Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Köszönöm a válaszod. Letöltöttem a Insider oldalról a 14393.82-t, telepítettem angolul. Kíváncsian várom frissül-e.
Azt írod, hogy ha magyar rendszert teszek fel, nem frissül. Ha angolt teszek fel, és utólag választom a magyar nyelvet, szintén nem? Tehát használjam angolul?
Szerk: Ha insider windows verziót töltök le, használok, az azt jelenti, hogy legális windows rendszerem van?
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérek tőletek. Kb 3 hete töltöttem le a MS Insider oldaláról a fent lévő iso-t. Telepítettem, működik, minden oké. Be is vagyok jelentkezve azzal az MS fiókommal, amivel csatlakoztam az Insider programhoz, mégsem jönnek frissítések. A névjegynél a következő verziót látom: Windows 10 Pro, verzió 1511, build: 10586.545. Ez nem tűnik túl naprakésznek, tekintve hogy Ti már a 14905-nél jártok. Én értelmezem rosszul a feladatot, vagy valóban maguktól kellene jönniük a frissítéseknek?
A Windows Update nem talál új frissítést, a speciális beállításoknál pedig a fast opciót választottam. Ez alatt van egy lenyíló menü: rs1_release, RS_PRERELEASE. Mindkettő beállítást próbáltam.
Mit csinálok rosszul?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pzstm