- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nagyon "hasznos"
Persze, értem én, hogy azon az új Edge lapon lehet kiválasztani azt a néhány alkalmazást, ami a sets-ben használható (filekezelő, naptár, satöbbi), de számomra valahogy nem adja magát a dolog.
Az is rontja a használhatóságot, hogy abba a kis fülbe az ablak rendes felirata nem fér bele, így mostmár semmiről sem tudom, hogy ott pontosan mi van megnyitva.
Végül pedig, ami kiüti az egészet az az, hogy az UWP appok csak 1 példányban képeset futni. Így pl, ha a setsben ott van egy naptár, akkor, ha meg akarom nyitni mégegyszer a naptárat, akkor nem nyílik új ablak, hanem a már a setsben lévőre ugrik.Szerintem már ne erőltessék ezeket az újdonságokat, inkább csinálják meg normálisan azt, amit a legelső win10-ben meg akartak csinálni, de azóta sem sikerült

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm