóra és a kategóriahatárig húztam a teljesítményt, akkor már az Expert fokozat sem jelentett különösebb kihívást.
Mindenesetre vicces a Wreckfest után visszanézni azokra a "matchbox-szimulátorokra", amiben akkor sem esik baja a fényezésnek, ha 200 km/h fölött csapódunk a falnak
Szerintem nem is kérdés, hogy a Wreckfest jár a jó úton a jövő autós játékát illetően, s nem a Need For Speed stílusú sínautózás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem nem is kérdés, hogy a Wreckfest jár a jó úton a jövő autós játékát illetően, s nem a Need For Speed stílusú sínautózás.