- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
adatfalo #4144 üzenetére
Először is köszönöm a türelmedet! Amit megtaláltál az ugye a hóesés, én viszont a fenti díszítés és égősor plugint szeretném előtérbe hozni, vagy minden tartalom elé rakni. Tehát arra gondolok, hogy ha görgetek, akkor is fixen az oldalon maradjon, nem is tudom, hogy írjam, mintha a böngészőhöz tartozna.
Az oldal vizsgálatánál találtam egy ilyet:
Itt az xmas lights résznél ha átírom a positiont fixedre, akkor jó lesz, tehát görgetésnél is megmarad, de viszont ezt nem tudom, hogy css-be kellene-e beírni, vagy sem, mert ez egy div-ben van.
A decoration pluginnál ilyet nem találok. Az additional.css-ben ugyanezt átírva nem jó, illetve ha lefelé görgetek, akkor a menü (ami fehér hátteret kap) eltakarja. Tudom apró hülyeség ez, de nekem jó lenne, mert ezzel is tanulok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CPU léghűtés kibeszélő
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Synology NAS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TP-LINK routerek
- Futás, futópályák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest