- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Beteszem ide is, hátha itt ismeri vki ezt a kis majom gyereket!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #43926 üzenetére
Ez új vagy csak most ébredtél és azt dobtad be, amit már mindenki felhasznált?
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #43881 üzenetére
Volt itt vagy az ON-ban már nem emlékszem mostanában, hogy már ehhez a focis ökörséghez is van vmi mod. Hááát nem tudom, de tényleg úgy tűnt tegnap mikor kipróbáltam, hogy a mod nélkül nagyon eltalálni a labdát képtelenség. Szinte egyszer sem találtam el, álló helyzetben sem, miközben a többiek pattogás közben simán lőtték tovább. Ilyen nincs mod nélkül az tuti!
-
jano_77
nagyúr
Használja vki az ASLAIN-nak a 9.15.13-as verziójú modpackját!?
Feltettem, elindul a játék, csak épp nem mutatja az eredmény változását, mikor vkit megölnek, illetve nekem konkrétan kilőtték az artymat és mégis pöfékelt tovább! Ez mégis hogyan lehetséges?
Vmi nem sikerült a modpackben esetleg? -
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #43719 üzenetére
Nagyon egyszerű lenne a képlet: harc az utolsó tankig! Az a csapat nyer, akinél marad a végén életben még egy! Tényleg idegesítő, hogy tudnál sebezni még rengeteget, de a mohák miatt nem tudod kivitelezni, mert befoglalnak idő előtt! Vagy pl mikor már csak 1-2 tank van az ellenfélnél, nálunk még bőven a fél csapat él, akkor miért kell foglalni?!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
lacibacsi #43639 üzenetére
Semmi baj, nem vettem kötözködésnek, de hol láttad, hogy azt írtam le, hogy bassza meg nem sikerült a Második része a küldinek!?
Pont leszarom a 2. részt, csak legyek túl az elsőn, de mindegyiken, mert már nagyon bosszant, hogy olyan emberek is T55A-al mennek csatába, akik nem látnak az orruknál tovább és konkrétan szerintem azt sem tudja melyik a tankjának az eleje.
-
jano_77
nagyúr
Szuper a felhozatal ma is mint mindig!
Egyik csatám M40/43-al:
Rákövetkező csatában a sebzés meg lett, ott viszont a nem lett 3 kill. Ismét szuper team volt.Mondtam már, hogy én mennyire szeretek artyzni!?
szerk: jaaa és mindkettőben top sebző voltam. A mostani küldetésem az, hogy legyek top sebző - gondolom Karácsonyra sikerül majd.
-
jano_77
nagyúr
Hétvégi akció, ah esetleg vki az ON topicot nem olvassa.
x3 az első győztes csatákban
50% kedvezmény az amcsi, német, brit és franszia normál T5-ös tankok árából
30% kedvezmény ugyan ezen nemzetek T6-7 normál tankjainak árábólplusz vannak küldetések kóláért, pudingért, csokiér és személyes tartalékért is természetesen.
-
jano_77
nagyúr
EZT a fajta auto aim extended modot - ami jelzi is, ha be van fogva az enemy - tudja vki, honnan lehet a 9.15-höz leszedni? Olyat, ami működik is.
-
jano_77
nagyúr
Próbálta már vki a BLITZ-t? Gondoltam nézek egy-két YT videót róla és ekkor akadtam erre a gyöngyszemre! Nagyon gáz a csávó.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Antonius1978 #43607 üzenetére
A legnehezebb utat választottad akkor!Legnehezebb és egyben legszenvedősebbet is! Palacsintasütőkkel elég nehéz a játék, pláne úgy, hogy a Obj.416 nagy lövege 63K XP kb. és anélkül semmit, de értsd szó szerint, SEMMIT nem tudsz kezdeni!
Én is most erre utazok - szép óvatosan csak -, de nekem már garázsban a másik kettő 10-es orosz med.
(#43610) Mogyesz75: úgy tudtam, hogy ez egy med tank, de lehet hogy rosszul használtam akkor eddig.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #43496 üzenetére
Játék baromi lassú indítására esetleg vmi hasznos tanácsod van!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
rlazol #43490 üzenetére
Bármikor Doki!
Én is köszönöm! Ugyan a stat jó szar lett - köszönhetően ugye a játék közbeni moddolásomnak - de az utolsó 3-4 csata tényleg mindent feledtetett!
(#43491) Emu: nekem a játék kezdeti bitang lassú betöltésével van a gondom pedig SSD-n foglal helyet és eddig nem volt ilyen problémám, csak az új 9.15 patch óta! Nem lehet vhogyan kikapcsolni vmit, hogy gyorsabb legyen a játék indítása!?
(#43494) csapee: sajnos nincs elegendő kreditem, így nem tudom megvenni, hogy kipróbáljam, de ellenfélként tényleg durva jószág! Rohadt gyors, nem is értem, egy TD aminek ekkora lóbaszó lkövege van, hogy a fenébe tud ilyen fürgén mozogni!? Egyik Sand River-es csatánkban tegnap egy Grille és BC platonn volt az enemynél és folyamatosan együtt mozogtak és daráltak! Szegény rlazol is az áldozatuk lett.
-
jano_77
nagyúr
megkérdezem itt is, hátha hamarabb kapok majd választ:
Vmit mókoltak az XVM-el is, mert a régi megszokott beállításokkal most vmiért a klán logókat nem teszi ki a Players panelekre!? Se a médiumra, se a nagyra, se TAB-ra, sehogyan sem, pedig elvileg az van beállítva, hogy mutassa:
{
"def": {
"c1": "0x13C313",
"c2": "0xFF0F0F"
},
"xmqpServiceMarker": {
"x": 6, "y": 1, "align": "center", "bindToIcon": true,
"format": "<font face='xvm' size='23' color='{{alive?{{x-spotted?#FFBB00|{{x-sense-on?#D9D9D9|#BFBFBF}}}}|#FFFFFF}}' alpha='{{alive?#FF|#80}}'>{{alive?{{x-spotted?p|{{x-sense-on?p|{{x-enabled?z}}}}}}|}}</font>",
"shadow": {}
},
"playersPanel": {
"alpha": 35,
"iconAlpha": 100,
"removeSelectedBackground": false,
"removePanelsModeSwitcher": false,
"startMode": "medium",
"altMode": null,
"clanIcon": {
"show": true, (itt ha false volt, akkor sem mutatta)
"x": 88,
"y": 0,
"xr": 105,
"yr": 0,
"w": 24,
"h": 24,
"alpha": 90
},
"none": ${"PP/playersPanel_none.xc":"."},
"short": ${"PP/playersPanel_short.xc":"."},
"large": ${"PP/playersPanel_large.xc":"."},
"medium": ${"PP/playersPanel_medium.xc":"."},
"medium2": ${"PP/playersPanel_medium2.xc":"."}
}
}mi lehet a gond?
-
jano_77
nagyúr
EZ mennyire durva már, hogy ilyeneket csinálnak!? Így rohadt nehéz játszani.
Ez tényleg működhet?
-
jano_77
nagyúr
Én a TVP-el sokszor top tier voltam már a 9.14 idején is.
Sajnos tényleg sok pattan, de azért a végére tényleg nem volt rossz.
Nem tudom mi számít jónak/elfogadhatónak, de elvileg 10xx átlag sebzést mutat az XVM a garázsban a tanknál, nekem 13xx lett a végére. Nekem elegendő. Voltak kiemelkedő csaták, mikor tényleg kulcsszerepet játszottam (4-5K WN8-as körök), de volt, hogy csak pufogtattam, mert T10-ben nehéz vele boldogulni. -
jano_77
nagyúr
Nekem tegnap előtt lett meg a T50, de én pont a végére egész "megkedveltem" a TVP-t! Sikerült 50%-ra hoznom a szar WR és a sebzés átlagom sem lett végül annyira foch. Egészen használható tank, csak nem szabad nagyon közel menni a fronthoz. De azért minden szívfájdalom nélkül fogom eladni, ha vált a TOTT!
-
jano_77
nagyúr
válasz
mcwolf79 #43202 üzenetére
Jobb lenne a családi béke miatt is! Sajnos nagyon rácuppantam, mondhatni függővé váltam és ez nagyon nem jó!
Persze szoktam védekezni a páromnál, hogy én még nem is vagyok függő, mert vannak olyanok, akik napi 10 vagy több órát tolják az én max 2-3 hétköznap, amikor le tudok ülni vagy esetleg hétvégén vmivel többet is ha épp jó passzban van a párom. Szal hozzájuk viszonyítva én nem is vagyok függő még, de valójában már igen - sajnos.
De közben meg persze tudom, hogy igazad van és épp az imént leírtak miatt is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #43199 üzenetére
Én is fontolgatom a megszabadulást és a múltkor össze is szedtem, hogy mik vannak a garázsban illetve, hogy mely nemzetekkel hogyan állok. Szerinted mit lehetne kérni érte? Elküldtem privibe, nehogy itt megdorgáljanak érte.
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
S-51 mennyire használható az amcsi és a német artykhoz viszonyítva!? Pontossága érdekelne első sorban, mert a másik két nemzetnél a hajam tépem legtöbbször a hihetetlen mellé lövések miatt.
(BIA-s, majdnem 3 skilles Obj.268 legényei ülnének át) -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #43070 üzenetére
Téged miért nem szólnak meg, hogy miért "sírsz" itt szinte minden nap!?
Nekem a szokásos A-TEAM jutott ma is! 15 csata és 6 nyertes! Szerezzem meg a 25K xp-t....köszi retard WG!Viszont végre sikerült letudnom a T55A SPG-6 küldijét, aminek kifejezetten örülök, mert jó régóta szívtam már miatta. Vagy nem volt annyi 9-es vagy pedig kilőtték mindig előlem. Most az első 3 lövésem 3 kill volt, ráadásul az arty az vakon splashből. Meg is dicsért chaten.
Mai napon fénypontja egyébként egy hazánk fia volt Szekeres Roland személyében, aki Obj.704-el top tankként el tudott érni kemény 0, azaz NULLA sebzést! 17K csatával 412 wn8-at!
Nem értem, hogy i a reteknek játszik, biztosan nem élvezi egyetlen percét sem, kizárt!
Vérlázító, hogy mennyi ÖKÖR van a játékban!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #43032 üzenetére
Vocsok, Akos_HUN, Mr_Alexander, HunGun89 NULLÁZTATTA az accját!? Miért?
Sid-nek hogyan lett ennyire szar a WN8-a!? Én jobbra emlékeztem! Ez is a két jómadár műve?
Illetve, hogyan fértek be többen is elég gyatra eredménnyel a VTEPS-be!? (Gabinator, LEOPARD79, norbiquki05, Galucci, ThelegendaryLevi) vagy ez csak vmi időszakos eredmény, amit látunk!? -
jano_77
nagyúr
Szia
Hát nem egy BC vagy CDC, de azért nem is mondanám lassúnak! Nekem a lassú kategória a TOG, KV4, T28 Prot, stb.
Én általában középmezőnyből szoktam vele ténykedni vagy ha top tank vagyok, akkor az elejéről. Sajnos tényleg sokszor pattan még saját vagy alacsonyabb tierű tankról is ez igaz. Igazából nagyon várom, hogy túl legyek rajta, de azért találkoztam már az eddigiek során ennél jóval rosszabb tankkal is. Nekem pl a TVP jobban tetszik, mint az Obj.416 - ezért most lehet sokan megköveznek -, mert borzalmas, hogy az Obj. nincs semmi csőlehajlása és még csak a torony sem fordul körbe! Ok, hogy van egy jó 10-es lövege, ami irgalmatlanul sok XP mire kifejleszted és addig pont meg is utálod annyira a tankot, hogy lehet el is adod már előtte.(#42996) szbalogh: ezt biztos, hogy nekem akartad írni? Ha igen, nem értem mi volt a célod vele.
Amúgy bocs, hogy megkérdezem, de Te elég régi motoros vagy itt a fórumon, hogy lehet az, hogy CSAK a 100. győzelmed lett meg?!? Hányadik accodon?
(#43001) jozefgucci1: ez kemény volt, de jót röhögtem magamban! Köszi
(#43011) jahrn: én csak azon csodálkozom ilyen esetekben, mert szinte minden csatás jelenség, amit leírtál, hogy ezek a majmok vajon a browserben ragadtak, miközben már elindult a csata, de az ujja már rajta volt a W gombon és nem látja - mert mást néz - hogy közben egy másik tankot próbál eltolni erőből!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #42983 üzenetére
Ez szerintem Rád cáfol:
"Emu87, a legjobb játékos a mai napig, bár már régóta nem játszik. Minden eredménye prémium lőszer nélkül van, egy született zseni, több száz replayt láttam tőle." Diegho mondta az interjúban! -
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #42983 üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
szbalogh #42954 üzenetére
Épp akartam írni Diego-nak, hogy sokat nem kellett várnia! Biztos a WG minden óhaját lesi és azonnal lépnek.
Esetleg kérhetnél vmi olyat, amit nagyon sokan kértek már, hátha azt is meglépi a WG legalább ilyen gyorsan!
Cromwell B a Prémium shop-ban!(#42942) vJokka: ne is mond, én is szenvedek vele! Kezdetben azért, mert irgalmatlan sok XP a nagy gun és a kicsivel enyhén szólva is siralmas! Most már végre meg van rá a nagy löveg, de én is jóformán csak nagy XP-s napokon viszem csatába. Nem tetszik ez a hátsó tornyos medes dolog és az is hozzá tartozik, hogy mire ez is meglett, ezt is nerfelték. Most már nem olyan, mint régen volt. Akkor sok pro hajtotta!
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #42931 üzenetére
Tier9-i szerintem csak a T25 nevezhető jó tanknak, a többi az elmegy kategória, lehet vele játszani, de amúgy semmi több! Ez a TVP nem lenne rossz, de nagyon sokszor még a saját szintjét sem üti át, rengeteg a lepattanó sajnos.
T9 és 10 már látszatra inkább OP-k, de oda még nem értem el sajnos, majd akkor mikor már megkapják a nerfet - ez az én formám!
Több tank esetében is úgy jártam, hogy mire elértem, addigra nerfelték.
-
jano_77
nagyúr
Megtudná nekem vki mondani - akinek van Skoda T50-e -, hogy milyen típusú, melyik bolti felfüggesztést kell rá megvenni!? Szeretném most akciósan előre megvenni. Köszönöm előre is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #42907 üzenetére
TVP-el mentem 2 csatát az elsőben 3200+ dmg, de persze elbuktuk! Mondom fasza, mert majd a következőben lesz 1000 dmg és azt nyerjük és az lesz az 5x csatám. Nem így lett! Ez lett a következő:
Oké, hogy tulajdonképpen céllövölde volt, mert az enemy összes tagja felment a hegyre és középről gyakorlatilag nem nagyon lehetett hibázni, de ennyi sebzésre azért adhatott volna több XP-t is már és csak 2. osztály!? -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #42907 üzenetére
bizony az, tényleg jó fajta. A végére én is megkedveltem, de nem tartottam meg - van T40 is a garázsban, bár az meg sem közelíti.
Remélem a buff majd sokat dob rajta. Én a Skoda T50-re hajtok jelenleg, szeretném a TOTT ideje alatt elérni és meg is venni. Kell még kb 120K xp - a 105-ös löveget és a nagyobb motorokat nem fogom kifejleszteni a TVP-n, mert úgy is tovább lépek és ahogy néztem a T50-nél ezek úgy sem használatosak.
Skoda T50:
Optika és Vert.stab mellé Venti vagy Célzásgyorsító inkább a javasolt?
Sajnos ahogy nézem ha felszerelem ezekkel a tankot, akkor már nem tudom megúszni a fejlesztett lánctalp kifejlesztését - max boltival - mert pont annyi a teherbírása az alap lánctalpnak, hogy amennyiben nem tennék felszerelést a tankra, akkor éppen felmenne a fejlesztett torony és a X-es löveg az alap lánctalpra is, de modulokkal már nem.Ki, hogyan oldotta meg, érdemes venni a boltit és addig csak mondjuk Optikával és Vert.stabival használni - megszerezni a nagy tornyot és X-es löveget, majd ez után a nagyobb lánctalpat?!
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #42905 üzenetére
Én nem éreztem szenvedésnek azt a tankot, szerintem használható volt, csak óvatosban kell tolni vele. Igaz nekem a 2. skill-t tapossák a srácok benne. Kicsit nagyobbat ütne át és sebezne, akkor lenne igazán jó.
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #42480 üzenetére
JT-t érdemes kihúzni és megvenni, mert tényleg nagyon jó TD, lehet vele brutál köröket menni. Csak ne tudjanak a közeledbe kerülni, mert akkor vége a dalnak.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#84221696 #42478 üzenetére
Fullosan medként kell használni, mert nagyon mozgékony és bitang a nagy löveg!
(#42476) rlazol: nem értem miért lenne gáz, ha kiírná, hogy milyen modult vagy legénységet sebeztél, mikor most is van erre skill/perk, amit ha kifejlesztesz a legénységnek, akkor szintén látod, hogy mit lőttél el! De talán még mod is van ilyen, ebben nem vagyok biztos.
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #42428 üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
Departed #42422 üzenetére
Fejlesztői Hírpercek 194:
"A térképek rotálási problémája (hogy mindig ugyanazt a térképet adja a gép), jelenleg a legfontosabb feladatok egyike és javítva lesz, amilyen gyorsan csak lehetséges. Megállapították hogy ez egy igen komoly probléma, így a javítása és hatásainak észlelhetősége eltarthatnak majd egy ideig." - 5 év kellett, de legalább 3, ahhoz, hogy eljusson a kis agyukig, hogy NEM jó az, ami a mapokkal van! Gratulálok hozzá!
Vajon mennyi idő lesz, mire tényleg lépnek is és számunkra is érezhető hatása lesz a javításnak?!? Ez lehetne mondjuk az egyik angol fogadási irodában - ott ugye minden lószarra lehet fogadni - egy fogadási tétel.Hát EZ elég érdekes járgány!
De nem tudom miért kell ilyeneket szellőztetni, szerintem soha nem kerülnek ilyen tankok be a WOT-ba.......persze, persze tudom, soha ne mond, hogy soha.
-
jano_77
nagyúr
Ez biza így volt nekem is tegnap. Egyik csatában azt hittem rosszul látok, mert szinte csak lila ikont láttam a csapat listában - ez az arty.
A dolog pikantériája az volt, hogy az egyikben ott ült az enemynél Jozefgucci is.
(5-5 arty volt oldalanként, nem is emlékszem mikor láttam ilyet utoljára.)
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #42390 üzenetére
Ne viccelődj Herr Capitan! Én alig lőttem a T25-el goldot. A 3 lövetű löveget használd, az nagyon jól használható hidd el.
Az összefoglaló nagyon állat volt
-
jano_77
nagyúr
válasz
Plasticbomb #42328 üzenetére
Biztos én vagyok a láma, de hol van itt a JagdPanther?!? Én egy T54-es csatát látok!
-
jano_77
nagyúr
válasz
zolika15 #42312 üzenetére
Szerintem a Skoda T25 jobb az amúgy jó Skoda T24-nél. Nagyon szép köröket lehet vele menni és sebzéseket összeszedni.
Skoda T24 119 csata:
Skoda T25 kereken 100 csata:(#42313) jr1994: készülj fel, hogy a nagyobbak ugyan ilyenek! Van csata mikor mindent telibe ver és akár több one shot is összejön, viszont ezt követően lesz sok-sok csata, mikor meg semmit, még álló tankot sem, talál el! Szerintem hajtépős vonal nagyon! Vagy sok Szeduxen kell hozzá.
(#42304) Linkin: az brutális, még akkor is ha gold-al volt! Hogy a pékbe? Egyesével sorakoztak előtted és csak lőnöd kellett!?
(csak azért nem lett 12K, mert lejárt az idő vagy elhullott az utolsó enemy is!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #42209 üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #42207 üzenetére
Mindkettő nagyon jó gép - Mutz és CDC - élvezetes velük a játék és jól hozzák a kreditet. Mondhatni fossák! Ma én is főként a CDC-el mentem, hogy az egy nap Razer-es prém napot vmelyest kihasználjam és igaz a WG és RNG nem volt velem ismét, de pénzt legalább tudtam keresni. Ez volt a legjobban sikerült köröm:
Sajnos bukó lett, mint oly sok csata a mai napon is.
szerintem a csata nem rajtam múlott -
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #42100 üzenetére
Én ugyan nem mentem egyetlen csatát sem az új modokkal, de rosszul tudom, hogy van Domination és Rampage mód!? Na most én azt olvastam az EU oldalon, hogy az utóbbi azaz a Rampage modot szüntetik meg ideiglenesen, mert a visszajelzések alapján elég kaka volt és kevesen használták!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #41950 üzenetére
Kacagj, amennyit jól esik, a lényegen nem változtat: Felületesen olvastok - Te is elismerted, hogy nem vetted észre, majd jöttök azzal, hogy miért a sírás ilyen leosztásokért, holott szerintem Te sem örülsz az ilyennek és nem is tartod fair-nek! Majd jöttök azzal, hogy bezzeg nekem is hányszor.........no hányszor, hol a bizonyíték rá!? Írogatni nagyon könnyű, nem véletlenül kérik mindenkitől a replay-t is, mert mondani sok mindent lehet!
Nevess megint egyet. -
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #41938 üzenetére
Ezek szerint Szerinted tök normális, hogy egyik oldalon - most tekintsünk el attól, hogy ez pont az én oldalam volt - 3 db Tier6-os light+1 db Tier8-as light (egy sem táras) szemben a másikon 2-2 db Tier 7 és 8-as light (ebből 3 táras!) áll illetve, hogy az enemynél a lightokon túl CSAK tier9-es tankok, nálunk pedig még egy "kőkemény" FCM heavy is befigyel!? Ha erre igen a válaszod, akkor az vagy azért van, mert most itt a fórumon ezt kell mondanod és nem akarsz kilógni a beszólogatók és a kemény csávók sorából, akik tier6-os tankkal tolják le a tier10-es Maus-t vagy E100 is vagy - minden sértegetést mellőzve - szerintem meg kellene vizsgáltatnod magad!
Amúgy a WZ 111 1-4 ismerem, azt is húzom és valszeg a 113 lesz a következő T10 tankom, hacsak a WT E100 be nem előzi.
-
jano_77
nagyúr
válasz
fradi81 #41913 üzenetére
Én is sírok egy kicsit, ha már ennyire belejöttetek. Sajnos nem fotóztam, de volt most legutóbb egy csatám, ahol volt vagy 8 T10 TD-énk, amiből 3 - JPzE100, E4, Foch155 - 0, azaz NULLA dmg-el zárta a csatát. E4 konkrétan a lőszert is sajnálta, mert nem is lőtt.
Illetve mi a hiba a következő képen?(#41917) +SoulRiever-: kicsit kockáztatva én is pihenőt, szintén Lakeville pályán a saját T49-ünket miután a szóbeli kérlelés nem hatotta meg, hogy menjen spottolni, gondoltam egy 500 körüli majd jobb belátásra deríti. Hála az égnek nem nyomtak ki, igaz Ő sem ment el spottolni, hogy nyomorodjon meg a köcsög németje. Esküszöm most már a németek sokkal hülyébbek mint a siemka lengyelek!
jaaaa, majd elfelejtettem, hogy kifejlesztésre került a következő T10 tankom a 121 személyében (15.) így elődjét, bár nem volt rossz, de el is adtam gyorsan. Mondjátok, hogy a 121-el is lehet csapatni 500-akat!?
-
-
jano_77
nagyúr
Ha esetleg vki nem látta volna még a FURY című filmet és szeretné megnézni, akkor üljön le a TV2 elé, mert most kezdődik.
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #41720 üzenetére
javítsatok ki ha tévednék, de nem úgy van, hogy mindig az elmúlt hetet veszi alapul!? Vagyis ha ma mész csatába, akkor a múlt hét péntek óta eltelt csatákat veszi figyelembe!? Nem az van, hogy mindig hétfőtől vasárnapig figyeli a csatákat! Rosszul tudom?
(#41721) meunier: egy nálamnál jobb játékos javasolta - és amikor be tudom tartani akkor működik is -, hogy próbálj meg csak egy adott tank típussal játszani egy nap! Pl ma este csak lightokkal told, esetleg holnap is. Vagy mondjuk ha medes küldiket tolod, akkor csak meddel. Jobban fog menni a játék, mert egy stílusú tankra áll majd rá a kezed és jobban tudsz teljesíteni, mintha mennél minden félével felváltva. Egy ötlet csak.
(#41722) diegho: egyet értek a mondandóddal és az elejére konkrét példám is van az egyik nagyon jó haverom, akivel gyakran szoktunk szakaszozni is. Ő az tipikusan, akiről írtál, hogy a megszokott helyekre megy mindig egy adott mapon! Hiába mondom Neki a csata elején ha meddel vagyunk, de mondjuk csak mi ketten, hogy ne menjen a tipikus medes helyre, mert az enemynél van 6-8 med és ledarálnak mint a focht, Ő csak azért is oda megy, mert meddel oda kell menni illetve ha Ő nem megy, akkor senki nem lesz ott és mögénk kerülnek. Persze a csata első felében gyorsan elhal és utána megy a szitkozódás, hogy senki nem segített Neki és nem lőtték, amit spottolt pl. Vannak ilyen emberek és Ő nem is rossz játékos mert 1700 felett van a wn8-a stabilan.
(#41749) jozefgucci1: Linkin-t miért hagytátok ki? Bár mondjuk, ha alap lőszer lesz megszavazva, akkor Ő tutira nemet mond!
(#41750) jozefgucci1: de fel vitte az Isten a dolgod mióta a Vésztepsz ben tolod. -
jano_77
nagyúr
Tuti, hogy nem Ő csinálta végig a küldetéseket! Nehogy már egy BOT - mert ez az acc erősen afelé hajaz - meg tudjon csinálni ilyen nem mondanám nehéznek, de nem is egyszerű feltételeket, küldetéseket!?
(#41624) emre: nem néztem meg, hogy mennyibe kerül az 50B gold lőszere, de a 115800 kredit lőszer újratöltésre nem kevés.
Viszont a 10K+ sebzés sem gyenge.
(#41629) zolika15: Gratula hozzá!
Janó most kicsit irigy
(#41636) mcwolf79: minap én is megkaptam egy JPz E100-tól, hogy én csak kussoljak, mert nem csináltam semmit - light-al voltam - és Ő spot nélkül hova ment volna előre! (Prohorovka) I-es bázisról indultunk és végig a gerincen kőröztem és végig spot alatt tartottam az 1-2 vonalat, majd a gerincen túl bukva a K-J/1-2 sarkot is. Ennek ellenére a majom gyerek - aki nem mellesleg hazánk gyöngyszeme - sikeresen összelőtte magát és a nem lebecsülendő 978 sebzéssel végzett.
-
jano_77
nagyúr
tud esetleg vki arra megoldást, hogy mitől lehet az, hogy a jobb klikk időnként nem működik? Ott állok a tank közvetlen közelében és ennek ellenére nem akar rámenni a célkeresztem!? Nem egyszer szívtam már meg emiatt!
Ez vmi BUG vagy vmelyik mod a ludas?
-
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #41431 üzenetére
Nekem garázsban van az amcsi 8-as arty is és ugyan azt tudom mondani rá mint német kollégájára, vagyis néha ha beüt, akkor baromi nagyot üt - one shot is akár - viszont nagyon sokszor megy a holdba a lövés. Én csak a T55A miatt szenvedek velük, de szívem szerint mindkettőt eladnám a csába.
-
jano_77
nagyúr
Segítsen már ki vki: kiment a fejemből, hogy hány%-ért lehet eladni egy normál tankot? 70?
-
jano_77
nagyúr
Mutz! Meg van mindkettő és mindkettőt nagyon jónak tartom, szerintem érdemes megvenni mindkettőt, de ha választani akarsz, akkor a Mutzot javaslom inkább! Persze ezt könnyen eldöntheti, hogy melyikbe tudsz tenni jó legénységet, melyikkel szeretnél legénységet húzni esetleg!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Szepi1979 #41407 üzenetére
engem sem engedett nyerni tegnap a játék! 3K wn8 és 7/3! T71-el 5 csata és épp hogy le tudtam csillagozni.
(#41410) galervin93: nem akarlak elkeseríteni, de lesz ez még így se! Fogod még a fejed a falba verni, hogy hogyan is tudott mellé lőni a tű hegynyire beszűkült célkereszt ellenére.
(#41403) jozefgucci1: még az is lehet, hogy ez is el fog tűnni, csak még nem ébredtek fel a modik.
-
jano_77
nagyúr
sziasztok
Ru legénységnek milyen skillek javasoltak?
SPIC-ből teszem át majd és teszek hozzá egy töltőt a Pz.II-ből.
Jelenleg így néz ki, de bármit megváltoztatok, újraosztok:
Parancsnok: 6.érzék, álca, felderítő
Lövész: álca, pillanatkép (most tettem)
Vezető: álca, off road (most tettem/ esetleg a sima utazás jobb lenne?)
Töltő: biztonságos elhelyezés, javítás (97%) - ezeket simán újraosztom, ha az javasolt, mert vannak jobb skillekKöszi előre is a tanácsokat. Illetve Ru-ra milyen felszerelések javasoltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest