- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Úristen, ami most folyik arra nem találok szavakat. Ennyi ötlettelen, életképtelen embert egy rakáson... 10K csatával a hátuk mögött is teljesen használhatatlanok a játékban. Hogy tudnak annyi csatát végigtolni úgy, hogy a núbozáson kívül nem tanulnak meg mást???
-
Dobi 562
addikt
válasz
#21346560 #4643 üzenetére
Igen, én már meg is csináltam.
Egy fájó pont, kb. 2 hete vettem SU-122-44-et, most pedig leárazzák 30%-al a hétvégi akcióban.
No sebaj, az előző átképzéses akciónál a szovjet TD legénységem átképeztem SU-152-re és a 122-44-el fejlesztettem őket. Így most megveszem leárazva a 7-es TD-t és egyből kap egy 100%-os legénységet.
-
Dobi 562
addikt
Most mentem egy ilyen jó kis kört, bár a végén sokat bénáskodtam, volt két munkahelyi telefonom.
Visszajátszás, ha valakit érdekelne.
-
Dobi 562
addikt
Vicces ez a random. Jó a humora. Jó érzés azért elbukni egy csatát, hogy zsinórban 3 lövés (235 átlag pen) pattan vagy 0 dmg egy papírkutya FCM 50t seggéről/oldaláról. És núboznak a többiek. És igazuk is van.
Előtte lévő csatában SP-vel tartok 4-5 tankot, egyedül egy JT támogat messzebbről de nem volt esélytelen a dolog, mozgatom a tankot, tornyot, testet, ne találják el a weakspotokat. Figyelmetlen vagyok, a seggét kidugom a ház mögül egy kicsit, az arty kilő teljes életről... Na innentől buktuk is az egészet... Egyébként nem tudom mivel lőhetett (SU-14), de a Bélánkat és a T28 protonkat is 2-2 lövésből szedte ki. Mondjuk ők nyílt terepen mozogtak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #4626 üzenetére
Igen, már van is rajta annyi xp amennyi a felderítő párducra kell, abból meg ki lesz fejlesztve az indien panzer.
-
Dobi 562
addikt
Még 5K xp kell a T-34-2-höz, mondom reggel gyorsan megcsinálom, egy átlagos köröm vele 5-szörözve és pont meg is lesz.
1. csatában full életről kilőttek, a csatát buktuk, T-34, KV-5, SP úgy gondolta, az ő gyors tankjaikkal a dombon a helyük, mire felértek, eldőlt a csata, 400 sebzést osztottak ki hárman.
2. csata meg így indult:
-
Dobi 562
addikt
6:30 és 7:30 között sikerült elsőre leötszörözni mindent amivel mentem, 7:30 óta elvétve akad csak olyan játékos a csapatban aki tudja melyik a tankja eleje és hátulja. Előbb kíváncsiságból végignézegettem mindkét csapat játékosainak adatlapjait és nagyon megdöbbentem. Az én csapatomban rajtam kívül senki sem érte el az 50% győzelmi arányt, 48%-os volt pár, a többség 42-47% között leledzett... Több ezer csatás játékosok 5-6 között átlag játszott tierrel és 200-400 közötti átlag dmg-vel. El nem tudom képzelni mit szeretnek a játékban mikor ilyen sok kudarc éri őket. A másik amit nem értek, hogy miért nem tesznek érte hogy jobbak legyenek. Fórumok, visszajátszások, tank leírások, bemuató videók... Teli van velük a net, jobbnál jobbakkal, mégsem érdekli őket. Nyomják a W-t, aztán lőnek egyet mielőtt szétlövik őket, vagy kempel hátul és kerüli a csatát. Nem értem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
SgtBradly #4445 üzenetére
Eddig nem sok sikerélményen van vele, 8.-ra tudtam leduplázni. Teszten valahogy jobban ment vele a játék, bár ott normálisabb játékosok voltak mint jelenleg az EU szerveren.
Az ágyúja nem olyan rossz, de kell vinni jó pár gold-ot a kicsi átütés miatt, így oda a bevétel egy része. A páncélja tényleg nagyon tud pattogni, bár a jobbacska játékosoknak már nem sok gondot okoz átlőni. Legnagyobb negatívuma a lassúsága, ha eltávolodtam a bázistól, nem érek vissza védeni.
Még korai róla véleményt alkotnom de eddig úgy tűnik farmolásra jó, statjavításra nem igen.
------------------------------------------------------------------------------------------
Félelmetes hogy mi megy most "játék" címszó alatt a random csatákban... -
Dobi 562
addikt
Nem erre céloztam, teljesen félreértettél. A SP-ben semmi OP sincs (na jó, a frontpáncél azért nem rossz), 1 vs 1 IS-3 szétszedi, két hasonló tudású játékos esetén, szerintem.
A játékosállomány romlásában teljesen igazad van. Pedig annyi, de annyi jobbnál jobb videó, leírás, visszajátszás születik amiből lehetne tanulni, sajnos még sincs rá igénye a játékosok nagy részének, hogy jobbá váljanak. Megelégszenek a kisszerűséggel és a játék felületes ismeretével.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #4427 üzenetére
Szerintem nem igazán. A nagy motor nélkül iszonyatosan lomha, a nagy motorral csak szimplán lomha. Az ágyúk közül pedig a 107mm-essel lesz az igazi (+ nagy torony).
-----------------------------------------------------------(#4430) patrikgtaivs: lecseréltem én is a hagyományos hangárra ezt a túlszínezett jubileumi fertelmet.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Vigneau #4400 üzenetére
Én nem értem pontosan a kérdésedet. Az xvm mod beszínezi a tankokat a csapatlistán meg oda rak számokat és arra vagy kíváncsi mi micsoda?
Az, hogy egy adott csatában milyen hatékonysággal harcoltál, utólag kerül kiszámításra. A vbaddict oldal képes ilyen adatokat megjeleníteni.
-
Dobi 562
addikt
válasz
SgtBradly #4387 üzenetére
Nekem így sikerült a tegnapi napom, persze azért lett ennyi a win ráta, mert az első vesztes csatánál ráhagytam. Szóval én vagyok a tegnapi nap abszolút bajnoka.
Még 3 kört mentem egyedül, de hulla fáradt voltam meg asszonypajtás is nyavalygott, hogy felfalt a számítógép (igaza van neki különben).
Holnap szabin vagyok, hétvégére meg elutazom. Még 30K xp kéne a T-34-2-höz és meg tudnám venni olcsóbban, de kreditet is akarok farmolni, mert az E-50M-et vissza akarom vásárolni amint meg lesz rá a kredit (+1-2 millát hagyok tartalékban). De ott van a Pershing is, ami ki van fejlesztve és most azt is meg tudnám venni olcsóbban de akkor a T-34-2-re nem maradna kredit. Ráadásul a Super Pershing jó-árasítás is bolygat. Szóval teli vagyok komoly gondokkal.
-
Dobi 562
addikt
Wins / Battles 11 / 12 91.6%
Avg. / Total Exp. 1 037 / 14 934
Credits total 584 1903 csata T-25-el, többi SU-122-44-el, ~450K tiszta nyereség. Végre egy jó nap.
-
Dobi 562
addikt
válasz
SgtBradly #4233 üzenetére
Szép!
Nem tudom mennyire figyelted a közös csetet, csata közben, de a lorri arty csapattársad szerint te voltál a "biggest noob in the game" és szurkolt hogy lőjenek ki téged... Persze ő a 400 kiosztott sebzésével feljogosulva érzi magát a núbozásra, hiszen ő arty, ráadásul a 666-os szám is szerepel a nevében. Szánalmas artisták.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #4209 üzenetére
Nálam a Redshire, Muorovanka, Malinovka menne a kukába. Magukat a pályákat szeretem de mostanában 10-ből 7 csatában kempel a játékosok 90%-a, tanktípustól függetlenül. Hiába mennék én támadni, spottolni, flankelni, ha mindenki kempel és várja a csodát.
Ahogy nő a játékosok száma, úgy romlik az "átlag játékos" színvonala. Emlékszem még kezdő koromban arról panaszkodtam, hogy volt egy hülye med aki kempelt a bázison, most meg örülök ha akad egy darab med aki jön velem a pálya megfelelő helyére.
Pedig a WG csinált egy csomó jó minőségű oktató meg tank bemutató videót, valahogy az emberek egy részének nincsen rá igénye hogy jobb játékossá váljon, megelégszenek a kisszerűséggel.
Az artistákba meg úgy látom bele kell törődnöm, majd próbálom megfigyelni a tapasztaltabb szakasztársakat, hogy ők hova állnak be vagy el kell kezdenem újra artizni, hogy kitapasztaljam az arty-safe zónákat... A Gw pancseremen úgyis nagyon gyenge 35% a win ráta ha jól emlékszem, állandóan a counter-arty taktikát erőltettem, de nem volt mindig célravezető, úgy tűnik.
---------------------------------------------------------------------
A teszt szerverre egyszer sikerült feljutnom, szombat hajnalban 15 perc várakozás után, nem fogom tudni kipróbálni a Leopard A1-et, de az adatai alapján nem is igazán tetszik. Valószínű csak vissza veszem az E50M-et, neki legalább van egy kis páncélja (meg belerammol a betcsetbe 700-at).
-
Dobi 562
addikt
Elkövettem tegnap azt a hibát hogy vettem egy 9-es tankot (M103), gyakorlatilag nem tudok játszani a csatánkénti 6-8-10 arty-tól... Nyilván menni fog ez is a levesbe, pedig teszten nagyon tetszett fullosan, igaz ott csak 1-2 artista perverz volt csatánként.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #4162 üzenetére
VK2801-en az első 100 csatámban én is a periszkópot használtam, mert próbálkoztam a passzív felderítő szerepkörrel, aztán mikor láttam hogy általában hiába tartom megvilágítva perceken keresztül az ellenfél több tankját, inkább átszereltem.
Most optika, töltésgyorsító és venti van rajta és a direkt sebzésre megyek troll ágyúval, így sokkal többet nyerek mint előtte. Igaz vannak pályák ahol továbbra is próbálkozok a passzív felderítéssel, de a játékosállomány még a régi, általában nem használják ki. -
Dobi 562
addikt
59-16-on használok én is távcsövet+periszkópot+ventit.
T49-en is használtam, most fent van a periszkóp a Hellcat-en is, de lehet hogy azon majd lecserélem másra.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #4097 üzenetére
Ezt találtam neked. Egyszer elkeveredtem egy eff mérő oldalra, akik szerint ezt ők találták ki. sajnos már nem tudom melyik volt az. Ez a képlet innen van.
WN7 Efficiency is a way to establish a new Efficiency calculation to replace the Efficiency by wot-news.
WN1 - WN6 are outdated.Formula:
(1240-1040/(MIN(TIER,6))^0.164)*FRAGS
+DAMAGE*530/(184*e^(0.24*TIER)+130)
+SPOT*125*MIN(TIER, 3)/3
+MIN(DEF,2.2)*100
+((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.45
-[(5 - MIN(TIER,5))*125] / [1 + e^( ( TIER - (GAMESPLAYED/220)^(3/TIER) )*1.5 )]Pro:
- Optimized output
- Can be used to compare Efficiency on many sites and also ingame via XVM Mod.Contra:
- Correlates to the Winrate -
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #4020 üzenetére
Sajnáltam én is, mert az IS-7-en kívül szerettem játszani az összessel. Az a legnagyobb probléma, hogy én régen és keveset arty-ztam, nem ismerem jól az arty-safe zónákat, ami nélkül elég kevés az esély hosszasan életben maradni egy 8-10 arty-s csatában.
Amióta két szerver van, azóta tapasztalom én is az alacsonyabb tierekben, hogy sok artys és nem egyszer top tankok... -
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #4017 üzenetére
Eladtam az összes 9-10-es tankom. Meguntam hogy a legizgalmasabb pillanatokban mindig kiszedett valami low bob a 8-as arty-jával. Álltak csak a garázsomban és sajnáltam a sok skilles legénységet, hogy csak tétlenkednek + kellett a garázshely.
E-50M-et lehet hogy vissza veszem. Előtte azért kipróbálom teszten az új német med ágat, ha az megtetszik akkor a leopard a1 lesz E-50M helyett a befutó.
Az M103 is érdekel, már régóta ki van fejlesztve csak mindig elköltöm a középső lövgre szént free xp-met + állandó kredithiányban szenvedek a sok gold ammo miatt (bár ezt már tudatosan próbálom visszafogni).
-
Dobi 562
addikt
válasz
jimmy74 #3981 üzenetére
Ha szereted a nagyobb, testes egereket, akkor Gigabyte GM 6880 rev. 2 gaming mouse. Vannak rajta plusz gombok, gombnyomással állítható érzékenység. Egy jó kis egérpaddal együtt nagyon kényelmes vele játszani.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Már kora reggel elrontom a taktikát...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Stigma.HC #3944 üzenetére
Nekem ma a lentebb linkelt 50 100 csatában voltak jó csapattársaim. Benyomtam a közös csetre az "Újratöltés!" üzenetet és egy FCM 50T meg egy KT ott maradtak velem az utcában és védtek két oldalról. Aztán betöltöttem és daráltunk együtt. Sőt, a többiek is tették a dolgukat, üdítő érzés volt, hogy azért akad ilyen csapat is.
Régebben még megpróbálkoztam ilyenekkel: "i need some support while reloading, my reload time is about 46 sec". Erre általában ilyen válaszokat kaptam: "and???", "lol", "omg idiot amx", "idiot"... És természetesen ennek megfelelően nem is segítettek újratöltés közben.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #3939 üzenetére
Köszi, de általában nem sikerül ilyen pontosan lőnöm.
Közben végignéztem a tankjaim, a fostos IS-7-el 84% volt a találati arányom... Persze azért mert távolra nem is nagyon próbálkoztam vele. Az E-50M viszont hiányzik, lehet vissza fogom venni.
Tier 10 csatákban még mindig általános a 4-5 arty oldalanként?
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #3900 üzenetére
Bár ha jobban belegondolok, akkor inkább az új szovjet könnyű tank ág folytatása lesz ( a következő patch-el érkeznek majd az új könnyű tankok). Szóval fogalmam sincs.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #3898 üzenetére
Terveznek egy második szovjet med ágat, de hogy az honnan fog kiindulni...
-
Dobi 562
addikt
Pont jól jön ez a TD-s akció. A Hellcat már egy ideje ki van fejlesztve, de addig nem akartam továbblépni T49-ről míg a parancsnoknak meg nem lesz a hatodik érzék 100%-on. De most megveszem olcsóbban a Hellcat-et.
Visszaveszem a SU-100-at is amit annak idején garázshely hiánya miatt adtam el, pedig imádtam. Nagyon régen játszottam klasszikus TD-vel és most úgy döntöttem folytatom a szovjet vonalat. -
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #3849 üzenetére
Ja, ilyen legénységgel könnyű!
Szép eredmény, gratulálok én is. Nekem anno annyira nem ment vele a játék, hogy prémium fiókot váltottam csak túl legyek rajta.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #3826 üzenetére
Nem baj ha szokod, mert a 122-es még pontatlanabb lesz.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #3823 üzenetére
100 mm-essel, mert annak elfogadhatóbb az átütése (175 mm átlagban).
-
Dobi 562
addikt
Panaszkodás ON:
Amióta két szerver van, én a szerver 1-en játszok és egyre több az olyan csata ahol 3-4 artista van, tiertől függetlenül. Előbb T1E6-al Province-en 3-3 artista oldalanként, persze az ellennél 2 artista, 7000 csatán is túl volt, ledaráltak 3-an mindenkit. Lehet ott spottolni, bujkálni, kitárazni, visszahúzódni, egyszer betalál és vége...
Tudom, ezerszer átbeszélt téma, meg tanuljam meg az arty-safe zónákat, de nem akarok artyzni, tiszta szívből utálom őket.
De nem csak én vagyok ezzel így, mert párszor láttam közös cseten, hogy küldték volna át őket a 2-es szerverre.Panaszkodás OFF.
-
Dobi 562
addikt
Meg lett a tank ász, félig stock tankkal (fejlesztett torony és legjobb ágyú még nincs rajta):
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #3776 üzenetére
Nem hiszem. Ezért csak 2. osztályú sofőr jelvényt kaptál, legalább tank ászos kört kéne menned.
-
Dobi 562
addikt
Egy nyerő széria a feltuningolt IS-el:
Victory!
Map: Airfield
Date: 2013. március 15. 9:43:57
Vehicle: IS-2
Exp: 2 630 (x2) + Credits: 37 129Victory!
Map: Abbey
Date: 2013. március 15. 10:09:15
Exp: 930 + Credits: 31 042Victory!
Map: El Halluf
Date: 2013. március 15. 10:16:06
Exp: 1 395 + Credits: 39 408Victory!
Map: Fjords
Date: 2013. március 15. 10:35:03
Exp: 1 335 + Credits: 36 183Victory!
Map: Westfield
Date: 2013. március 15. 10:47:17
Exp: 1 594 + Credits: 46 017
Achievements: : PáncélvadászVictory!
Map: Mines
Date: 2013. március 15. 11:01:42
Exp: 1 438 + Credits: 41 125
Achievements: : MesterlövészUtolsó csatára lett meg a top löveg, még a fejlesztett torony és motor hiányzik. Most még csak az különbözeti meg az IS-től, hogy a gold ammo átlag átütése 300mm, ami brutális ezen a tankon.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #3736 üzenetére
Itt meg tudod nézni, hogy átlagban mennyi bevételt hoznak a prém tankok. Persze, itt csak azok eredményei alapján számolja akik regisztráltak, de viszonyítási alapnak jó lehet.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #3734 üzenetére
Nekem nincs D-Maxom, de itt egy jó leírás róla, olyantól aki eredményesen tudja is használni: [link]
-
Dobi 562
addikt
válasz
Steelheart2 #3732 üzenetére
T-25, 5-ös német prémium med. Jó vele játszani, megállja a helyét a tierjében és lehet vele fejleszteni a nagyobb német medek legénységét.
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #3564 üzenetére
Itt van a letöltő oldalukon: [link]
1.2.0:
Added new statistics data:
spo: spotted
hip: hits percent
cap: capture points
dmg: damage dealt
frg: frags
def: dropped capture points
wn: WN rating: http://www.koreanrandom.com/forum/topic/2575-
twr: tourist1984 win rate: http://www.koreanrandom.com/forum/topic/2389- -
Dobi 562
addikt
válasz
robertkill #3155 üzenetére
Linkelhetsz még ilyen csatákat amennyit csak szeretnél. Átlagban nem így sikerülnek a köreid.
-
Dobi 562
addikt
válasz
robertkill #3152 üzenetére
Ez most mi? Attól hogy mész néha jó csatákat, még nem leszel pro... Ha meg egyszer elköszöntél, minek jöttél vissza?
-
Dobi 562
addikt
válasz
robertkill #3149 üzenetére
Nem járatott le, csak elmondta a véleményét.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Atlantis #3106 üzenetére
Szeretem a papír tankokat, kiváltképp ha gyorsak is.
VK2801 nagyon bejött, mondjuk az a legkevésbé papír.
Ezen kívül még 59-16-al is szívatom magam, bár egy 6-os scout nehezített MM-el, 75%-os legénységgel indítva, lehet hogy nem volt a legjobb ötlet. Abban bízok, ha tapasztaltabb lesz a legénység, jobban fog vele menni a játék, a lámpa hiányát egyenlőre nagyon érzem.
T21-el nem játszottam, az a vonal egyenlőre nem érdekel. Egyébként sokan szidják azt a járgányt.
-
Dobi 562
addikt
A 7-es tankok odatették a vasat, rendesen. Egyébként ez a T20 nekem nagyon tetszik.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #3038 üzenetére
Gratula! Szerintem teljesen jó az az átlagsebzés egy 6-os meddel.
-
Dobi 562
addikt
Tegnap Serene Coast-on az utolsó 3 percben így nézett ki a két csapat:
én csapatom:
-IS 100% hp
-KV-1S 100% hp
-KV-2 100% hpellen:
-T25/2 50% hp
-tigris 30% hpA mi három tankunk természetesen hátul kempelve használta ki a szovjet gépek legendásan jó mesterlövész képességeit (KV-2 troll ágyú). Olyan szerencsénk volt, hogy a két ellen még oda is jött a bázisunkhoz. Ők a vonatsín másik oldalán, a mieink a szikláknál. A vége: döntetlen.
Az IS lőtte a vonat mögött bespottolódott ellent, majd az oldalával kigurult a tigris elé. A 3. bekapott találat után felfogta az agya, hogy fennforgás van, lövik oldalról, így a maradék 50% hp-ját mentve visszatakarodott a sziklák mögé. A KV-1S és a KV-2 nem csinált semmit és az ellen sem mert támadni, így letelt a maradék idő és döntetlen.
Én 2300 sebzésig jutottam amx m4 45-el és nem lett volna rossz ledupláznom, ráadásul simán hozható lett volna csata, de 2-300 WN6 értékes tankok hasznavehetetlenek az esetek nagy részében. -
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Tűztámogatást kérni is úgy tudsz, hogy Y-t nyomsz az ellenséges tankon és kiválasztod a parancsot.
Képet meg PrtScn billentyűvel tudsz kilooni a játékból, azt a screenshots mappába menti. Ide pedig úgy tudod felrakni, hogy az "új kép feltöltése a szöveghez" résznél kiválasztod a képet, aztán "kép beillesztése".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest