- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz Dr.Én #109394 üzenetére
Hát az biztos, hogy nem 1xű, de vannak olyan vasak, amit tudsz hatékonyan használni nagyobb tierben is...
De biztos, hogy nem 1xű..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
po1son
addikt
válasz Enzolord #109402 üzenetére
Azért tényleg vannak durva kivételek. Itt van pl a Pz.Sfl. IVc, ami ha egy ügyes td játékos kezében van simán megállja a helyét tier8ba is csak ne városi pálya legyen.
Egyébként kicsit ezt érdekesnek is tartom, hogy nem trollkodnak evvel a tankkal. Vagy csak én nem láttam még?[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Enzolord
addikt
válasz po1son #109403 üzenetére
Igen, vannak tankok, amik noob biztosak, és olyanok is, amik csak egy pár ember kezében halálosak..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
tween
őstag
Melyik hetes light tanknak a legjobb az álcája? Egyáltalán mi a sorrend?
-
kchryss
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz Plasticbomb #109412 üzenetére
Vissza néztem többször is és így már látszódik, hogy nem a sziklán keresztül lőtte, csak miután eltalált és kilőtt a roncsom még csúszott pár métert előre.
Bocsi mindenkitől, hogy hitetlen voltam."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Dr.Én
veterán
válasz #43783936 #109395 üzenetére
ebben igazságod vagyon
én is még csak 1150 csatánál tartok ...gyakorlok amennyire tudok...meg teszek ami tőlem telik...
egy dolgot meg tanultam, ha elsőnek rak be, csapaton belül, ha leggyengébbnek, soha nem rohanok előre, megnézem, ki merre hányan szaladnak szét, és akkor az alapján döntöm , merre, melyik oszloppal induljak neki, a csatának...WOT: kissio
-
Mister_X
nagyúr
válasz galervin93 #109416 üzenetére
Szerintem nyugodtan húzhatunk egy vonalat, mielőtt elszabadulnak az indulatok.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
jr1994
addikt
válasz Mister_X #109417 üzenetére
Akkor most kell jönnie egy jó kis flame-nek
Az miért van hogy már megint nem ad TD-t ha meddel vagyok (obj 260 mt15 hónapok óta) de amint mással játszok megjelenik 4-5 10-es TD oldalanként? Aki azt mondja hogy ez nincs manipulálva az nem játszik eleget ezzel a fossal. Emlékeim szerint 1-szer volt reális esélyem a rohadt küldetést megcsinálni pár száz tier10 med tankos csatából, mikor BC-vel voltam és 7-8 db TD volt odaát, igaz egy kivétellel mind 8-as de így is lett volna elég hp bennük, éreztem ha nem lesz meg megint hónapokat fogok szopni, kikapott a csapat, nem lett meg. És szerintem ha visszanézném az összes csata leosztását, egy kezemen meg tudnám számolni hogy az MM hányszor adott esélyt hogy meglegyen a küldetés.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Taktoj
aktív tag
Helló
S 51 nél érdemes e megvenni a nagy ágyút 55 másodperces töltéssel van e valakinek tapasztalata?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
-
po1son
addikt
Hóból tank oroszoknál.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Taktoj
aktív tag
válasz h1mpi #109421 üzenetére
hiába a kicsinél a 850 es sebzés nagy ritka valóban hogy 500 nál többet sebzek, a pontatlansága az kicsit bosszant, de a nagyágyúnak csak 3-4x kell betalálnia s már elégedett leszek ha csak a a harmadát sebzi az ígértnek , a su14 2 elég nagy batárnak tűnik annyira nem is szeretném azt siettetni.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Enzolord
addikt
válasz Taktoj #109420 üzenetére
Bia a legénységnek, meg csoki bele, és bemegy 50 alá a töltés, és valóban nagyot pukkan..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Szepi1979
senior tag
Ha valakit letiltok a játékban akkor azzal nem rak össze az MM vagy csak szimplán nem tud nekem üzenetet küldeni? Most lőtt ki a saját artynk 5 méterről a csata végén és még csak meg sem hajlandó magyarázni.
“ nem kell mindig nyerni “
-
Stigma.HC
senior tag
válasz galervin93 #109416 üzenetére
Nem mert még végül normális kép alakulna ki egyesekről
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
jano_77
nagyúr
-
Jolet
őstag
na most untam meg mára
25-bő 6 nyertes csata
a Type64 11-ből egyszer sem nyert, hagytam is a francbaWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Ármester
KV-2-vel Tier VIII-ba, top sebzés, tank ász és 2v1 a végén. Éppen hogy sikerült megnyerni, T54 Mod1-el szerencsém volt, hogy sikerült kilőni.
Kép2, Kép3
Replay akit érdekel.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
válasz SyMbioTe #109434 üzenetére
Gratula!
mod: megnéztem. A t-54 mod1-be hamarabb lőhettél volna, amikor nem veled votl elfoglalva, te meg a td után mentél, és végül is szerencséd volt, hogy belédment, így sebződött, mert különben lehet, hogy nem lett volna elég hozzá a 2 lövés. A vége meg megint csak mázli, hogy maradt 1 HP-d, de ez persze nem rajtad múlt. Alapvetően jól játszottál, a 2db IS3 a csapatodban meg szégyellje magát.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Chris0321
addikt
Soha nem gondoltam volna, hogy így fog összejönni ez a küldetés:
Egy másik lightal elmentünk az artykért és közben a másik oldalon az ellenfél áttört és elkezdett foglalni így mi ketten is beálltunk. Mivel nem igazán mentek vissza a mieink védeni maradtam foglalni, hogy legalább döntetlen legyen és ne vereség.
-
galervin93
őstag
válasz Stigma.HC #109428 üzenetére
:-D
Még mielőtt főköcsög lennék, nem-e lehetne-e egy(-két-sok-opcionális mennyiségű) sör mellett az ilyesmiket megvitatni? :-) De most komolyan, éppen most jövök egy hasonló, bár teljesen más tematikájú szakmai találkozóról. Valamikor tavasszal ha lenne igény egy ilyen összezördülésre... ...az tök jó lenne. :-) Hm?Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Enzolord
addikt
válasz galervin93 #109440 üzenetére
Ne viccelj, Szecska bármit megiszik, csak ingyen legyen..
de támogatom a topicos személyes ivós talit..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jagada
addikt
EU2 nekem játszhatatlanul laggol, volt hogy kidobott kapcsolódási hibával. Másnak működik rendesen?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Ármester
válasz ollie #109435 üzenetére
Köszönöm.
Igazad van, csak akkor úgy gondoltam, hogy még a többiek elbánnak a T54-el, de nagy mázlim volt valóban.(#109436) Szepi1979
Véletlen raktam rá mindegyikre ugyanazt és elfelejtettem lecserélni.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Enzolord #109441 üzenetére
Szigorúan csak bármit, semmi mást Egyébként jó ötlet, van pár jó arc itt akikkel nem lenne rossz összefutni majd.
Más: lehet volt már, bocs de nincs semmi kedvem ennyi hozzászólást átnézni.
Na akkor újra
NA szerver őslakosai jól járnak ismét, én meg amennyit játszok mostanában lehet ki se grindelem 15-től az FV valamit, úgy is egy szutyok
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Plasticbomb
addikt
válasz Chris0321 #109446 üzenetére
Egy lightnak miért a sebzését nézzük? (OKé, engem idegesít, hogy manapság az a divat, hogy bemegyünk lighttal, és nem a feladatunkat csináljuk, hanem hátul kempelünk, és sebzést osztunk, majd a sok hülye vak td meg mehet előre spottolni.... Aszem pont ma volt olyan csatám megint, ahol mindkét oldalon 3-3 light. A mieink végig hátul kempeltek. Tegnap meg a két csapatban volt egy pár magyar, és két jóképességű dumált egymással csata közben. Egyik oldalról egy, mienkről a másik. A mienk egy light volt, én tdvel voltam, és a figura mögülem "spottolt".... Beszélgetnek, kérdezi a másik csapatból a kölök emezt, hogy milyen az a light. Válasz, nagyon jó. Erre elpattant a cérna, és beírtam, hogy nagyon jó lenne, ha abban a szerepkörben használná és úgy, amire egy light való, ne mögülem figyelgessen... Másik csapatból erre a gyerek megszólal. Dehát onnan is tud spottolni.......................... meg különben is, hadjam játszani, azt csinál amit akar... Még beírtam neki, hogy az még oké, viszont egy csapat alapú játékkal játszik.... )
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
zodo
nagyúr
Nekem találták ki ezt a tankot.
Lehet uncsi a KV-1 sztorim de ez már nem egy szerencsés ász ahogy az elsőre azt mondtam.
Ez az egy tank amit megtartottam az eddigi tovább lépések során, látszik is a legénységen.
Sétagolapnak tűnhet de ez tiszta munka volt. Szerintem.Próbálom gyűjteni a félig alap VIII-as tankjaimra a nagy toronyra, lövegre valót és zárásként szoktam bevetni a KV-t mert általában sikerül szépíteni a napi statisztikát.
Tegnap még ő is cserben hagyott, 4. -re sikerült nyernie a csapatnak és mondanom sem kell az akkori teljesítményemet.Ma 4-et kellett volna ölni hogy a K/D arány legalább egálban legyen de ez lett belőle.
WN8: 9805
Talán még sose értem el ennyit egy csatában. -
vgabri1
tag
válasz Plasticbomb #109447 üzenetére
Sajnos mióta a wn8 a fontos ez van. Nekem meg azt írta egy srác hogy a Td spotoljon magának. E25-el ez még rendben is lenne de Object 268-al már necces.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest