- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz SoulReaver #98799 üzenetére
Alkoholista vagyok, 50 100, ill 50 120-at beleszámítva 2700 csata
Bár nálam is volt vagy 4 újraképzés
0http://vanenet.hu/
-
zsolthee
senior tag
válasz jozefgucci1 #98783 üzenetére
A Centivel távolról kell a csapatot támogatni. Nem sniperkedni egy bokorból természetesen, hanem a pálya adottságait kihasználva - lehetőség szerint a dombosabb részeken - kell vele operálni. Város, sidescrape felejtős,ammo rack-et rendszerint ellövik, ezért is kell folyamatosan rejteni az alját.
A dpm és a pen hiába jó, mozgékonyságban messze elmarad a szovjet társaitól, így a közelharcot felejtsd el vele. Max egy JT-re ronts rá ha egyedül van.
A 7/1 nekem tetszik, a kis ágyúval rengeteg jó köröm volt. Csak pislogtak amikor 4mp-ként szórtam a skulót a láncot meg nem tudták felpakolni. A nagy alfás top löveg az átütése miatt nagyon jó, de majdnem olyan lassan tölt mint egy HT. -
grizlisandor
veterán
válasz Kean_Sorbo #98755 üzenetére
Napi 100 kanyar, nem semmi!
Hajrá Kean! -
Szepi1979
senior tag
válasz jozefgucci1 #98771 üzenetére
"this tank is very similar to the Hellcat just on Tier X"
A kiherélt vagy a régi Hellcatról beszél? Ha a régiről akkor kezd érdekelni a dolog. Lesz egy olyan med tierX-ben ami td ágyúval lesz felszerelve? Lesz itt sírás kéremszépen!
“ nem kell mindig nyerni “
-
kchryss
veterán
Attól függ melyik nehéz tank és hányadik skill. Lövésznél a pillanatkép elég egyértelműnek tűnik, parancsnoknak talán mentor. Bár én mentort nem használok sehol szerintem nem éri meg, de úgy nézem sokan használják. Magamnak inkább a felderítpt használnám. De nehéz tankon ezek mind elég haszontalan képzettségek szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Szepi1979 #98807 üzenetére
A linkelt fórumcikk majdnem egy éves, érdemes fenntartásokkal kezelni. Én is örültem mikor megláttam hogy az ocsmány wte helyett lesz valami kevésbé elbaszott cucc, de semmi hivatalos infó nem volt még a cseréről, illetve az új tank adatairól.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
1. skillnek javítást raknék mindenkinek a T32-re. Aztán ha eléri a 100%-ot cserélném bia-ra és 2. skillnek visszaraknám a javítást megint. Nehéz tankokon a javításnak nagy prioritása van főleg ha olyan jól beforgathatóak, mint a T29 és T32.
Azt hittem már 3.-4. skillnél tartasz, hogy ezeket írtad lehetőségnek.[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz cs.zsolt #98801 üzenetére
Jó és ? mondtam, hogy biztos jobb játékos vagy, mint én. Új acc. nekem se lenne gond, hamar elérni ilyen legénységet. De mivel én csak egy hobbi játékos vagyok, és nem ez az életem, ezért nem teszem.. Írtam, hogy biztos van itt olyan, akinek jobbak a legénykéi... nem vertem a mellem....
-
Pete55555
addikt
T25AT várható mostanában akcióba?
Vagy felteszem fordítva a kérdést. Volt nemrég akciós ?
...Szeretem leracsniztatni...
-
Diarmand
senior tag
Amx CDC. Szerintem egy nagyon jól használható tank. Előnyei, hogy franciákhoz képest jó ágyúsüllyedése van, veszettül gyors és jól is gyorsul, jó ágyúja van. Hátrányai a gyakorlatilag NULLA páncél, brutálisan sérülékeny ammo rack és csak közepesen fordul szal nem annyira agilis.
A három napban amíg használhattam kb 120 meccset toltam bele, és maximum a meccsek negyedét töltöttem T10-ben, bár ebben nem egyszer volt egymás után 2-3. Az ágyú miatt természetesen nem kell aggódni a top tier meccsekben sem, mert a 212 pen mindenre elég ami jöhet, ha mégis olyan jön, amit nem viszel át, lehet megkerülni mert a sebessége simán megvan hozzá. Linkinnek ott az aranylőszer.
Elsősorban egy support tank, simán lehet vele sniperkedni a pontos ágyú miatt, de a közép távoli peek-a-boo sincs kizárva a gyorsulás miatt, esetleg a picit lassú célzás szólhat bele. Mivel pillanatok alatt ott terem bárhol, érdemes nem lövetni magunkat amíg lehet, mivel a közép és végjátékban nagyszerűen rá lehet rontani lehpzott tankokra vagy tdkre akár egy lövést is felvállalva hogy kiszedjük őket. Sajnos kötelező kellék rá a vizes lőszerrekesz - bár lehet más másképp tapasztalta - és a megfelelő perk is, mivel mindenféle túlzás nélkül állítom, hogy ha nincs, akkor minden meccsben el lesz lőve a lőszerrekesz. Volt hogy egy 12t tárazott ki rám szemből, viszi a rekeszt, javítom, megint elviszi. Megszámolni se tudom, hányszor ment el kétszer egy meccsen és 13 sec töltés egy páncél nélküli 240-et csapkodó tankon nem az igazi. Még ezzel a két dologgal is ellőhetik, de nem olyan gyakran. Érdekesség, hogy egyszer sem robbantam fel.
Aki ráérez az egész könnyen tud vele meccseket lehozni, mert könnyű vele elfutni és máshol lecsapni. Ki kell használni a csőlehajlást, a gyorsaságot és az ágyút. Amire figyelni kell, az az, hogy ne fussunk bele a halálba amit elég könnyű elérni, mivel gyors. Annak ajánlom, aki szereti az ARL44 ágyúját és a Hellcatet, mert ez a kettő keveréke. Csak az ágyú jobb és jobban fordul, mint a cica -
Diarmand
senior tag
válasz MinionFlasH #98820 üzenetére
Oh, my bad Mintha párszor azt is ellőtték volna, de a kibaxottul sok lőszerrekesz sérülés az, ami megmaradt bennem
-
Mardel
őstag
válasz Diarmand #98819 üzenetére
Az az ágyú minden csak nem pontos.
Panther 8.8 közelében sem ér pontosság terén.
Gyorsnak gyors a tank, csak flankelni nem lehet vele mert szarul fordul.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
CirrMee
addikt
Bakker, egész jó buli ez a KV2 a 152 -es löveg+repesz kombóval. Miért nem így mentem vele eddig...?
Mire érdemes beidomítani a személyzetet első körben?“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Zolee_70
senior tag
válasz Diarmand #98819 üzenetére
Nekem már régebb óta megvan a CDC, egyetértek azzal, amit leírtál, elég jól öszefoglaltad. Amíg nincs meg a biztonságos elhelyezés a töltőnek, addig kell a vizes rekesz.
Van egy pár prémium tankom, (T25, T34 HT, Jg8.8, D-Max), ezek közül a CDC adja a legjobb játékélményt, a többinek mindnek van valami komolyabb hátránya, ami miatt szenvedős.
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Diarmand
senior tag
válasz Mardel #98823 üzenetére
Nem körbeautózni valakit - bár azt is lehet ha az ember okosan választ célpontot - hanem flankelni. Tudod, amikor oldalról támadsz valakit. Ezt lehet tíz és lehet háromszáz méterről is
Nekem nem volt problémám a pontosságával, de lehet csak azért, mert megszoktam várni amíg céloz(#98825) szbalogh Ebben már lehet valami, de olyan nagyon nem hiszem, hogy túl sokszor tenne t10-be ha ennek az akciónak vége. Már csak abból kiindulva sem, hogy a Type62 rohadt sokszor kerül T8-ba pedig egy T7 light tankról beszélünk. Szal én kitartok a max 25% T10 meccs mellett, de majd megcáfol egy tulajdonos.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Ezzel a tragaccsal is lehet valami kezdeni... meglepődtem... szerencsés MM, jó pálya, hülye csapat
Bedindult a leming train, én meg túl lassú voltam ahhoz, hogy kövessem őket, úgyhogy védtem a másik oldalt...A csapatból kb. az 5 másik legtöbbet játékos összesített sebzése annyi, mint az enyém ... köszönöm, csoda hogy nyertünk...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
mrszitya
senior tag
válasz szbalogh #98825 üzenetére
Amúgy sem rossz az MM-je, nekem hónapok óta ott a garázsban. Másrészt csak tessék a SP átütési értékeire gondolni egyet, az a saját tierjében is necces néha-gyakran, CDC viszont T9-ben is elvan jól, T10-ben pedig lehet alapozni a gyorsaságára.
Ammorack találati átlagom meccsekénti kb. egy - kis túlzással (szóval van az kettő is nem ritkán ), ez messze a legidegesítőbb tulajdonsága tud lenni valóban. Mondjuk a pontosságával sem nyűgöz le engem sem.
[ Szerkesztve ]
-
hyperst
tag
Üdv
Támogatja a wot a 21:9 es felbontást?Elég bölcs vagyok, hogy tudjam, hogy nem tudok szart se. :)
-
kchryss
veterán
válasz Tarill #98821 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy nem hasznos
Szerintem az egyik legfontosabb perk minden tankra, de a tanktípusok közül a nehezek vannak meg nélküle a legjobban. Nálam a bia fontosabb, kevésbé látványos a hasznossága, nem is veszed észre, de sokat segít. Ezért miután az 1. sor 100% azt rakom fel. 6. érzéket ilyenkor nem tehetem fel, mert akkor nem működik a bia. Aztán ha a 2. sor 100% a parancsnokon akkor szoktam lecserélni a 2-at 6. érzékre. -
Emu
őstag
Nem értem ezt a T54-t. Kicsit olvastam róla mielőtt elkezdtem használni, és emlékszem rá, hogy a front páncélja elég jó, min. 200 környéki pen kell, hogy be lehessen lőni. Még csak kis ágyú van rajta, de ha magammal találkozok, egyből aranyat töltök, mert csak az megy át. Ehhez képest szemből ha LTTB, SP IC, T25/2 lő szinte keresztülhugyoznak. Ritkán pattan, vagy nyeli el a páncél a lövedéket. Én csinálok valamit rosszul?
-
MinionFlasH
senior tag
Akinek kell a barakkhely, ne bacca ki a bérelt CDC-t, mert nem kap utána garázshelyet!
-
szbalogh
addikt
Na végre le tudtam szorozni a 430 II-t
Tankász meg összesen 12k pont, ebből 5000 pattintás jól bírja a gyűrődést
Egy kis sidescrape is van benne.
Utána meg ezt kaptam, van remény...[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz MinionFlasH #98835 üzenetére
Már késő, még a lejárat előtt kidobtam... elegem volt ebből a fos JG-ből.
Amúgy nem jár barakkhely.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
lacibacsi
addikt
válasz MinionFlasH #98835 üzenetére
Az ajándék távcső megmarad?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
galervin93
őstag
A CDC oltári jó tank, fentebb leírtak már mindent.
Az ágyú pöpec, T10-ben sem kell félni, sőt. Goldot még életemben nem lőttem vele, nincs is egy sem, a lőszerkiosztás is pofonegyszerű, 70 AP + 20 robbanó. Belefér a sok robbanó, mert sokszor jól jön., kifogyni pedig lehetetlen.
Ammorack - biztonságos elhelyezés skillel kipipálva a probléma. Nem mondom, hogy nem sárgul, de sokkal kevesebbszer, mint előtte, és így már elviselhető.
Fordulékonysága tényleg kicsit "bálnás", de erre is van megfelelő skill, én betettem, érezhetően javít a helyzeten!
Első lánckerék kicsit beforgatva érdekes dolgokat tud felfogni, érdemes kipróbálni, illetve ha ráérez az ember tudja, mikor nem kell elhasználni rá a kis javítót.
Pattogni szökőévente szokott, rohangászás közben érdemes mozgatni oldalra és vissza a tornyot, "rázni a fejét", a furcsa ívek-vonalak néha beteg dolgokat pattogtatnak. A jó ágyúsüllyedés miatt sokszor találják el a lövegpajzsot, vicces tud ám lenni. :-)
Jó legénység "csodákat" tesz, nekem 3 skillesek.
Mindezek a tapasztalatok úgy, hogy nem vagyok jó spíler, de szeretem a tankot. Jobb játékosok sokkal-sokkal többet ki tudnak belőle hozni a mozgékonyság és jó ágyú kombóból.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Diarmand
senior tag
válasz Valentin90 #98842 üzenetére
Jah, jó kis lóvé jött össze, ami gyorsan el is ment a 1390 full arannyal való használatára és a lóri megvételére.
Kár volt megvennem a lorr-t. Tegnap volt időm futni vele pár kört és háát, nagyon nem áll kézre. A batchat-re tartogattam a free xp-t, hogy ne a kisebb ágyúval kelljen szenvednem, de képtelenség ezt betartani. Ugyanaz a stock ágyú, mint a 1390 nagy ágyúja és a ráknak van kedve sok százezret (milliót) ellőni a nagy ágyúig, elég pénzt lőttem el a 1390-nel, meg se merem számolni mennyit Szal rátettem a nagyot. Mivel se motor se lánc nem volt, olyan szar a mozgékonysága, hogy hihetetlen. Aztán a maradék freet is beáldoztam a motorra az alap xp mellet, hátha jobb lesz. Jobb is lett, de nem tetszik a tank. Nem találom vele a helyem a pályán, emiatt nem tudom hová menjek, ami miatt nem lövök semmit.
Van nulla sebzéses köröm is, ami kilencessel nem szokott lenni Rossz camo, baromi nagy darab, nulla páncél, hosszú töltés, rossz célzás, gyenge csőlehajlás.
Előre nem merek menni a többi meddel, mert szarrá lőnek a páncél hiánya miatt, ha meg mégis, elmúltak már azok az idők, amikor nem tudják ha töltök. Már akkor is rám jönnek, ha tudják, hogy nem szedem ki őket a maradék lövéseimmel. Hátulról nehéz vele alkotni a rossz célzás miatt, és rohangálni sem lehet vele a pályán, mert meglátják és el is találják a mérete miatt. Mit kell ezzel csinálni?[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Diarmand #98845 üzenetére
Szerencsére még akkor húztam mikor még nem T9-es gép volt így akkor használható volt , de most nem is nagyon látni vele embert .Majd ráérzel előbb -utóbb . Kicsit esik a WNnyóc mit számít ,csak arra vigyázz , hogy az átlag 2500 ne essen mert átlag alatti játékossal nem játszom
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jr1994
addikt
Én nem szerettem a lórit de magamhoz képest mégis egész jól ment vele. Olyan mintha egy könnyű tankkal mennél a sebzésre: meg kell várni amíg lesznek low hp-s magányos tankok amikre rá lehet esni. Nem szabad a csata első felében sebzést kapni. Szóval pont mint az 50 100.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Valentin90
tag
válasz Diarmand #98845 üzenetére
A Lórival kezdetben nekem is hasonló gondjaim voltak, amiket leírtál, kiegészítve azzal, hogy a 232es pent én inkább éreztem 210nek és a 300as alfát pedig 270nek...
Kellett vagy 60 csata, de utána ráéreztem a tankra. A mozgékonysága már-már a light tankokéval vetekszik, ergo elsők között foglalhatod el a kulcspozíciókat, a 6os tár pedig brutális tud lenni, hogyha megleped az ellenfelet, és pont ez a lényeg! A tankkal én gyakran előrerohantam, majd elbújtam/kikukucskáltam egy szikla/domb/ház fedezékében. Ha kedvező volt a helyzet, akkor előugrottam tárazni, ha meg forró volt a szitu (kihasználva a mozgékonyságomat) eliszkoltam. A 40 mp-s tárazás egyébként pont jó arra, hogy visszavonulj a másodvonalba, gondolkodj egy kicsit és eldöntsd, hogy vagy visszamész a frontra vagy a térkép más pontján próbálsz szerencsét.
Nem hullajtottam bánatkönnyeket, sem örömkönnyeket amikor továbbléptem a batchatre, de annyira nem egy borzasztó tank a Lorraine, mindent összevetve. A mozgékonyság és a 6os dobtár a legfőbb erénye a tanknak, illetve a gundepje is kellemes -8 fok! -
MCGaiwer
addikt
én a JT8.8at "béreltem" ki, abból az okból, hogy még ki akartam próbálni az előtt, hogy vennék hozzá egy bonus kódot. Jó döntés volt, mert egy minden forintért kár lett volna...
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- VMware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest