- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
válasz
this is life #9160 üzenetére
2 alternatívát tudtam tesztelni:
I.
microHDMI -> HDMI converter, ebbe kötve egy HDMI -> D-Sub kábel, mely monitorba ment.. (2 monitornál is)... Mindkét esetben 'no signal'... Elképzelhető, a kábel a rossz.II.
microHDMI -> HDMI converter, ebbe körtve HDMI ->HMDI kábel, mely egy TV-be ment...
Ekkor a TV az intel hd graphicson settings felületén megjelent, mint eszköz.
Hiába állítottam clone, extended desktop, csak az legyen akítv kijelző, felbontások stb, a TV is azt jelezte: no signal... (Reboot, TV ki-be kapcs, stb, minden volt...)Esetleg egy HDMI -> DVI plusz átalakítóval a II. opcióban a monitorokkal érdemes lehet újra megnézni a dolgot? Érdemes megpróbálnom egy ilyet venni ma? Szép dolog az új tablet csak sok apróságra elszórja mellette a pénzt az ember, ha laptopként v munkaállomásként is használná... (Persze ha nem járt hozzá alapból keyboard.)
Olvastam aktív HDMI VGA konverterekről is... De nem tudom, mi árt, mi jó és mi nem...
Köszi, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő