-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Nagyon durva ez a Jt8.8. Tegnap pár kör alatt nettó 500k credit... Ezzel a tankkal már meglett volna a 8k-s sebzés/pattintás. KV4-el nem akar összejönni. Ha véletlenül berak egyszer városba tuti, hogy táblázat alján vagyok. Na de nem baj, egyszer majd csak összejön.
LT15-höz: Tegnap berakott Malinowkára T54-el. Nem volt light, és mivel full stock vagyok, gondoltam majd spotolgatok a többieknek. 6k spot és 1k körüli sebzés lett a vége. Lighttal mostanában nem volt hasonló köröm. -
galervin93
őstag
Nekem a Stug LT15 Karelián lett meg, félig -meddig aktív spottal.
Csapaton múlik inkább, nem a pályán.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
benvolio
őstag
-
törölt tag
Olvasom a wotinfos tankelemzéseket és volt valaki, aki azt írta, hogy érdemes a T29-et a 90-es löveggel + APCR lőszerrel használni. Nagyobb a dpm-je, mint a 105-nek. Valaki próbálta már ezt?
[ Szerkesztve ]
-
Ukeve
tag
válasz #84221696 #98455 üzenetére
Igen nagyobb. 90/105 mm (fullosan): 2394/2128
Régebben láttam, hogy a T32-t használják a 90 mm-s gunnal ESL meccseken. Bár nem tudom, hogy ez mennyire érte meg ott. Bingisz talán egy kicsit többet tud erről.
h1mpi: Hát igen a 246 szinte biztos, hogy mindenre elég.[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Vajon a bérelt tankkal is teljesíthetők a küldetések? Mert a második accounton farmolás mellett még egy luvnyát se lenne rossz behúzni 5-ös td-vel azt hiszem esélytelen lenne a td15
Nick: HE_Storm
-
törölt tag
válasz SoulReaver #98463 üzenetére
Miért nem írtad neki: Majd te lenyalod.
Hiába a Qltúra! -
sequator
senior tag
Való életbeli fenyegetésért valószínűleg repülne neki a permaban.
sautia
sequator
-
ddt500hu
veterán
Ő már megteheti annyira jó játékos. Annyit lő E100-al mint én a TOG-al. Vagy is kevesebbet.
-
vhw
addikt
válasz ddt500hu #98466 üzenetére
Az ilyenek hogy élik meg ezt az egész játékot?
Mit gondolnak/képzelnek a saját képességeikről?
Felismerik ezek a saját hibáikat, próbálnak rajtuk javítani?Megesik, hogy én is irogatok, akár csata után is, de sosem ilyen direkt anyázás, fenyegetés... mindig az adott hülyeséget emlegetem fel az illetőnek, és ezzel kapcsolatban használok jelzőket akár a cselekedetre, akár a játékosra. Az is előfordul, hogy végül csataösszesítő után alaptalanul...
(Képmutatás lenne az képzelni, hogy még az ilyen, szabályszerűen sértő üzenetekben/dühkiadásokban is van valamiféle "jobbító" szándék, valami morzsányi "pozitívum"; hogy ezzel is az elkövetett hibákra való rádöbbentés az egyik (másodlagos) cél?)De az ilyen nyílt, közvetlen dögölj meg/levadászlak stb. jellegű megnyilvánulások mögött mégis milyen agyműködés húzódik meg? (a nick-ből következtetve nem feltétlen tizenéves illetőről van szó)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
SoulReaver
veterán
Úgy indult az egész, hogy 9-es csatába bejött egy 7es artyval+ hozta ezt a formát, m44-el.
Beírtam csak úgy, hogy "gratula". Természetesen magára vette és már írta is a kemény dumát...
Én csak nevettem rajtuk, mert mást nem nagyon tudtam.
Mikor a csata már elveszni látszott, és mert az egyikőjüket már megölték, gondoltam miért ne vethetnék véget a kis m44 nek... nem sokat tett a csatához, hát kilőttem.
Na azután jött a mocskolódás...
"add meg a címed, levadászunk, legyilkolunk" ...
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #98468 üzenetére
azért megértem, hogy nem voltál szimpi nekik én valahogy sosem szoktam "rendet tenni" a saját csapatomban.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
ddt500hu
veterán
A netes testi sértéses fenyegetés a legnevetségesebb dolog a világon.
Nem gyakran esik meg velem de volt már rá példa nyílt fórumon is. Általában így zajlott le:
- Ezt vegyem fenyegetésnek?
- Igen!
- Jó akkor most besétálok a rendőrségre és feljelentelek.
Na most nyilván nem sétáltam be az egyik haverom viszont megtette. Aszondja a fickó a bíróságon majdnem sírva kért bocsánatot, hogy ő neki gyerekei vannak és ha priusza lesz elveszti a munkáját stb. Persze ott nagyon elfajult már a dolog azért jutott el odaáig.
Ja meg fél éve elmentem egy fickóhoz. Pedig gérnya vagyok csak beírta a címét én meg pont arra jártam mondom becsöngetek már! Fickó nem jött ki hanem azzal fenyegetett, hogy feljelent mert zaklatom!!
Semmit nem akartam tőle csak kíváncsi voltam a pofázmányára. Le akarta tagadni az egészet de csináltam videót és felraktam a jutyubra! Olyan beégést még nem látott a világ.[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz SoulReaver #98468 üzenetére
Én egyszer megadtam a címem egy ilyennek,de még nem ért ide,pedig Győr felé mindennel lehet jönni..
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Valahogy az én kezem alatt nem muzsikál a tortoise.Baromi kevésnek érzem ezt a páncélt ami a frontján van.Éppen az lenne a lényege hogy lassú viszont kellően páncélozott legalább előlről,de ehelyett mindenki belövi ami nem is csoda hiszen van gyenge pont rajta rendesen.De legalább ne lennének ilyen nagyok vagy valamilyen módon elrejthető lenne.
Bár nem kell a gyenge pontot lőni mert a frontpáncél elég silány.Szerintem abszolút nincs kompenzálva a lassúság és a gyenge páncélzat azzal hogy nagy a dpm.Felszpotolnak és azonnal sanyi.Max a lightok pattognak. Biztos jó (úgy minden 15-ik csatában) de nekem nem fekszik.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
törölt tag
válasz ddt500hu #98470 üzenetére
Egyszer az egyik palinak mondtam, hogy beszéljük meg négyszemközt, élőben a nézeteltérésünk. Nem akart kötélnek állni.
Majd amikor a mocskolódásai miatt kirakta a modi, akkor email címen támadott, hogy spicli vagyok, pedig nem én nyomtam fel, hanem a többi fórumos tag.
Volt egy másik, azzal összehozott a sors élőben. Kicsit meglepődött a 185 cm magasságomon meg a 105 kilómon. Többet nem is sértegetett. Diszkréten elkerült utána. Én sem kerestem a kapcsolatot vele. Szóval ezzel az illetővel békésen megfértünk egymás mellett, mert elég nagy ez a világ kettőnknek! -
Viktoár
addikt
Alapvetően a lassúsággal semmi bajom,az egész vonal erről szól.Csakhogy az előző tankok a saját tierjükban jól páncélozottnak számítottak vagy rejthető volt a gyenge pont. A tortoise-nál sajnos a dpm-en kívül nincs semmi a kezdeben,az meg önmagában kevés. Se leforogni nem tudod a "támadókat",se szétkapni annyi idő alatt hogy biztoságosan elbújj az arty vagy a csapattársai elől.
Ahogy én tapasztaltam,a végjátékban lehet használni amikor már alacsony hp-s ellenfelek vannak.
Mennék én szivesen a t95-el de odáig el kell jutni.
Üdv:Viktor
-
Djuree
félisten
válasz Viktoár #98478 üzenetére
Jo a torta is, elejen nem ment vele, de utana meg nagyon. Van t95 is, hasznalhatatlan, meg lassabb mint a torta. A torta a dpmel meg a sok hpval megesz barmit, akar t10 et is.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kean_Sorbo
őstag
Szolgálati közlemény.
Hogyan gondoltátok a múltkor? Akkor a verseny pontjába számítson bele az alap XP+dmg+spot+felfogott?
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
törölt tag
válasz Kean_Sorbo #98481 üzenetére
Jól hangzik.
Még talán egy trier osztó kellene bele, mert jelenleg egy T6-os vas sokkal kisebb eséllyel indul, mint mondjuk egy T8-as.
Pl: Elért összeg*(10-Trier szint)= végeredmény. -
jagada
addikt
válasz Kean_Sorbo #98481 üzenetére
Szerintem a prém tankokat is ki kellene zárni a versenyből sokan egyáltalán nem költenek pénzt a játékra. A felfogott sebzést én nem tenném bele, az leginkább szerencse és tomato ellenfél függő.
A tiert egy szintre kellene korlátozni, alacsonyabb tierben alacsonyabb az xp, a sebzések stb. bármennyire kiemelkedő is a teljesítmény, -2 tierű tankkal esélytelen az ember a versenyben.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Kean_Sorbo
őstag
Ha van megadott tier, mondjuk 8, akkor nem kell az osztogatás. Ez ok. A prémium tankokat miért kellene kizárni? Általában gyengébbek a társaiknál. Legalábbis ezt mondják sokan.
Továbbra is várom az ötleteket, valamit csak kihozunk belőle.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
jagada
addikt
válasz Kean_Sorbo #98484 üzenetére
Általában, de vannak überelhetetlenül eltúlzott prém tankok is (E25 és társai).
-
jozefgucci1
addikt
A T8 szerintem jó viszont a lepattanót lehet nem lenne jó belevenni . A prémium tankok pedig valóban " gyengébbek " mint azonos szintű társaik ,de azért sok ugye tier limites és ez ad talán némi +-t ! Ha a prémek maradnának az jó lenne mostanában sokat megyek Typ59-el .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
galervin93
őstag
válasz Kean_Sorbo #98477 üzenetére
Azért az ilyen körökért megéri. :-) Én imádom, jó ideje ki van már húzva a Bulldog, de egyelőre nem vettem meg, mert hatalmas fun ez a gép, igaz nekem jányok ülnek benne, az meg elég sokat számít.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Because
őstag
csak nem adom fel a játékot, de ma is eddig csak vereség jutott... most már annyira bosszant, hogy csak bejelentkezek aztán had álljon a tank olyan mind1 hol lövi ki a 2 tier felettem álló a gépet
-
törölt tag
Szerintem Mogyesz75 számítási képlete életképes. Érdemes lenne használni. Részemről +1 a képletnek.
Ha pl, indulnék a jó öreg tragacs VK36.01H-mmal, olyan űber produkciót kellene előadnom, hogy leolvadnának az EU szervereiBecause: ne add fel! Szerintem nagy poén, amikor eleve egy esélytelenebb tankkal odapörkölsz egy +2 tieres akármilyennek. Vagy esetleg ki is lövöd, az elégge tudja bosszantani őket!
[ Szerkesztve ]
-
-
jagada
addikt
Máshol meghirdetett eventeknél is ki szokták hagyni a prém tankokat, ahogy jozefgucci1 is írta előttem azért a tierlimit is előnyt jelent a mezei, talpas játékosokhoz képest.
-
pajaci
csendes tag
Sziasztok!
Le lehet menteni dvd-re, pendrive-ra a wotot, hogy utána másik gépre telepíthető legyen?
-
Kean_Sorbo
őstag
Le.
-
pajaci
csendes tag
válasz Kean_Sorbo #98495 üzenetére
A mikéntjét is elmondod?
-
zsolthee
senior tag
Legyen fix tier, alap xp + spot dmg összege adja a végeredményt.
Hogy tényleg abszolút egyenlő eséllyel indulhasson mindenki, prémium tankok ne vehessenek részt.
( +10% xp bónusz jár nekik)(#98496) pajaci
Másolással[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Kean_Sorbo #98493 üzenetére
Ó bazz kellett nekem jártatni a számat A typ-T34 duón kívül nincs is T8 -as tank a garázsomban amit szeretnék . A Centi1-el még nem tudtam megbarátkozni , pedig fullos . A T44 pirosan villogva figyel a garázsban ,de nem éreztem a késztetést , hogy felszereljem .Az IS3 el van adva ,de 3 skilles legények megvannak és nagyon rég nem mentem vele .
Hétvégén PH-s összeröffenés esetleg ? TS van az nem gond . Mostanában a PH-s szobában nincs senki , tegnap is zozyk-al váltottuk egymást , Diegho , pedig be sem néz mert a múltkor nem akart vele menni senki . Amúgy ha már lilák , valaki látta már Bingiszt játszani vagy szakaszban ? Na azt hiszem ezzel a posztal sikerült sokak vérét szívnom.....
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
válasz Because #98492 üzenetére
Hidd el, jobban bosszantja őket, amikor kilövöd a 6-os tankkal a 8-ast. A múltkor is egy magyar gyerek tomatózott meg noobozott rendesen. Kérdem tőle, most ezt miért? Azért, mert kilőttem! Én a VK-mmal voltam, ő pedig egy 13 90-nel. Arról nem tehettem, hogy lenézett és könnyelmű volt. Nekem meg szerencsém.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz pajaci #98496 üzenetére
Lemented a Games\World of Tanks teljes, és az elsődleges user/felhasználó mappájából az AppData\Roaming mappából a Wargaming mappát. Ezeket a másik gépre pedig egyszerűen felmásolod (természetesen ugyanazon útvonalakra). Kb.
Uraim, a felfogott sebzést már nem tudom kiszedni. Megígértem többeknek, hogy azt a mostaniba berakjuk.
Hétvégi (vasárnapi) szakaszban benne lennék.
Bingisz kollégával egyszer voltunk egy csapatban. Nyertünk, de ő hamar meghalt. Diegho-t meg a múltkor ellenfélként lelövöldöztük Balázsékkal. Adtam neki az aranyat a 263-ból, nehogy véletlenül túlélje.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iOS alkalmazások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs