Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Az a vicces, hogy nem csak ti írkáltok feleslegesen... 14257-ről nem tudom hányszor írtam le, hogy nem tudtam volna csinálni semmit, mert nem volt rá idő. És azt írtátok, hogy csak egyetlen hivatalos iso van. Akkor csak azt tölthettem le nem? És azt töltöttem le, és az nem frissül. Azt írtátok töltsem le és lehet frissíteni, de nem. És 11:50 van.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Videó stream letöltése
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest