Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Többek között ezért sem szeretem a Google PageSpeed Insights-ot, a saját scriptjei lejárati idejének módosítására kér, holott ez lehetetlen, mivel az ő szerverükről töltődik be, tehát ez így instant hülyeség. Csak a saját szerveredről betöltődő tartalmakra tudsz beállítani egyéni lejárati időt, tehát már maga a javaslat is egy oltári nagy baromság. Nem is értem hogy ezt így hogy gondolták. És emiatt kapsz alacsonyabb pontszámot.

Tehát, hogy a kérdésre is válaszoljak, külső linkekről (távoli szerverről) betöltődő elemekre nincs hatással az általad a szervereden beállított browser cache. Ezen kívül ha van W3TC, akkor nem kell semmi egyéni .htaccess módosítás mert a cikk végén felsorolt összes lépést elvégzi neked a plugin. Most éppen jól lebetegedtem, de ha kicsit helyrerázódok, akkor szerintem a W3TC cikk lesz a következő és majd jól leírom nektek, hogy mit és hogyan érdemes benne beállítani, hogy legyen normális browser cache, page cache, gzip tömörítés, CDN és adatbázis/object cache. A JS/CSS kombinálás/tömörítés rész lesz az izgalmas, mert a legtöbb probléma ezzel szokott lenni, de majd ennek a korrekt belövésére is próbálok tippeket adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OpenWRT topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest