- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
13 90 megint körbe szaladt, közben osztogatta a 200+ pofonokat. Ez a végén fájdalamas volt.
Azért most sikerül kipurcantanom. -
rlazol
veterán
modpackból a lényeg, h legyen normális térkép és zoom. A többi csicsa, attól függ, ki mit szeret.
mindig legyen fedezék.
magasabb tank osztályban jobbak a játékosok és kevésbé megbocsátóak a tankok. Egy hiba sokkal hamarabb megbosszulja magát.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jano_77
nagyúr
válasz galervin93 #97298 üzenetére
Köszi. Tier7 ellen nem sokat értem volna sajnos a sima skulóval!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
xvm-et aktiváld mindenképpen. Nem azért, hogy az esélyeket nézegesd, mert az sokszor csalóka. Neked viszont sokat segíthetnek a statok. Nézd meg a csapatodból azok közül akiknek ugyanolyan tierű és típusú tankja van, kinek van a legjobb statja és kövesd őt a csatában. Ha arra mész amerre a jó játékosok, akkor te is nagy valószínűséggel jó felé mész. Ráadásul így meg is figyelheted őket a csatában és ha rád ront az ellenfél könnyebb megvédeni magad, ha jó játékosok vannak körülötted.
-
ktg3
őstag
válasz Viktoár #97291 üzenetére
Amíg nincs meg a nagy löveg, addig kb felesleges is lőni vele így a rammer nem is kell annyira. Akkor tennék akár dupla optikát, ventit és álcahálót a passzív scoutoláshoz. Ha aktív mode-ban akarod tolni, akkor inkább a coated optics.
Ha megvan a nagy ágyú, akkor mindenképp kell a rammer, mert nagyon alacsony a dpm. Amúgy nem pontatlan az az ágyú annyira, csak iszonyatosan durván lassan céloz. Egy optika meg egy rammer kötelező.. Hogy mellette egld-t vagy álcaháló megy fel az kb rajtad múlik. Viszonyt camo skill a legfontosabb ott. Brutál, hogy sokszor ilyen 250m-ről sem szúrnak ki ha maxon van a camo-s és van festésed.
Imádom azt a kis járgányt, legnagyobb troll tank a játékbanmod: Ha csak aktív módban tolod vele és nem akarsz sniperkedni, akkor azt is lehet, hogy nem viszel optikát sem, hanem betolod a rammer, venti, egld triót.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz kchryss #97306 üzenetére
Aktiváltam ill. előbb frissítettem 6.1.2.3-ra és felülírtam a wotlabs.net színkiosztás végett a colors.xc fájlt de valami nem kerek.
Ilyen szürke színnel vagyok jelölve.modxvm.com/en/ oldalon pedig így állítottam be a lehetőségeket.
Csata és Csata (live) közt mi a különbség?
Zászlók a csata betöltő képernyőn és mindkét esély % megvan, csatában is jelzi egyesek % értékét csak a szín nem stimmel, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Tomi0703 #97282 üzenetére
Hát akkor ki tud, ha még egy Cvakkos se' ??
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
zsolthee
senior tag
válasz Viktoár #97291 üzenetére
Álcaháló, periszkóp, távcső.
Töltésgyorsítót feleslegesnek tartom. Lövés után el kell egyből spurizni, felvenni egy új pozíciót. Ehhez képest a tizenvalahány mp reload nem is sok.
Brutális álcája van, ezt kell kihasználni, szóval a festést se sajnáld róla.Skillek nálam így néznek ki:
Parancsnok: 6.érzék - álca
Vezető: Álca - Kuplung égetőEzután rágyúrok a látótávra majd BIA és akkor a távcső helyett teszek ventit.
Nem vagyok túl jó a light tankokkal, de ezzel bármikor szívesen nyomok néhány csatát.
Jó tanács: soha ne add el! -
-
Quan-Chi
őstag
Az a szürke szín a wotstat alapján a fekete lenne. Ami, hogyis fogalmazzak, hogy ne sértődj meg. Kritikán aluli. Én a helyedbe letenném a játékot és rászánnék pár hetet a videók nézésére. Ne tolj egy kört se, nézd Rudii livestream-jét, Cleverland videókat olvass el mindent a magyar honlapokon és nagyon jól tanulmányozd át a wiki.wargaming.net -et. Tanuld meg melyik tankon milyen ágyú van, mennyi idő alatt tölt stbstb. Ha játék közben 1 tankot nehezen vagy egyáltalán nem tudsz belőni akkor ne lépj rajta túl, miután meghaltál alt-tab és nézd meg wotguru.com-on a weak spots guide-ot. Nagyon összetett a játék, rengeteg szituáció van, nagycsomó tankkal és azokon belül is más felszereléssel és játékstílussal. A legtöbb amit tehetsz, hogy az elméleti részt vágod, a helyzetfelismerésed meg majd idővel csiszolódik.
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
wwenigma
Jómunkásember
Alternatív megoldásként van weakspot skin is WOT-hoz amig belerázódsz, legalább látod hova kell lőni.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
rlazol
veterán
ez így rendben is van.
Igen, 141-es WN8-hoz szürke szín jár.
ez ugyanis "bot" szint, ezért szürke. Ha végignézed nem te vagy az egyetlen a két csapatban... A többi szín is jó.
Asszem 250-ig leszel szürke, utána sötétpiros, de lehet, h ez változott.
amíg kevés csatád van viszonylag gyorsan lehet javítani (ha most elkezdesz 1000+-os csatákat produkálni), később már kínkeserves lesz.Az esélylatolgatást kapcsold ki, semmi köze a valósághoz csak a morált zavarja meg. Nagy mellény vagy lemondás lehet belőle és egyik se jó hozzáállás.
Csata(live): az életben lévők alapján számolt adat.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
törölt tag
-
Quan-Chi
őstag
válasz #84221696 #97315 üzenetére
Régen meg kellett tanulni játszani egy játékkal, most meg mindenféle istenverése modot pakolnak fel az emberek ami már az enemy játékos vércsoportját is kiírja. Vitiris féle full stat modon kívül semmit nem használok és soha nem is éreztem, hogy bármi kéne. Sokszor van, hogy beírják hány százalék az esélyünk nyerni, ha 50 felett van rendszerint mindenki elbízza magát ...
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #84221696 #97315 üzenetére
Néha 81% és felette megy a levesebe, neha meg 19%-os hozunk le 2 perc alatt. Annyira megbizhato ez mint az MM kb... inkabb a csapattarsak statját kell nézni.
Egyébként mi a jó a botokban? Miért csinalnak emberek zombikaraktereket?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
törölt tag
válasz Quan-Chi #97316 üzenetére
Én csak egy célzómódot meg virtis golddetectorát. Ez utóbbit is inkább azért, hogy lássam mennyit sebeztem. Volt még egy hangmódom is, a crysis warhead, de volt benne egy idegesítő duma, le is szedtem.
T29-el most nyomtam le az 560. csatám. Az átlagsebzésem 934. Ezzel a tankkal még csak sárga sem vagyok, mert oda is 1250 kell. Remélem, mire meglesz az 1000. csata, benne leszek a sárgába.
-
lacibacsi
addikt
Sokan válaszoltak már a felvetésedre (és korábban is kaptál már jó sok tanácsot), de azért én is hozzáteszem a magamét.
Már túl voltam a háromezredik csatámon, amikor megvettem az első T7 tankomat. Nem azért mert nem tudtam volna megvenni, hanem azért mert tudtam, hogy még nem vagyok elég felkészült erre a szintre. Amikor meglett az első T7-es (az IS), fullosan tudtam vele kezdeni, képzett legénységgel. T9 ellen valóban nem könnyű a küzdelem, de mit azt már sokan leírták: "a gyakorlat teszi a mestert", ha már tudod, hogy hova lőj, akkor sokkal sikeresebb leszel. Tanulj meg jól játszani! 'W' gombot nyomni bármelyik siemka tud.
Mj.:most léptem túl a 8000. csatámon, de még csak 3 T8-as tankom van (abból is egy prémium). Nem kell elkapkodni, a T10 megvár.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
LZs?!
aktív tag
válasz jano_77 #97281 üzenetére
@jano_77
Viszont ha vki meg tudja nekem magyarázni, hogy mi a retket kerestem egy T5-ös meddel egy olyan csatában, ahol T6-os light és arty volt a legkisebb tank (3-3 db) az összes többi T7, akkor annak fizetek egy sört!
Én inkább borozom...
Egyszerűen "balszerencséd" volt.
Összedobta a gép a két csapatot, és a te tankod MM weight-je pont elég volt, hogy számszakilag balanszolja a te csapatodat.
Szubjektív megfigyelésem szerint ez med-ekkel gyakran megesik (t.i. gyakrabban, mint a többi osztállyal...), de pont emiatt tud sokszor a med top lenni, amikor "fentről foltoz" az MM; de ez csak egy teóriám...
PS: egyszer voltam top-top Auf. Panther-rel, mint egyedüli T7-es a csapatban egy 1375-tel szemben a másik oldalon; mindenki más T5/T6. Örültem, nem kérdeztem...csak "tömegmészároltam".
Nevermind...
-
lacibacsi
addikt
válasz wwenigma #97317 üzenetére
Tegnap az egyik csatában a csapatunkban volt 12 szürke (bot, vagy siemka), volt két citromsárga (az egyik én ) és volt egy super unicum (statpadder) 1k csatával és 4300 WN8-cal. A másik csapatban volt 10 zöld (1000-1400 WN8 körül) és 5 citromsárga. Esély a győzelemre: 55%. Nyilván mondanom sem kell, hogy 4-15 lett a vége, kb. 4 perc alatt...
(#97323) ddt500hu: Csak a mod ír neked 145-öt. A valóságban lőfüttyöt sem kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz ddt500hu #97325 üzenetére
Gondolom, hogy egy jól sebző lövés már elég. De ha csak mész előre és úgy lőnek ki, hogy még csak nem is látod az ellent (ergo nem spotolsz), akkor nem nehéz átlag 141 WN8-at hozni.
10 éves kislányom is játszogat. Alig ezer csatája van, de önerőből kifejlesztette a Comet-et és elérte a 450-es WN8-at. Én sem vagyok egy szuper játékos (még), de azt látom, hogy ő mekkora butaságokat csinál. Mégis elért erre a szintre.
Őszintén szólva nem tudom, hogy mit (nem) kell csinálni ilyen alacsony WN8-hoz, mint zodo-é. De lássuk be azt is, hogy nem zodo a legrosszabb játékos. Ő legalább gondolkodik és akar jobb lenni, nem úgy mint a két (esetleg egy) számjegyű, sokezer csatás siemkák...
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Most van egy német ágam, de szeretnék kezdeni egy másikat. Mit ajánlotok?Samsung Galaxy A55 5G
-
jagada
addikt
válasz wwenigma #97317 üzenetére
Halálbiztos vagyok benne, hogy NEM emberek csinálják, hanem a WG, ellentétben azzal amit kommunikálnak.
Pusztán józan paraszti ésszell végiggondolva mi értelme lenne? A statot nagyon rombolja, XP-t szinte semmit nem termel, farmolni nem lehet, mivel többe kerül a lőszer+ javítás, mint amennyit a tank keres a toronyforgatással, vagy házfaltolással, illetve a holdra leadott lövésekkel...
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jagada
addikt
válasz lacibacsi #97326 üzenetére
Nem flamelni akarok, de még az alapokkal sincs tisztában és én a hozzászólásai alapján nem látom, hogy nagyon törné magát, hogy egy kicsit is utánajárjon dolgoknak. Szerintem nem elég itt feltenni a bugyuta kérdéseket, pl. hogy támadó módban miért veszítenek, ha lejár az idő stb. Rengeteg építő/tanító/segítő jellegű hozzászólás van, akár ha csak az uccsó párszáz hsz-t nézem is. De nem látom a fejlődést. Még mindíg nincs tisztában az alapokkal sem, stock tankokkal akar +2 tieres heavyket kiiktatni, holott az előző tanknál már kifejleszthetett volna hozzá hatékonyabb modulokat is, csak rohan a T10 felé BOT-okat megszégyenítő hatékonysággal
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz DrDobos #97328 üzenetére
Melyik n3met ág? Kicsit specifikáld..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Warton
őstag
válasz jagada #97329 üzenetére
Credittermelésre szerintem jó lehet, ha prém járgánnyal használja. Nem annyira vágom, hogy mi van egy Tier8-as prém járgány esetén, de előfordult már, hogy a Matilda BP-vel elindítottam egy csatát és afk-ba mentem, a csata elveszett és ki is lőttek és így is keletkezett párezer credit plusz. Meg is lepődtem. Ha egész nap csináltam volna ezt akkor biztos összejön egy T10 járgány ára. Főleg, ha becsúszik egy-két nyertes csata is.
A stat szerintem a botosoknak nem szempont. Minden pici plusz xp vagy credit már nyereség.
Nem világos, hogy a WG-nek miért is kéne ilyet csinálnia?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
jagada
addikt
válasz Warton #97333 üzenetére
Én még T5-ös prém tank BOT-al nem találkoztam és szvsz egyáltalán nem jellemzők a prém tankos BOT-ok (persze kivételek vannak). A többinél meg hidd el mind ráfizetés.
A WG ezzel is tudja manipulálni egy csata kimentelét, sőt nem egy esetben láttam már három tankból álló BOT szakaszokat is! Persze, hogy ebből mi haszna a WG-nek nem tudom, lehet csak nincs kit berakni a csapatba, hogy az MM szerint "balanszírozva" legyen a csata és nem a haszonszerzés a cél.
Szerintem sokkal többe kerül fenntartani egy BOT tankot mint amennyit a konyhára hozhat, főleg minél magasabb tierben.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jagada #97334 üzenetére
Én már többször is találkoztam több ezer csatás 2 számjegyű vérvörös játékossal, aki T8 prém tankban - IS-6, Löwe, T34 - nyomatta és konkrétan nem tudott sebezni sem! Ez vagy BOT vagy annyira hülye, hogy az már tényleg fáj!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
-
tag
-
lacibacsi
addikt
válasz cs.zsolt #97337 üzenetére
Nemzettől függ.
BOT téma: Minap Sand Riveren beálltam a jó kis camper TD helyemre és vártam az ellent. 12 WN8-as Tiger csak állt a kiinduló körben és néha-néha puffantott egyet a spotolt, de általa nem is látható ellenfelekre. beírtam a chat-be, hogy "report Tiger (BOT)". erre válaszolt, hogy "I am not bot." és még vagy három vigyorgó szmájlit is beszúrt. Vállalva chatban-t beírtam, hogy akkor csak egy idióta lehetsz... (nem kaptam bant)
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Lenne egy kérdésem a játékosok felé.
Én nem nagyon játszok T10-be pedig van T10-es tankom,td-m,tüzérem csak rengetegen lőnek aranyat.A kérdésem hogy szerintetek mekkora az az átütési érték ami már a használható kategória a t10-ben?Ezt csak azért kérdezem mert ha ilyen sokan lövik az aranyat akkor a tizes lövegek alap lőszere nem elég?
Most tekintsünk el bizonyos szituációktól ahol biztos kell az arany.Tehát szerintetek mekkora átütési érték az ami "normálisan" használható egy T10-es csatában?
Üdv:Viktor
-
jagada
addikt
válasz Viktoár #97340 üzenetére
Az esetek többségében nem azért lövik a gold skullót mert nagy szükségük lenne rá az átütés miatt, hanem azért mert kék vagy lila játékosok és nem engedhetik meg maguknak, hogy romoljon a statjuk így biztosra mennek a sebzések terén, másrészt több tanknak az APCR az alap lőszere, azért írja ki a mod.
-
-
zsolthee
senior tag
válasz Viktoár #97340 üzenetére
Nem csak a szituációtól, hanem a tank egyéb karakterisztikájától is függ. (páncélozottság, dpm stb).
Mondjuk a Cent 7/1-nél nem tartom soknak a 268-as átütést, mert közelharcra - med létére - teljesen alkalmatlan. Ugyan így a német papír TD-ken sem kirívó az átlagosnál magasabb pen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs