- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Biaggio
őstag
Leírom ide az esetem, bár megoldást még nem tudok:
Tegnap este (mint minden nap általában) gép kikapcs. Nem állítgattam semmilyen XP rendszer dolgot, mindig automatikusan belépett a fiókomba.
Ma reggel bekapcs. XP bejelentkező képernyő, jelszót kér. Jelszó??? Én ilyet biztos nem adtam meg. Próbálkozom, próbálkozom, semmi. Nem enged be a saját gépem?
Újraindít. Ugyanaz.
Újraindít. Csökkentett mód. Jé, be tudok lépni magammal is. Megnézem az XP felhasználói fiókokat, nincs jelszó beállítva. Sehol. Biztonság kedvéért beállítok egyet.Újraindít. Adja meg jelszavát. Előbbi jelszó beír. Nem jó. Mi van?
Újraindít. Csökkentett mód. Jelszó törlése. Hátha ettől.Újraindít. Adja meg jelszavát. Az előbb töröltem!?!
Újraindít. Csökkentett mód. Itt vagyok most... Víruskeresés...
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest