- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
seberson #1795 üzenetére
Én a helyedben vmi egyenlet szerkesztő progit használnék, pl. Mathtype. Kell egy kis idő az elsajátításához, de megéri a befektetést, mert sokkal egyszerűbb, mint a Wordé. Mindent lehet billentyűkombóhoz rendelni stb.
Aztán a kész egyenletet meg beszúrod Wordbe.Nekem egy olyan problémám lenne, hogy egy bekezdésen belül, hogy tudok több stílust használni, anélkül, hogy kijelölném a szöveget?
Gyakorlatilag egy sorban, többféle stílust kéne alkalmaznom... Ha mindig egyenként ki kéne jelölnöm az meglehetősen hosszadalmas és bosszantó, nincs erre vmi egyszerű megoldás?(Vmi hasonló lenne jó, mint bekezdés stílusoknál, nyomok egy entert és egyből az újfajta stílussal ír, amit előzőleg beállítottam a "következő stílus" fülön. Csak hogy nekem egy sorba kell több stlus szóval nem nyomhatok ENTER-t. Kijelölgetés nélkül ez nem megy?)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Macbook White 13" unibody
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest