- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Macrodroid
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Mostanában asszem ez nem nagyon divat. Úgy tudom, valami valós idő/körökre osztott keveréket sikerült összehozni, tehát nem klikkelgethetünk ész nélkül. (megállítható idővel - szerintem ez nagyon jó ötlet)
Én egyedül azt kifogásolom ezekkel az RPG-kel kapcsolatban, hogy túl sok a legyőzendő ellenfél. Szerintem sokkal hangulatosabb lenne, ha viszonylag kevés ellenfél lenne, akiket kötelező lenne legyőzni, de taktikusan és hosszabban kellene velük "foglalkozni". Az nem lenne baj, ha nem kihalt a terep, lehetne ott mindenféle NPC, vadon élő akármi stb..., csak opcionális lenne, hogy kivel akarunk összetűzésbe kerülni. Talán ez az RPG hasonló lesz, bár néhol azt olvasni, hogy halomra kell aprítani az ellent.
100%-ra gondolom hogy a fenti harc-megvalósítás, gyönyörű változatos helyszínekkel, izgalmas küldetésekkel biztos recept lenne egy jól eladható programhoz.
A Witcher talán az utóbbi kettőben remekelni fog.
Aktív témák
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
100%-ra gondolom hogy a fenti harc-megvalósítás, gyönyörű változatos helyszínekkel, izgalmas küldetésekkel biztos recept lenne egy jól eladható programhoz.
A Witcher talán az utóbbi kettőben remekelni fog.