- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1610 üzenetére
Szia
Kösz a választ
A gond nem is a html létrehozásával van a gond azt megcsinálom gond nélkül, csak azt nem tudom hogy azt word-ben hogyan tegyem.Tehát egy olyan körlevél kellene, mint amilyen belinkeltél. A bökkenő viszont hogy az ügyfél akinek ez kell és aki saját maga akarja szétküldeni. Kizárólag word/office-hoz ért. Eddig megcsinált egy "hírlevelet"sima word doksiként majd at szétküldte csatolmányként word körlevélként, viszont most nem csatolni szeretné, hanem a levélbe ágyazná be (mint amilyet csatoltál).
Én mondtem neki hogy megcsinálom webszerkesztővel és körlevélküldő progival szétküldöm, de ugye címlistát nem adja ide. Mindenáron ugy akarja hogy én készítek neki egy alap word doksit amibe ö akár bele is ír majd utána szétküld (word segítségével) és hibátlanul megjelenik a fogadó oldalon.
Remélem érthetőbben fogalmaztam.
köszi
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1608 üzenetére
Igen abszolút ilyen levelet szeretnék amit Dreamweaver-ben meg is tudnék csinálni csak most word-ben kellene létrehozni hogy körlevél lehessen
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Körlevél készítésében kérnék segítséget. A következő a problémám:
Adott egy ügyfél aki wordben készít körleveleket majd excel lista alapján e-mail-ben szétküldi mint melléklet.
Viszont most olyat akar hogy maga a mail tartalmazza a körlevelet (html). Az odáig ok hogy a word-ben kiválasztja hogy mail-ben küldje csak hát akkor mel lesz olyan szép: bal oldalra berakja stb.Mi eddig html szerkesztőben (dreamweaver) elkészítettük a körlevelet és körlevél küldő programmal (pl maxbulk mailer) szétküldtük.
Szóval Tudok wordben "gusztusos" html körlevelet készíteni ami szépen és nem szétesve megjelenik Outlook vagy más levelezőben.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest