Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Nagyon "hasznos"
Persze, értem én, hogy azon az új Edge lapon lehet kiválasztani azt a néhány alkalmazást, ami a sets-ben használható (filekezelő, naptár, satöbbi), de számomra valahogy nem adja magát a dolog.
Az is rontja a használhatóságot, hogy abba a kis fülbe az ablak rendes felirata nem fér bele, így mostmár semmiről sem tudom, hogy ott pontosan mi van megnyitva.
Végül pedig, ami kiüti az egészet az az, hogy az UWP appok csak 1 példányban képeset futni. Így pl, ha a setsben ott van egy naptár, akkor, ha meg akarom nyitni mégegyszer a naptárat, akkor nem nyílik új ablak, hanem a már a setsben lévőre ugrik.Szerintem már ne erőltessék ezeket az újdonságokat, inkább csinálják meg normálisan azt, amit a legelső win10-ben meg akartak csinálni, de azóta sem sikerült

Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm