- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Sjkolrd #91266 üzenetére
Ahhoz, hogy a telefonunk tényleg "igazi PC" lehessen (tetszőleges x86-os programot lehessen futtatni rajta), ahhoz x86 alapú CPU kellene. Ezt meg sz Intel tavaly kinyírta végleg. Emulációval meg sokszoros teljesítmény kellene, ami egy mobil eszközön nagyjából kizárt, már csak a TDP és akku vonatkozásában is. Hacsak valami csoda nem történik akkumulátor fronton...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz monosgeri21 #91229 üzenetére
Ez értékcsökkent (kártyafüggő) készülék!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Támogatottság hiányában már szerintem sem érdemes WP-re váltani, de aki csak kevés appot használ, annak még mindig nagyon jó választás lehet egy 650 - annyiért. Mail, net, GPS, OTPbank, időjárás, menetrendek és persze telefonálás. Nekem erre kell, erre a mai napig tökéletes szerintem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Legtöbb helyen felment az ára, nem értem miért: itt vettem a sajátot egy éve 54k-ért.
-
Bogyó bá'
nagyúr
A rosszkor-t úgy értettem, hogy megjelenéskor minden drága, mindennek "felára" van. Más gyártóknál is. De hát egy telefon nem befektetés, azért veszi meg az ember, mert tetszik neki.
A "semelyikkel sincs bajunk"-ot meg magyarázatképpen írtam, hogy bízva az eddigi Lumiáim hibátlanságában (soha egyiket sem kellett szervizbe vinni, sem gariban sem utána), be mertem vállalni a "bolti" garit a gyári helyett. Így lett még olcsóbb a készülék. Én nem bántam meg 54k-ért sem, a 37-es meg szerintem szinte főnyeremény volt.
szerk: mi a különbség, ha nem hibásodik meg?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Rosszkor vetted: én a saját 650DS-emet egy éve vettem 54 ezerért, a nejemét meg októberben 37k-ért. Mindkettőt 2 év bolti garral, természetesen függetlenül. Egyikkel sem volt még semmi bajunk, teszik a dolgukat....
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Partyface007 #90867 üzenetére
Kösz, akkor várok türelemmel: 2 db 650 DS-ünk van itthon.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Partyface007 #90865 üzenetére
RS2-ről van már publikus megjelenési dátum?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mit tudtok róla, ma kapunk valamit (agyvérzésem kívül) ?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz this is life #90423 üzenetére
Shazam, shazam, the mindenem...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Lalikiraly #90268 üzenetére
A 2. SIM nálam is "noname", a kezdetektől fogva....
-
Bogyó bá'
nagyúr
Miért, mi lesz egy év múlva? Hirtelen megáll az összes WP-s telefon?
Nejem - volt- Lumia 610-e a mai napig működik, egyetlen baj vele, hogy a Here Maps térképei bvagy 4 évesek és nem frissíthetők.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Tényleg, mostanság nem jön semmi frissítés a WP-re? Unatkozom!
(#89877) 7s26c: nekem ugyan nem....
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz joysefke #89830 üzenetére
Elvileg lehet a foglalat érintkezési hibája is, de én másra gyanítok: farzsebben hordja, a ki/bekapcsoló gomb rendszeresen megnyomódik, ezért indulhat esetleg újra. (anno az 530DS-sel jártam így többször is)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz domojko #89641 üzenetére
Nem megbántani akartalak, de Mo-n az userek 75%-a ebay-ről, Amazonról szerzi be a filléres, gyakran hamisítvány kártyákat. Egyszer került a kezembe (hazai, ismert boltból!) Mahasz címke nélküli Kingston, na az hamis volt. Azóta csak Samsungokat használok, megbízható helyről véve, soha nem is volt semmilyen kártya problémám sem az eddigi 4 db windowsos telefonommal, sem a fotógépekkel / kamerákkal / tablettel. Utálok egy vagyont kidobni értük, de inkább kerüljön 3x annyiba, mintsem elveszítsem egy nyaralás, vagy motoros túra képeit. Azt hittem, sikerült valami vacak kártyát "kifognod".
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Dalai Láma #89475 üzenetére
Próbáltál már 8"-os tableten Autocadezni? Én igen, és nyugodtan állíthatom, hogy egy élmény!
(Csak BT-s egér + billentyű kombóval megy, ami egy telefonnál minimum furcsa és unpraktikus volna.)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Boonen007 #89465 üzenetére
Úgy gondolom, hogy akit igazán zavartak a windows platform hibái és főleg alkalmazásbeli hiányosságai, az már rég elpártolt innen.
(#89466) ΞΔGLΞ: a 950 nekem egyáltalán nem is tetszik kivitelét tekintve. Kidobott pénznek érezném, a jelenlegi - akciós - áránál kevesebbért is. Röhögni fogsz, de ha az iPhone telefonoknak az alapvető hiányosságát megoldanák, akkor már nekem is egy SE volna a zsebemben. (Konkrétan: nincs dual-SIM-es készülékük).
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Boonen007 #89462 üzenetére
El kell keserítselek: azok a gondok, amiket a topiklakók jelentős része "fatal errorként" él meg, azok többsége számomra vagy nem létezik, vagy nem zavar különösebben. Amolyan "félokos" telefonként használom a sajátomat, abban meg nem sok hiba van. A bankomnak van windowsos alkalmazása, a GPS hibátlan, levelezni, böngészni tökéletesen lehet ezzel is. Sőt, még a Sony akciókamerámat is csont nélkül lehet vele távvezérelni, élőképpel. Messenger üzeneteket mindig megkapom, Vibert, Skype-ot, ilyesmit meg nem használok. Ennyi....
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Boonen007 #89460 üzenetére
Nekem a mai napig megfelel a platform (650 DS, windowsos tablet és PC-k, semmi android... ) , na de hogy most vegyek "akciósan" 950-et amire semmi szükségem, meg még csak nem is szép, de legalább a szívem szakadna meg ha elromlik, vagy elejtem....
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én egy dekát sem aggódom, nekem (meg a feleségemnek is) teljesen megfelel, mi szeretjük (független 650DS-ek). Az a pár app ami kell az megvan és - többé kevésbé - működik is, minden másra meg ott a tablet és az asztali gép.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Ricardo #89002 üzenetére
Azért az egybites júzerek (tehát aki csak azért vesz WP-t mert "szép" meg olcsó, de nem tájékozódik előtte hogy mit tud, milyen appok vannak, mire lehet szüksége - ráadásul így ír alá 2 év hűségnyilatkozatot) az meg is érdemli. Aki hülye...
szerk: utólag a hülyéje csak ide talál a fórumra, és fikázza az egész rendszert...
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én sem adok/tudok annyit adni érte - majd megvesszük másfél évvel később, kifutó típusként "sufnigsm" webáruházból.
60-ért egy koszlott, alsó-közép kínai androidot adnak, nem profi eszközt a Microsofttól.
Szerk: pár hónapja volt a kezemben a picurka iPhone SE, és nagyon beleszerelmesedtem: már az ára sem vészes, bár olcsónak nem nevezném. Az egyetlen ok amiért nem váltottam, az a dual-SIM hiánya. Nekem az létfontosságú, a "minden zsebben telefon" effektet meg nagyon megutáltam a 920 + 530 párossal hajdanán.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz tomboy0013 #88472 üzenetére
Mert mit is kapsz 40 ezer forintért Android vonalon (ennyiért már lehet 650-et venni)? 5.0-ás (tehát két főverzióval régebbi) oprendszert, ami soha a büdös életben nem fog frissülni. Ja, és azt is echte kínai gyártótól.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Aethelstone #88176 üzenetére
Ezt nem lehet megunni, sőt mostanában tök izgi! Lassan exkluzívabb lesz, mint anno egy BB volt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz monosgeri21 #87554 üzenetére
Az már döfi!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ma nem jön semmilyen frissítés, vagy korán van még?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz MasterMark #87305 üzenetére
Pedig az a speckó szerint képes térhangzással rögzíteni: [link]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz MasterMark #87303 üzenetére
Milyen telefon? A legtöbb alapból csak monó hangot vesz fel...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz this is life #87063 üzenetére
A PS-sel jó ötletet adtál: a telefonos verzió nem tűnik valami használhatónak (akkor még finoman fogalmaztam ), de az asztali gépre ingyenesen tölthető az igen. A Sony MILC-em RAW-képeit gond nélkül megnyitja, és az alavető képigazításokat szépen el lehet velel végezni. Thx!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz turbulencia8 #87030 üzenetére
A játékokat leszámítva nemigen van sebességi gondja a 650-nek. Napi egy óra használat mellett 2 egész napot bír ki nálam, napi 10 perc használat mellett meg 3 és felet. (Napi nulla használattal, de bekapcsolt WiFivel - nejemnek karácsonyi ajándékként vett készülék, még 2 hónapig semmi dolga a frissítgetéseken kívül- 5 napig elketyeg a dobozában.) Nálam legalábbis...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz jaffa 2843 #86998 üzenetére
Ahhoz mindig is értettek az MS-nél.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz jr1994 #86952 üzenetére
A nano-SIM nem csak kisebb, hanem vékonyabb is. Egyébként ha két évnél öregebb, akkor díjtalanul cseréli a szolgáltató (nejem normálból vagdosott 8 éves micro-SIM-jét múlt szombaton cseréltettem a telenornál, ingyen. Egy személyi igazolvány kell hozzá, meg egy aláírás a legvégén.)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #86799 üzenetére
Vidd már vissza azokat a nyamvadt kazettákat... ...mindig ugyanazt halljuk tőled.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Egy nagyon butus kérdés: be tudok "lakni" egy vadiúj, bontatlan Lumia 650-et SIM-kártya nélkül?
Holnap hozza a futár, nejem fogja kapni tőlem majd karácsonyra ajándékba. Szeretném minden frissítéssel, tök kompletten, feltelepített / megvásárolt appokkal, használatra készen a kezébe adni majd, hogy csak a kártyát kelljen átrakni a jelenlegi 610-éből. Az MS-fiókjához hozzáférek: legalábbis a mail-cím és a jelszó általam ismert. Onnan elvileg a névjegyeit is át tudnám tenni a készülékre...Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz monosgeri21 #86686 üzenetére
A Facebook backup6-ja.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Nooeca #86681 üzenetére
Ha jól értettem, akkor szolgáltatótól lesz, "1Ft-ért". A 650 annyival elegánsabb, szebb, hogy nem lehet kérdés szerintem... (Függetlenül is egy árba kerültek, qrva olcsó lett a 650, így akkor sem lenne kérdés...) Ha minden igaz, a nejemnek karácsonyi ajinak szánt fehér 650 DS holnap érkezik. szerk: egy 5 éve hibátlanul működő 610-et fog váltani.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Ricardo #86520 üzenetére
Ha el kell menjek tárgyalni, akkor én a fémházas Lumia 650-et és a szintén fémházas, W10-es Lenovo tabletet (Miix II 8) dobom ki magam elé az asztalra. A kettő összesen ér egy 'százast', és az utóbbin még az Autocad is
röhögve elfuteldöcög. A tablet a BT-s billentyűzetes tokkal és picurka BT-s egérrel tök komplett PC, mindenre megfelel adott körülmények között. Adataim, munkáim naponta szinkronizálva a dolgozós asztali géppel.szerk: én már maradok full-windowsos vén hülye.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szó nincs a süllyedő hajóra felszállásról: én már 5 éve rajta vagyok, de még egyelőre nem süllyedtünk el.
Kevés alkalmazást használok, ami nekem tényleg kell, az - még - működik és elérhető. Echte kínai telefon nekem ciki (53 éves vagyok), játszani nem játszom rajta semmit. Az iPhone kicsi SE-jét szívesen elfogadnám, de ahhoz egyrészt csóró vagyok (meg tudnám éppen venni, de semmilyen telefonra nem szánok annyit), másrészt meg a dual-SIM hiánya miatt eleve kiesik. Évekig gyakoroltam a "minden zsebemben egy telefon" állapotot, és nem igazán tetszett.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hroberto #86471 üzenetére
Van ennek a döglődésnek jó oldala is: annyira leesett a wines telók ára, hogy pár perce rendeltem az asszonynak is egy 650DS-t sz*ré-h*gyé', ezt fogja kapni karácsonyra az egyébként a mai napig hibátlanul működő 610-ese helyett. Jövő keddre ígérik a szállítást. Kap egy szép fehér bőrtokot hozzá.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, most kipróbáltam (havonta egyszer-kétszer használom a telefent fotózásra, egyébként MILC-cel kattogtatok): az US nálam konkrétan javított a képen (kontrasztosabbá tette), a fekete képernyő buggal szerencsére meg nem találkoztam még. Most sem. (Luimia 650DS, tegnap frissítve).
-
Bogyó bá'
nagyúr
Akkor 21-et spóroltam, feltétlenül DS kellett, és 75k-ért jelent meg mindenütt. Annyit meg egyszerűen soha nem ért egy 650. Eddig nem rosszak a tapasztalataim a windowsos telókkal, nejem közel 5 éves 610-e a mai napig hibátlan, az én (fillérekért, sufni-GSM-ből vett 920-am / szintén 1 év bolti garral) meg 3 éves korában adta be a kulcsot (előbb a képernyő kezdett el csíkozódni, majd SIM-foglalat hibával kimúlt. Kész röhej, a kijelzője viszont azóta megjavult. Most kinn a műhelyben funkcionál pdf-olvasó "tabletként" . Lehet mázlim volt, de még telefont nem kellett garanciáztassak. A saját privát véleményem szerint a "gyártási hibák" úgyis az első pár hét/hónap alatt ki kell jöjjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!