Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Köszönöm a válaszod. Letöltöttem a Insider oldalról a 14393.82-t, telepítettem angolul. Kíváncsian várom frissül-e.
Azt írod, hogy ha magyar rendszert teszek fel, nem frissül. Ha angolt teszek fel, és utólag választom a magyar nyelvet, szintén nem? Tehát használjam angolul?
Szerk: Ha insider windows verziót töltök le, használok, az azt jelenti, hogy legális windows rendszerem van?
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérek tőletek. Kb 3 hete töltöttem le a MS Insider oldaláról a fent lévő iso-t. Telepítettem, működik, minden oké. Be is vagyok jelentkezve azzal az MS fiókommal, amivel csatlakoztam az Insider programhoz, mégsem jönnek frissítések. A névjegynél a következő verziót látom: Windows 10 Pro, verzió 1511, build: 10586.545. Ez nem tűnik túl naprakésznek, tekintve hogy Ti már a 14905-nél jártok. Én értelmezem rosszul a feladatot, vagy valóban maguktól kellene jönniük a frissítéseknek?
A Windows Update nem talál új frissítést, a speciális beállításoknál pedig a fast opciót választottam. Ez alatt van egy lenyíló menü: rs1_release, RS_PRERELEASE. Mindkettő beállítást próbáltam.
Mit csinálok rosszul?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Plazma TV topic
- ASUS routerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Router gondok
- Akvarisztika
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm