- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz Pinyo16689 #57908 üzenetére
A Denim csak javulást hozhat, attól nem kell félni (a tapasztalat szól belőlem, 8.1 PfD --> Cyan esetében is sokkal jobb lett).
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
válasz batistuta10 #57545 üzenetére
Ez így nem lehetséges, de pl ha gépen belépsz a windowsphone.com-ra az MS fiókoddal és a telefonod is fenn van a neten (és engedélyezve van a beállításokban ez a funkció), akkor gépen csak pár kattintással tudsz telepíteni telefonra.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Gery1987 #57455 üzenetére
Ez nem (teljesen) igaz. PfD-snek lenni nem kerül pénzbe és az egész program igazán arra lett kitalálva, hogy a fejlesztők az _alkalmazásaikat_ teszteljék a legújabb rendszeren, mielőbb az hivatalosan megérkezne az átlakuserekhez. Külön adatküldéssel úgy tudom nem jár, hiszen nem az a célja, amit a PfD-s kap, az a rendszer már véglegesnek tekinthető.
Do the thing!
-
cattus
addikt
Na mi van, ma senkinek nem megy a linkelés?
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
válasz Kolondrum #56895 üzenetére
A további fölösleges kommentek elkerülése végett ajálnom figyelmedbe ezt az oldalt, illetve a topik keresőjét.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Redneck #56420 üzenetére
De azt lehet, azt hittem hogy azt akarod megoldani, hogy bizonyos hívásidő után figyelmeztessen, erre írtam, hogy nem lehet.
A hívásidőt a Beállítások --> hálózat+ alatt (ez az össz időt adja meg), illetve a Telefon alatt a névre hosszan nyomva a részletek alatt lehet megnézni (adott hívásra).
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Plazmacucci #56386 üzenetére
Tudja az amoled is, csak pl. 930-nál csak olyan kijelző volt elérhető abban a méretben és felbontásban, ami nem rendelkezik kejelzőmemóriával, ami viszont szükséges a Glance működéséhez.
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
válasz Lizardman #56176 üzenetére
Tipp: PC-n lépj be a people.live.com oldalra majd ott importáld a Google-ös névjegyeket a leírtak alapján (nem tudom, így kell-e, nekem alapból MS-fiókon tárolódnak, de szerintem így kéne működnie).
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Lizardman #56151 üzenetére
- Névjegyek (plusz a hozzá párosított FB/Skype fiókok): Ha hozzá vannak kapscolva Google vagy MS fiókhoz, akkor automatikusan szinkronizálódik, PC-n böngészővel lépj be az adott fiókba és láthatod, hogy ott vannak-e.
- Üzenetek: Beállítások --> biztonsági mentés
- Mentéseim bizonyos játékoknál (ha ez egyáltalán lehetséges): Ez az adott programtól függ, ha azon belül van lehetőség, akkor lehet, de amúgy nem valószínű.
- Téma/Csempe beállítás (ha lehetséges): Beállítások --> biztonsági mentésDo the thing!
-
cattus
addikt
válasz kisgabor87 #56053 üzenetére
Te jó ég, három rosszul működő készülék => szar a WP? Itt meg tudnánk sokszoros "nem egyedi esetet" mutatni, ami az ellenkezőjét bizonyítaná. Ennyit erről.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz zsoltzsolt #55769 üzenetére
Ha új készülékre váltasz / visszaállítod az alap rendszert, akkor nagyon hasznos tud lenni. De ezek egyike nélkül nem tudod visszaállítani.
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz Forrest Gump #55758 üzenetére
Chronos Calendart szokták ajánlani, főleg a csempéje miatt. Amúgy az ehhez hasonló appos kérdésekkel erre tessék.
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
válasz viewdetails #55420 üzenetére
Volt fenn, de most fix képet használok. Törlés-restart volt, továbbra sem akar működni. Lehet hétvégén visszateszem a Cyant GDR1 nélkül, annyit nem ér ez a program, mint amennyi bosszúsággal jár - főleg 520-on.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
Update 1-en most próbáltam csinálni egy biztonsági mentést, mivel a legutolsó a telefon szerint 2 hónapja (!) volt. Azonban hibával eldobja. 96%-ig elmegy szépen, ott megáll gondolkozni, majd közli, hogy "There was a problem backing up your phone. Try again later." És Ennyi, ezután sem akar működni. Az internetkapcsolattal nincs gond, teljesen stabil WiFi hálózaton vagyok.
Asszem inkább kilépek a PfD programból, túl sok bugot okoz.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
Csak szerintem változott meg az animáció, ha a Store-ban egy telepített app-nál a "view"-ra bökve behozza a alkalmazást (8.1 GDR1)?
Do the thing!
-
cattus
addikt
válasz diegho #55098 üzenetére
Pl.? Azért a funkciókat és a hadware-t nem fillérekért osztogatják más gyártók sem. Megj.: természetesen a 100k alatti árat kezdőárra értettem, nem 1-1,5 év után leesettre.
Partyface007: Szvsz azért, mert akkor nagyon kevés különböztetné meg a 930-tól. Inkább mondanám termékpozícionálásnak.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
válasz hodostamas #54398 üzenetére
Képeknél alapból be van kapcsolva, normál minőségen, ilyenkor nem nézi az adatkapcsolatot, legjobbnál viszont csak WiFi-nél tölti fel.
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
válasz ZavaBalazs #53949 üzenetére
Hol láttad azt az 1 év garit?
Alapból 2 évet ad a Nokia.Do the thing!
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
-
cattus
addikt
válasz MasterMark #51858 üzenetére
Nem a WP7-es telefonokról volt szó, hanem az x2x és az x3x szériáról.
Do the thing!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik