- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
faber24
őstag
Öh..defensive stance...nem? És igen, azt kell leginkább tankoláshoz használni.
Amúgymeg igen, ha warior vagy, akkor a 2h fegyvered mellet (vagy a 2 egykezes melett) tarts magadnál egy 1h+pajzs-ot is, mert a komolyabb (na, Gnomeregan még nem vmi komoly, de azért oda se árt) insatanceokba nem igazán egészséges pajzs nélkül tankolni...lehet persze(na, a raid instákba már egyáltalán nem lehet, de addig talán), mert van hozzá elég hp-d és armorod, de az jócskán megnöveli a healer manaigényét és az nem szerencsés...szóval pajzs legyen nállad...
Mondjuk én láttam már Stratban is tankolni harcost Spinal Reaperel (2h axe), de az már egy full epices warior volt, és Baron-nál azért ő is elővette a pajzsát...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Scholes9 #4147 üzenetére
Nekem nincs papom, se druidám, de elég sokat beszélgettünk erről klántársakkal-ismerősökkel. A pap kb. lvl 20-30ig eléggé gyenge szólóban, a táposabb shadow-spellekkel már elég jó, de addig nehéz vele egyedül menni.
A druida nagyon jó szóló karakter, lvl10 től maciban szinte leverhetetlen, hisz az armorja sokszor a harcosokét is veri, és emellé még bitang erős healjei is vannak, és mostmár a macska formája is igen tápos.
Magas szinten, 40-50 után a pap shadow-formban egy terminátor, baromi nehéz megölni, hisz a shadowform csökkenti a sebződését, és elég erős shadow-cuccokat dob rád, amiből ráadásul gyógyítja is magát....
Mondjuk ezek mellett is a hunteral (az történetesen van) piszokkönnyű szólózni, hiszen amig a petet ütik, te vidáman le tudod szedni a mobokat hátulról, és téged szinte meg sem érintenek...hasonló szintű mob-ból 2-3at vidáman bedarálok egy tankolósabb petel...Easy mód...
-
faber24
őstag
Megerősítve. A Venture Co. területe mögött van egy barlang, az az átjáró. Ezzel vhol egy város romjainál lyukadsz ki Ashanvaleben. De ha átgaloppoztál már Az úton, teljesen mindegy. Csak ne fuss bele a NE-városba, mert ott csúnyán ellp**csáznak...és az út, ha egyenesen mész végig, pont Astanaron visz át...
-
faber24
őstag
válasz
steveetm #4048 üzenetére
Ok, igaz, korrigálom magam:
RFC, esetleg RC: Rage Fire Casm
DM: Dead Mines
WC: Wailing Cawerns
SFK: Shadow Fang Keep
Stockade (ennek nem tudok rövidítéséről)
BFD: Black Fathom Deeps
RFK: Razor Fen Kraul
Gnome: Gnomeregan
SM: Scarlet Monestry
RFD: Razor Fen Downs
Ulda: Uldaman
ZF: Zul Farak
Mara: Maraudon
ST: Temple of Atal Hakar (korábbi nevén Sunken Temple)
BRD: Black Rock Depths
DiM, vagy DM: Dire Maul
Scholo: Scholomance
Strat: Stratholme (ezen belül van Scarlet side és UD side - ez utóbira utal a Baron side is)
LBRS: Lower Black Rock Spire
UBRS: Upper Black Rock Spire
ZG: Zul Gurub
MC: Molten Core
BWL: Black Wing Lair
RAQ: Ruins of Ahin Quiray
TAQ: Temple of Ahin Quiray
Stockade kicsit magasabb, mint WC...WC-be 20on már kényelmesen lehet menni, Stockade az 25+ emlékeim szeint...bár nagyon régen voltam ott, már régóta hordázok...ezért is feledkeztem meg róla...SFK-t én WC és BFD közé raknám. Gnomeregan szerintem egy hajszálnyival nehezemm RFK-nál.
Persze mindezek személyes vélemények, nem kell vele egyetérteni. -
faber24
őstag
Akkor összegzem:
RFC, esetleg RC: Rage Fire Casm
DM: Dead Mines
WC: Wailing Cawerns
BFD: Black Fathom Deeps
RFK: Razor Fen Kraul
SM: Scarlet Monestry
RFD: Razor Fen Downs
Ulda: Uldaman
ZF: Zul Farak
Mara: Maraudon
ST: Temple of Atal Hakar (korábbi nevén Sunken Temple)
BRD: Black Rock Depths
DiM, vagy DM: Dire Maul
Scholo: Scholomance
Strat: Stratholme (ezen belül van Scarlet side és UD side - ez utóbira utal a Baron side is)
LBRS: Lower Black Rock Spire
UBRS: Upper Black Rock Spire
ZG: Zul Gurub
MC: Molten Core
BWL: Black Wing Lair
RAQ: Ruins of Ahin Quiray
TAQ: Temple of Ahin Quiray
Ezek az instancok nevei, kb. a nehézségi szintjük is így van, nem írok pontos levelt, mert megoszlanak az infók, és némelyik a hivatalostól eltérő (+/-) lvleken is megoldható vagy épp nehezebb.
Ha valamit kihagytam vagy nem jól írtam, bátran korrigáljatok... -
faber24
őstag
válasz
FireShadow #4014 üzenetére
Nemtudom...
Azért nem tudom, mert én egy már beregelt játékot vettem meg annó az eredeti gazdájától, úgyhogy nem kellett bajlódnom ilyenekkel. De asszem lehet ilyet, csak nem tudom, hogy mi a pontos módja... -
faber24
őstag
Hmm...az ''agro''-t úgy lehetne megfogalmazni, mint a szörnyek figyelme, amit az befolyásol, hogy mennyire gyűlölnek téged.
A lényeg az instákban, azért vannak a casterek és a tankok megkülönböztetve, mert úgy kell tartani a dolgokat, hogy a szörnyek a jobban páncélozottat (elsősorban a warior, esetleg druida vagy hunter-pet, paladin, vagy maximum sámán) üssék, mert rajtuk nem okoznak akkora kárt, ők jobban bírják a sebzést a castereknél. A harcos az elsődleges tank-karakter, neki van jópár skillje arra, hogy a szörnyek figyelmét magán tartsa.
A szörnyek figyelmét sok minden befolyásolja, a játékos hozzájuk viszonyított szintje, rájuk mért sebzése, esetleges criticalok, stb.
A cél az, hogy a maget-papot ne üsse a szörny, tudjon varázsolni. Van ugyan 1-2 skilljük az agro csökkentésre, de igazából ez a tankon múlik, hogy tud-e annyi agrot generálni, hogy a szörny őt üsse.
Tudni kell még, hogy a healelés pl. nagyon agró-keltő. És ugye, mivel a tank a kezében pajzsal jóval kisebbet sebez (vagyis kevesebb agrot generál), mint mondjuk egy tűzlabdákat(jégvihart) dobáló mage, ezért minden erejét be kell vetnie, hogy a szörnyek ne ugorjanak rá a csuhásokra...
Ezért is van az, hogy a party-kba általában tank + healer kell (legalábbis magasabb szinten, 50ig még igy-úgy el lehet fél-tankokal, fél-healerekel lavírozni), + damagedealer (rugó/mage/lock/hunter), minden más opcionális....
Na nagyjábol ennyit az agróról, ahogy én látom... -
faber24
őstag
Jaja. Mondjuk azért a Word of Roguecraft kicsit túloz....elég lámák-nOObok benne a srác ellenfelei...
Azért persze a rugónak is megvannak az ellenfelei (mage simán szétlövi, ha nem sikerül egyből elkapni és kinyírni, a harcos se könnyű, mert ha dodgeol a rugó, kap egy kövér overpowert, pala se a platejével-healel, és a hunter is lehet kellemetlen a Feint death-csapda makrójával)...
De azért szerintem a rugóval remekül lehet solozni-pvp-zni...mondjuk nincs nagy gyakorlatom vele BG-n (mivel 39-es a rugóm, nem nagyon mentem eddig BG-re mert lusta vok futkározni, majd lóval)...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Nem tudom, szerintem a rugóval a legkönnyebb, legalábbis vszleg az 50-es szintek végéig...
Általában enyém a meglepetés előnye, és ez többnyire elég a győzelemhez. Ha meg hátbatámadnak, akkor mindig van kéznél egy menekülési lehetőség (vanish, sprint, blind), utánna meg jöhet a bosszú...Eddig minden karakteremnél (paladin-sámán) utáltam STV-t, a sok ganker miatt, a rugóval viszont imádom ott a mászkálást. Nincs jobb, mint mikor 2-3 ally liheg a nyomodban és te mégis meglépsz előlük...vagy mikor a mit sem sejtő warlockot hátbakapod és mire szóhoz jutna, már feksztik is.
A kövér crit-ekért meg nem imádkozok-Cold Blood a jóbarátom
Ja, és amúgy én most nem nayon gauge-olok, mert amint kijövök stealthből, 2 kardra vártok és igy nincs backstab harc közben...cheap shotot szeretem meg kidney shotot, bár castereket néha hátba szoktam Ambusholni...meg igazából a main karim egy sámán, és a rugót csak néha, a BG-ktől és high instáktól megfáradva játszom...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Ó...a NE-rugók olyan kis butusok...tegnap épp a rugó altomal voltam bent este, és békésen küldizek STV-ban (39 vok vele), amikor meglátok egy NE-rugót (36), aki ugyanazokat a mob-okat öldöste, ami nekem kellett a küldihez. Tűrhetetlen állapot volt, tehát rövid úton levágtam. Erre visszajön és hátbatámad - majd meghal. Ezt még 2x játszotta el, mire végre felérte ésszel, hogy nem ez ő napja van....kicsit lassan tanult....
De mondjuk az se volt rossz, mikor druida+hunter együttes erőfeszítéssel se tudott elkapni...looserek.... -
-
faber24
őstag
válasz
FireShadow #3964 üzenetére
Igen, a mailon lehet küldözgeni a cuccot. VAgy megkérsz vkit (lehetőleg vki megbízhatót), hogy dja át a 2. karidnak.
Hozzáteszem, a posta lssú, főleg ha tárgyat is küldesz, 1 óra általában, talán több... -
faber24
őstag
válasz
FireShadow #3954 üzenetére
Na most én szerintem az Alchemynek csak Herbalism-el együtt van értelme, mert amúgy ha a virágokat AH-ban veszegeted, + még a recepteket is úgy kell megvenned ugye, akkor sokkal több pénzt fog elvinni a skill, mint amenyit hoz...ugye a potionok amúgy is kevésbé jövedelmezőek, bár a transmute hozhat némi pénzt....de akkor is...
Az tény, hogy el kell dönteni, mit akarsz: alkotni valamit: ekkor gyüjtő skill + hozzá tartoz termelő skill,
vagy pénzt keresni, ekkor két gyüjtő skill, ami lehetőleg nem mining + herba, mert 2 track ugye nem mehet egyszerre. Esetleg enchanting mellé mehet bármi, bár személyes véleményem, hogy amellé meg termelő skill nem jó, ugyanis az rengeteg AH-ban való anyagvásárlás....az meg iszonyat lóvé....
Ja, és enchant mellé tailor a legjobb (ruhát csinálsz => disenchant), de az meg clothos kariknak való....vszleg ezért van az, hogy az enchanterek nagyrésze clothos, vagy esetleg olyan kari, akinek egy nagyobb main kari küldi a lebontanivalót....
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Kicsit ösze vagy keveredve...segitek...
Enchantot nem ''Enchant-mester'' csinál, hanem Enchanter szakmájú játékos.
Enchantot nem csak kék cuccra lehet rakni, zöldre vagy akármilyenre, lényeg, hogy az enchanterek sisakra-válvádőre-nadrágra-övre nem tudnak semmit rakni, sisakra és nadrágra magas szinten lehet még egy-két dolgot rakni a Libramokal, de ez 50+ ig nem érdekes.
Van még 1-2 tuning dolog, úgymint fegyverlánc(weapon chain), sarkantyú(mitril spurs), vagy páncél növelő , ezt nem enchanter gyártja. -
faber24
őstag
AH-ban nem kell fegyvert venni. 60-ig türelmetlen emberek pénzkidobása. Mindig van egy-egy instance, ahol megflelő fegyók vannak...Pl. ha 30 vagy már, van egy warior küldi is szép revardal.
Ja, és:
[link]
Egy oldal, hogy hol találsz minden szinten jó cuccokat magadnak
Én csak akkor veszek AH-ban fegyvert-páncélt, ha új altot kezdek és tápolni akarom. Egy 550g-al rendelkező main kari meg se érez egy 2-3g-s cuccvásárlást az altnak...és igy általában az altjaim már ll 12-n full a legjobb zöld cuccokal rendelkeznek...
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Wariornak egy libram biztos kell, az ami a sisakra rakható és +20 fire res (már persze ha a warior raid-instába akar menni...pvp-re nem kell)...de ez mondjuk a többi kasztnak is hasznos, én is gyúrok rá. Képzeljünk el pl. egy Dark Iron helmet, ami alapba ad vagy 30 fire rest, és rá egy ilyen...50 fire res csak sisakon már egy jó belépő MC-be...
-
faber24
őstag
Hmm...én úgy gondolom, hogy enchantokat alacsony szinten pénzkidobás fegyverre tenni, mert (főleg a wariornál) a fegyvereket úgyis 2-3 szintenként max. váltja az ember (mele classoknál ez hatványozottan igaz, hisz egy lvl 25-ös kardot 3x szinten használni már igen gáz, ugyanis a világ összes enchantjával sem lesz jobb egy magasabb szinten elérhetőnél...egy magenél, akinek mondjuk csak a statok miatt van a kezében a fegyver, ez nem számít, de wariornál nagyon.
Én pl. a sámánomnak (aki ugye csak részben mele) 50 alatt nem is adtam enchantot a fegyverére, mert olyan gyakran váltogatta...és 60ig is csak olcsó Demonslayinget, 60on raktam fel az első komolyabbat, egy olyan fegyór, amire már azt mondtam, hogy sokáig fogom használni (és teszem is azóta is).
A rugóm most lesz 40, de semmi enchant nincs a kardjain, nem is lesz, csak 50 után...
De mondjuk ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni... -
faber24
őstag
-
faber24
őstag
Platet a sámánoknak!!!
''Under the tutlelage of the venerable shaman Drek'Thar, Thrall studied his people's ancient shamanistic culture which had been forgotten under Gul'dan's evil rule. Over time, Thrall became a powerful shaman and took his rightful place as chieftain of the exiled Frostwolves. Empowered by the elements themselves and driven to find his destiny, Thrall set off to free the captive clans an dheal his race of demonic corruption.''
Thrall took up Doomhammer's legendary warhammer and donned his black plate-armor to become the new Warchief of the Horde.
Forrás: [link] -
faber24
őstag
Kérdés: egyik guildtársam a napokban említette, hogy van egy internetes oldal (csak sajnos a címére nem emlékezett a sügér
), ahol az Azerothban itt-ott (pl. SM, Strat, Schol, stb) helyeken fellelhető könyvek ki vannak gyűjtve, megnézhető a tartalmuk (ugye egy instance közepén nem nagyon van idő olvasgatni)...erről az oldalról vki tud esetleg vmit?
-
faber24
őstag
válasz
Wolverine #3557 üzenetére
Van egy olyan addon is, hogy [link] például...ez, ha beírod, hogy /seek XYZ, akkor addig, amíg meg nem találja vagy amig /seek stop-al ki nem kapcsolod, folyamatosan keresi az XYZ bevű NPC-t. Én néha használtam, pl. mikor Rexxar-t kutattam, vagy mikor The Rake-t a hunteremel. Mondjuk egy baj van az addonak, ha harc közben megy a keresés, az nem túl szerencsés...de amúgy pl. városban használható...
-
faber24
őstag
Neem, nállunk ez igy szokott zajlani:
-Nem találom XYZ-t, hol van?
- www.thottbot.com
- hagyd már, segits neki....www.allakhazam.com
-....
De mondok egy jobbat: ha nagyon meg akar vki találni vmi NPC-t, és lusta kimenni a netre megnézni, akkor nézze meg, a legtöbb kvesztlog eírja, hogy melyik környéken van, aztán ott, azon a környéken figyelje, hogy hol lát sárga pöttyőt, ill. alternatívaként írjon egy makrót ''/target XYZ''- szöveggel, és nyomogassa folyamatosan... -
faber24
őstag
Na először is: olyan, hogy ''pvp karakter'', olyan nincs. A pvp = player versus player, vagyis játékos a játékos ellen.
Amivel gondolom kevered, az az NPC (non-player karakter = nem játékos karakter).
Most, hogy ezt tisztábatettük: nem, a /who -val NPC-ket nem tudsz megkeresni, azt csak akkor találod meg, ha addig sétálsz, amíg meg nem leled, esetleg a thottbot vagy allakhazam segithet, de a /who-val csak playereket találsz meg... -
faber24
őstag
A barokrol annyit, hogy a főmenű-interface pontjában bekapcsolható két + botom bar, meg 2 bar job szélen...ez már csak elég lehet mindnkinek. Mondjuk nekem nem, mert sok a makró, meg egy rakat cuccot kirakok bar-okra, de én úgy oldottam meg, hogy ezen a 4 aron vannak azok a cuccok, amik harchoz kellenk, vagy akció közben, ill. a legfontosabbak a fő baron meg a felette lévőn vannak, egérközelben.
A lapozós barokra meg olyan dolgokat raktam, amiket nyugisabb percekben használok csak (pl. kaja-pia, tradeskillek, hs...ezeket úgyse csatában használom, van időm lapozgatni...) -
faber24
őstag
Futni fog, nekem is majdnem ilyen konfiguráción indult (csak nekem gyengébb procim de erősebb videó-karim volt)..viszont zsúfoltabb helyeken (nagyobb városok, raidek, stb) a giga-RAM ajánlott, és szerintem a vidikarit is jó cserélni (bár a memória fontosabb, a vidikaridon még elfutkározik, ha a grafikából visszaveszel)
-
faber24
őstag
LoL.
Boldog születésnapot a WoW legidősebb játékosának (ez nem poén!)
[link] -
faber24
őstag
Én nagyjából képben vok, egyik altomnak (lvl 12 wari) lassan úgyis aktuális lesz.
Echeyake: Cross roadstól északra van a keresztesődés, ott fordulj el a Durotarba vezető útra. Menj egy darabot Durotar felé, balkéz felé fogsz látni egy házat 1-2 NPC-vel, meg egy dombot. A domb oldala mentén, kicsit északra az úttól találni fogsz némi csontokat, meg körülötte bokrok és néhány lusta oroszlán...ott a csontok közt fújd meg a kürtöt és akkor jönni fog Echeyake, a fehér oroszlán...
Stolen silver: Rachettől indulj el az úton XRoads felé, és ha az úttól balra lefordulsz egy kis idő után, találsz egy szakadékot, amiban raptorok meg struccok kolbászolgatnak..annak a másik oldalán vannak hegyek-dombok, és van egy hely, ahol be lehet menni egy kis völgybe, ahol 2-3 fös csoportokban raptoork vannak (ki is írja a játék, hogy Raptor Grounds)...itt be kell menni a völgy legbelső sarkába, és az egyik raptor-csoportnál van egy láda vagy mi, az a Stolen silver...
Remélem, érthető voltam...[Szerkesztve]
-
faber24
őstag
válasz
bélanéni #3329 üzenetére
Dwarven District és Deeprun Tram (ha megkopott allys emlékeim meg nem csalnak...)
Amúgy a resistanceoknak igazán nincs nagy felentősége az endgame-ig (persze jó ha van, de nem létszükséglet), viszont a raid-instanceokba már (sőt akár Black Rock Depths-be is) a lejutás alapja a megfelelően magas resistance...fire-res és bizonyos instáknál a nature-res nagy szerepet kap. Sőtt némelyik helyen a shadow-res is jó szolgálatot tesz...De addig ezzel nem nagoyn kell foglalkozni, mert 60ig minden szituáció kibírható különösebb resistance nélkül, na meg a paláknak-sámánoknak-huntereknek-papoknak-druidáknak-lockoknak vannak különböző spelljei bizonyos resistanceok növelésére... -
faber24
őstag
válasz
TommyGun #3316 üzenetére
Ha már a locknak ütni kell, akkor már régen rossz...kis csuhást közelről bármelyik mob leradírozza...poénból gyúrhatsz a kard-skillre, de szerintem inkább keress vmi fegyvert, ami +int-et ad, vagy vmi warlocknak való statot, + damaget, és vigyázz, hogy senki ne kerüljön hozzád túl közel
-
faber24
őstag
Hm..városokban veszel páncélt?Azok a vacak fehér cuccok nem érik meg az árukat...ha páncélt akarsz, vagy drop, vagy AH...
Különbséget?Hmm...milyen különbséget?Próbálj egy darabig bőrpáncélban vagy clothban rohangászni, és érezni fogod, hogy a mail menyire más...a spellek ellen viszont tök mindegy, miben vagy, mert a páncél csak a fizikai sebzést fogja fel (ugye jól tudom, nállam gyakorlottabb játékostársaim?).. -
faber24
őstag
Helyzetfüggő, de többnyire 5ös partyban nem sűrűn van 2 sámán...persze befér, mert ettől még van hely DD-nek, tanknak, healernek, és a sámán ki tudja bármelyiket segiteni, de arra készülj fel, hogy sokszor elküldenek majd, ha azzal jössz, hogy 2 sámán befér-e...és mivel sok a sámán, és mind hajt a set-ekre, felkészülhetsz, hogy raid-instákba se lesz 1szerü...
-
faber24
őstag
Azért a mana nélküli sámán = egy nagyon-nagyon gyenge páncélzatú és skillü harcosal...ha elfogy a manám és odamegyek leverni a máját, valószínű, már csak a ''Release spirit?Reincanate?''gombokat fogom látni...én is addig élek, amig van manám...utánna nekem is csak páral több másodpercem van...de erről ne vitázzunk...
-
faber24
őstag
És ilyen damagekel még sírnak a casterek...
Én, az imba sámán 1 (azaz 1) alkalomal damageltem túl az 1k-t (igaz, vacak kék cuccaim vannak, még Elements sem teljes), amikor 21 pontos elemetnal buildem volt, akkor egy Chain-lightning véletelnül átlépte az 1100-as álomhatárt (persze csinálhatnék olyan Elemnal-Enhanc-buildet, amivel ez gyakoribb volna, de akkor aztán esélyem nem volna instázni, mert restro-ba nem volna pontom)
Szóval tudom, hogy ezek a kasztok a damage-dealerek, meg minden...de hogy itt problámáztok a 2k-s damagekel, mikor én már 1k+ nak is örülök, és még ezek után én vok imba, mert van 1-2 healem meg nem csuhában rohangászok...hát lol... -
faber24
őstag
válasz
BatemanX #3268 üzenetére
Hmm....többet, mint gondolnád...az imb sámánok többsége nem healernek készül, raid-instába mégis meindenki egy Manatidot meg egyébb totemeket dobáló, debuffoló, healelő és resselő bot-ot vár....nem pazarolhatunk manát a shokkra, nem mehetünk nagyon mele-re, pedig 60 szinten át azt tettük....szóval a magek sírását annyira nem tudom átérezni, csak azért, mert az insta kezdetekor pár raklap vizet legyártanak és utánna főleg a debuffok eltávolítását végzik...
A paladint hagyjuk, azt a classt már én is hagytam....bár ott is kb. ez a helyzet, egy 60 szinten átt mele-ző karakternek nehéz megszokni a buffbot-support helaer szerepet...
Minden kasztnak megvan a maga problémája szerintem...kivéve imba huntereket... -
faber24
őstag
válasz
faber24 #3212 üzenetére
Felejtős, kis kutatás után megleltem....
Már csak azt nem értem, hogy ez hogy van:
[link]
Ezek ugye Liutenant General-t igényelnek meg riding skillt, és azt irja: lvl 40...most elméletileg elképzelhető, hogy vki (persze csak elméletben) mondjuk lvl41-en Liutenant General lesz, és ''very fast'' pvp-mounton (vagy is +100% sebességűn) lovagoljon?Persze csak elméletben...[Szerkesztve]
-
faber24
őstag
PVP-rank dolgok árait hol tudom megnézni?
-
faber24
őstag
Vélhetően rosszul fog festeni. Én is most számoltam fel a palás dolgaimat...a karakterem ugyan megmarad teljes fegyverzetben, cuccokal, de a pénzét átadtam egy haveromnak, aki Ragnaroson nekem utalta át a zsét...úgyhogy egy jó időre búcsút intek az alliance-nak és hordás sámán-rugó-hunter-harcos leszek
-
faber24
őstag
-
faber24
őstag
Frissítek én is mert most ez a felállás:
Bloodscalp:
Faber24-Alliance-Darkhand(retired)
Ragnaros:
Faber24-Horde-Feketehalál
Faber24-Horde-Painkiler
Faber24-Horde-Stoneheart
Faber24-Horde-Szaddam
Köszi, Vikthor
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
válasz
Stone82 #3083 üzenetére
Farmer Talents
Minimum Required Level: 60
Required Talent Points: 51
Grind Talents - 14 points
# Slightly Richer - rank 5/5
# Tough Stuff - rank 5/5
# Bargain Bin - rank 1/1
# Curse of the Farmer - rank 3/3
Auction Talents - 6 points
# Deadly Threats - rank 5/5
# Polyglut - rank 1/1
Ninja Talents - 31 points
# Luck of the Gambler - rank 5/5
# Kill Steal - rank 5/5
# Ninja Name - rank 5/5
# Selfish Desires - rank 5/5
# Disguise: Warrior - rank 3/3
# Disguise: Paladin-Shaman - rank 3/3
# Greed Before Need - rank 1/1
# Disguise: Priest - rank 3/3
# Ninja Loot - rank 1/1
Az én talent-buildem -
faber24
őstag
Ha hordás vagy, akkor mindig legyen 1-2 jó őreg shamly, a jobbik fajtából, aki nem flejt el ankhot vinni, és csak akkor használ ankhot, ha végképp muszály...mint pl. én
Lock meg feladhatja, csak fél óránként vki resserre tegyen SS-t aztán azt csinál, amit akar
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Ezeken a problémákon én is jókat elpörgök...korábban, mikor egész Mo.-on hiánycikk volt a WoW, örültünk, hogy hozzájutunk, nem hogy 1-2 ezresel olcsóban...én is majdnem Angliából rendeltem 10+postáért, csak végül használtan találtam egyet, amiért ''csak'' el kellett mennem Szarvasra (Szegedről)....na de pszt, ezt ne mondjátok el senkinek...
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged