Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én legutóbb egy időpont foglaló, lemondó rendszert írtam, amiben dátum tartományokat lehet kiválasztani, hogy akkor van ügyfél fogadás, és az állandó ügyfelek is dátum tartományokat adhatnak meg, hogy akkor jönnének vagy nem jönnének a szolgáltatásra. Nem igazán találtam semmi hasonlót, a legtöbb időpont foglalónál nem napokat, hanem órát vagy jobb esetben órákat lehet foglalni. A végén írtam egy komplett dátum tartomány kezelő könyvtárat meg naptár megjelenítőt hozzá. Valószínűleg WP-nél is ugyanitt kötöttem volna ki, esetleg áthegesztettem volna az egyik plugint, nem tudom biztosan, viszont ilyen alap dolokkal, mint beléptető rendszer, ügyfél regisztráció, jogosultság kezelés, layout, design, stb. alig kellett volna foglalkoznom, ami tök jó lett volna, mert az érdemi részére tudtam volna koncentrálni a projektnek, és jóval hamarabb végeztem volna vele.
Azért van benne némi extra, mármint van tengernyi hook és wp függvény, amiket érdemes valamilyen szinten fejből tudni, ha gyorsan akar haladni az ember. Viszont tegnap találtam egy tök jó video sorozatot plugin fejlesztésről, meg van dokumentáció is, úgyhogy beleásom magam, aztán néhány hét múlva már menni fog szerintem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest