- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
tandris
csendes tag
értem... szóval ezt megszívtam! azért köszi!
-
tandris
csendes tag
most próbáltam a GetDataBack for ntfs nevü progit, ezzel sikerült a filet másolni, és nincs bekapcsolva a ''tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében'' pont a spec-en belül, megnyitni mégsem engedi! lehet megbolondulok ha nem tudom vhogy visszaszerezni...
-
tandris
csendes tag
formáztam a c meghajtót, nincs meg a profil... de utána ugyanolyan néven hoztam létre az újat! mindig az a neve!
igen, ettől tartottam... ez az ntfs lényege...
azért szivesen veszem a tanácsokat ha vki tud vmit! -
tandris
csendes tag
Sziasztok! Nagyon érdekes (és számomra rejtélyes) a helyzetem: megpróbálok rövid, de részletes és érthető lenni... szóval xp-t használok, felhasználóbelépéskor jelszót kér. Csak egy felhasználó volt mindig beállítva. Pár file-nál, amik nem tartoztak volna másra a következőt állítottam be (hálózatba volt másik géppel, ezért láttam jobbnak, bár nem tudtam mire szolgál): jobb gomb -> tul. -> spec, majd pipát tettem a ''Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében'' ponthoz. Utána nem is volt gond vele, csak mikor formáztam a c partíciót... (a fileok a d parton voltak). Ugyanazt a nevet adtam a számítógépnek, és ugyanaz lett a jelszavam is (indulásnál amit kér, a felhasználóknál), mint előtte, azóta mégsem tudom kikapcsolni ezt a bizonyos ''Tartalom titko...'' pontot. Átnevezni engedi a file-t, attribútumot is enged módosítani másolni, megnyitni azonban nem!
Elég fontos fileokról van szó különben nem panaszkodnék itt... ha valaki, v ismerőse ért hozzá legyen olyan kedves h segít... v legalább megpróbál!
Előre is köszi mindenkinek!
Üdv.: Andris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest