- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adatfalo #8947 üzenetére
Köszi, ez jó tipp szintén, aki rutinos az felvértezi magát ilyennel.
Közben meglett, a fejléc lóg ki, csak közben még a menü rögzítéssel szívok picit, kettő tartalom van benne, egyiket fixálja másikat sehogyse. Sticky header ide vagy oda…
Favicont is kicseréltem, mégse lett jó, de hát megtanulom a leckét megint, ha olyanba vágom a fejszém amibe semmi tapasztalatom, az nehezen megugorható elsőre. -
Igen ilyen sortörés dolgok vannak még, van mit fésülni rajta.
Pl van egy három képes rész azon a szöveg is szét van esve kilóg a keretből mobilon, desktopon jó. (mondjuk a hivatkozás is szar most vettem észre)
Köszi a menü rögzítés meg a scroll to top is célszerű, ezeket biztosan megcsinálom.
Favicon is ilyencsak közben a tényleges munkát is el kell végezni.
-
Annyira azért nem katasztrófa a helyzet talán, ha valakit érdekel, ez az oldal, de még van pár dolog, ami nem szuperál (pl popup nem foglalkoztam még vele), de menetközben reszeljük tovább. [link]
Nyugodtan ha van észrevétel, örömmel veszem.
Égen földön kerestem a mobilos nézetnél, hogy mi az ami kilóg, de eddig nincs meg, ugyanerre gondoltam pedig, köszi akkor újra nekiveselkedem.
Mobilon is nézem meg a szerkesztőben is, de ez a link amit adtál ez is hasznos el is mentem. -
válasz
CharlieDrop #8930 üzenetére
Minden blokkra logikusan nem, de pl főoldal másként nem megy, csak ha a desktop oldalt is átgondoljuk, nehéz az egyensúlyt megtalálni.
-
Sziasztok!
Szívok kicsit elementorral, mert a mobilos nézet nem igazán akar jó lenni, az alap desktop verzió meg nem jó mobilon.
Tényleg csak az a megoldás, hogy le kell duplikálni oldal blokkokat és külön létrehozni mobil és desktop meg tablet változatokat és ezeket egyedileg megszerkeszteni a többi eszköz elől meg letiltani?
Ezelőtt volt egy Prophoto grafikus szerkesztő felületem, az nem volt ennyire körülményes.
Pl álló képet totál sután vág meg mobilra, vagy a feliratot nem lehet csak a mobil esetében arrébb tenni, max ha a szöveget is duplikálom.
Tele lesz az egész szerkesztő felületem olyan részekkel ami egyszer itt egyszer ott aktív, ez kereső szempontból se hiszem, hogy igazán jó ómen.
Mellé pedig most mobilos verziónál amit nem értek, ha jobbra balra mozgatnom a képernyőt, akkor elmozdul a weboldal és nem fixen van, ezt is lehet valahol állítani, vagy valami modul kilóg és azért lehet?
Már sikerült 2 dologban olyat kérdeznem a supporttól amire nincs megoldás, meg olyat is amin dolgoznak egy ideje de nem tudják megcsinalni…
Köszi! -
válasz
adatfalo #8904 üzenetére
Köszönöm, megnéztem ott is, de nagyon úgy néz ki, hogy csak egy fejléc esetén engedi az összes oldalas megjelenést, ha dupla van, akkor nem. Nekem kettő fejléc sávom (legalább is eddig ez volt a terv/elképzelés), egy kontakt infós - név, e-mail, telefon, insta, fb..., meg alatta lenne egy menü az oldalaknak. Hétvégén leülök nyugiba aztán kezdek vele valamit.
Max elengedem a dupla headert.
-
Sziasztok!
Lehet csak fáradt vagyok, de nem találom, hogy elementorban, hogyan lehet beállítani, hogy a főképernyőn levő menü, minden oldalon megjelenjen? - tuti nem kell minden oldalra átmásolnom, vagy mégis?
Kerestem már a WP/appearance/menus részen is, de tuti vak vagyok és kinyomja a szemem.
Köszi! -
Köszönöm, közben folyamatosan pucolom le a 1x év szemetét.. sose volt rá kapacitásom/kedvem nekilátni, de nagyon időszerű lesz már.
Új wp telepítéskor is szükségem lesz ezekre, mert belelestem a felületre ott ezeket is meg kell adni - kimentettem természetesen, ezen ne múljonKöszi, ott is kicsontozom
-
Sziasztok!
Nem tudom ez mennyire való ide, de hátha tudtok adni egy kis segítséget.
Van egy tárhely előfizetésem, amin 1 db wp weboldal fut, ezt szeretném a nulláról kezdeni, azzal a kiegészítéssel, hogy a tárhelyet is szeretném leüríteni nullára, ne legyen rajta semmi szemét, ami felgyülemlett. cPanel felület (tarhely.eu) kizárólag a levelezést akarom megtartani, más tartalom nincs amire szükségem lenne.
A gyökérben a mail mappát kellenem megtartanom, minden mást elvileg törölhetek, ha jól gondolom, milyen felületen érdemes ezt megtenni? FTP, vagy cPanel felületen?
Vagy csak távolítsam el softaclulous-ban a weboldalt és ne foglalkozzak mással? Illetve töröljem a mappát ami a neve a weboldalnak és a többivel ne foglalkozzak?
Köszi:
cOxeR
u.i ha nem ide tartozik, segítsetek, hova tudok ezzel esetleg menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest