- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Ezeket a hibaüzeneteket találtam a kliens gép logjában. Manuálisan UNC elérési utat használva el tudom indítani az msi telepítőket és azok gond nélkül fel is települnek.
Mi lehet a baj, valamit rosszul állítok be?Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: Userenv
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 1085
Dátum: 2012.10.18.
Idő: 7:52:06
Felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM
Számítógép: xxxxxx
Leírás:
A Csoportházirend Szoftvertelepítés ügyféloldali bővítményének végrehajtása nem sikerült. Keresse meg a bővítmény által korábban jelentett esetleges hibákat.További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: Application Management
Esemény azonosítója: 102
Dátum: 2012.10.17.
Idő: 17:44:34
Számítógép: xxxxxxx
Leírás:
A(z) Java 7 Update 9 alkalmazás (házirend: jre1.7.0_09) telepítése sikertelen. Hiba: A termék telepítési forrás nem áll rendelkezésre. Ellenőrizze, hogy létezik-e a forrás, és hogy van-e hozzáférése. .További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: Application Management
Esemény azonosítója: 102
Dátum: 2012.10.17.
Idő: 17:44:34
Számítógép: xxxxxxxx
Leírás:
A(z) Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x86 9.0.30729.4148 alkalmazás (házirend: vcredist_x86) telepítése sikertelen. Hiba: A termék telepítési forrás nem áll rendelkezésre. Ellenőrizze, hogy létezik-e a forrás, és hogy van-e hozzáférése. .További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest