- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
windows 2003. konyvtar megosztas jogosultsag beallitas.
security fulon beallitok a kivant groupnak jogot (full) megsem tudom hasznaln (nem tudok file-t letrehozni). ha azonban a ''share permission'' fulon leszedem az Everyone Read-et es hozzaadom a kivant group-ot full joggal akkor mar megy. tudom, hogy mindket ful beallitasait figyelembe veszi, de miert nem hasznalja a security ful beallitasait? -
efge
aktív tag
azt keresem, hogy adott user melyik konyvtarakhoz fer hozza szerveren. cacls vegigfut a megadott konyvtarstrukturan, de egy hatalmas halom adatot vag a kepembe. abban bogaraszva megkapom amit akarok, de... :
nincs erre vmi jobb ingyenes kenyelmesebb megoldas? tehat adott local user szerveren, mely folderen milyen jogokkal rendelkezik.
koszi... -
efge
aktív tag
kovetkezo a problemam (domainben levo win2k3 member server)
local user szeretne scheduled task-ot futtatni.
a task nem fut le, ezt a hibauzenetet talalom a logban:
''CopyWintrade9.job'' (CopyWintrade9.bat)
Finished 03/02/2006 09:57:28
Result: The task completed with an exit code of (1).
a last result oszlopban 0x1 van amirol ezt talaltam:
0x1: An incorrect function was called or an unknown function was called.
mit kene mashogy csinalnom? a bat file egyebkent file-kat torol, masol. -
efge
aktív tag
windows 2k3 server, probaltam egy uj service-t felvinni az srvany.exe-vel. be is epult, service listaban latszik, registryben latszik, sajnos az applikacio nem megy. mindegy, probalnam eltavolitani de ezt dobja remove-ra:
error:
Error 1783 from EnumServiceStatus on line 184
googleban megtalaltam par helyen de megoldast ra sosem. ms oldalan sem emlitik hogy lehetne hiba az eltavolitasban
van vkinek otlete? -
efge
aktív tag
igazabol win2k, de remelem tudtok segiteni.
kedves megrendelo szeretne monitorozni kik fernek hozza konyvtarakhoz.ezert kert tolunk ''directory audit activation'' -t. azt letisztaztuk, hogy ez ''Audit Object Access'' a local security policy-n belul. Bekapcsoltam a Success es Failure auditot. A kollega pedig egy konyvtar security beallitasanal az audit fulon felvett 2 usert, bejelolve Successful es Failed esemenyeket is.
Azonban miutan a Object Access audit beindult (latszik a change policy event) masodpercenkent kozel szaz esemeny generalodik, nagyreszt success, mindenfele esemenyekre. az latszik, hogy 2 localadmin dolgozik a gepen, es ez egy csomo bejegyzest general, lassitva a gepet es persze teletomi az event logot.
Miert nem csak azokat logolja, ahol beallitottuk az audit fulon?
mit kell meg beallitani? -
efge
aktív tag
koszi, a /console-t mindig elfelejtem.
sajnos 3rd party tool nem jatszik, enterprise kornyezet miatt nem szeretik errefele.
kulfoldi kollega 25 napja volt disconnected (status es session). ot miert nem dobta ki vajon? ezt lehet allitani policybol vagy az rdp-tcp propertiesnel kell allitanom? -
efge
aktív tag
hogy tudom kideriteni hogy melyik 2 user van bejelentkezve a terminal serverre? engem mar nem enged kapcsolodni, mert elerte a maxot (2)
-
efge
aktív tag
en meg a jovo heten egy 2650est fogok stage-elni
-
efge
aktív tag
nezd meg ezt a linket:
Bővebben: link
remelem segit...
[Szerkesztve] -
efge
aktív tag
active directory -rol valami jo kezdo leirast tudtok (lehetoleg magyarul) olvasgatom az ms oldalait, de nem igazan vagom. a problemam:
teszt gyanant ms virtual machine-nel felhuztam egy msdn win2k03-t. de pl nem talalok benne active directory-t. ezt kulon telepiteni kell ra?
amihez kene az egesz, hogy gyorsan es uygesen tudjak ad lekerdezeseket irni es futtatni egy eleg nagy cegnel. (nt es w2k server migraciok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest