- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lemaitre
tag
válasz
IMIIKE1998 #8772 üzenetére
Szia az 1.6 az 45-75 között ingadozik de 45 alá semmikèpp nem ment
Cs:go 30-44 között mozog nèha ledroppol egy pár másodpercre 28-ra de tökèletesen játszható -
Lemaitre
tag
Sziasztok
A mai nap folyamán vettem egy Bluetooth-os egeret és az lenne a problémám vele hogyha egyszerre megy a bluetooth és a WIFI akkor szaggat a kurzor a windowsban. Érdekes módon Android módban nem tapasztalom ezt a problémát.
Tabletem: Onda V891
Egér: V7 bluetooth 3.0 optical mouse
Valami ötlet hogy miért csinálhatja ezt? -
Lemaitre
tag
Sziasztok
Láttam videót youtube-on aki a tabletében a hátlap alá betett egy rézlemezt jobb hűtés gyanánt. Én is kedvet kaptam egy kicsit fejleszteni a tabletemet (Onda V891) egy 0.8mm-es aluminium lemezt betettem az alap processzor hűtőtömbje felé természetesen bepasztáztam és leragasztottam hogy ne mozduljon.
És hát szerintem magáért beszélnek az eredmények
Előtte
Nem értem miért ír 1833 mhz-et CPU clocknak mivel csak 1584 volt a max mint az alsó képen de ez van
Utána
Eddig 1 játékkal teszteltem a 2005-ös NFS Most Wanteddel és hát előtte az fps-em 20-22 volt most utána 38-44 szerintem megérte. -
Lemaitre
tag
Egyébként valahogy meglehet oldani a vezeték nélküli egeret a bluetooth-al használni ha igen hogy lehet?
Van egy Logitech MX3200 egerem (de az USB csatlakozója az már elveszett így nincs meg csak magában az egér) ezt valahogy összetudom csatlakoztatni a tabletemmel (Onda v891) elvileg 4.0 bluetooth van benne -
Lemaitre
tag
Sziasztok
Ma jött meg az Onda v891 tabletemés tudtok segíteni abban hogy letöltöttem a google chrome-ot és akármilyen webhelyre megyek azt írja hogy az ön kapcsolata nem privát és nem enged be sehova
már sikerült megjavítani a problémát -
Lemaitre
tag
Tegnap megrendeltem az Onda V891 tabletet (link ) direkt Eu expressel rendeltem ahogy mondtátok remélem így akkor nem kell vámot fizetnem
,majd kiderül. 2 hét múlva írok 1 véleményt a tabletról ha megérkezett.
-
Lemaitre
tag
Sziasztok!
Most állok az első külföldi rendelésem előtt (ezt a tabletet szeretném megvenni) és a kérdésem az lenne hogy mikor magyarországra kerül az áfát is ki kell majd fizetnem pluszban vagy hogy működik ez?És egyébként a tabletről mi a véleményetek megéri vagy van jobb is ilyen árban?
-
Lemaitre
tag
Sziasztok!
Milyen windows-os tabletet tudnátok ajánlani maximum 70 ezer ft-ért?
Eddig ezt néztem ki magamnak. Szerintetek van jobb is ebben az árkategóriában?
Annyi kifogásom lenne hogy esetleg régebbi játékok menjenek rajta : Far Cry 1 esetleg maximum Crysis / Cod4 de ami a legjobb lenne ha a Counter Strike Global Offensive elmenne rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest