- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToZala
csendes tag
Sziasztok,
ma ki szerettem volna próbálni vmit az egyik gépemen, mert egy baráti beszélgetésben előjött. Régen ugye, ha kitörölte az ember pl autoexec.bat, config.sys fájlokat akkor utána nem igazán indult a windows. Ma nézegettem itthon a win10-et és semmi hasonlót nem látok...Léteznek még ezek a dolgok vagy már sokkal nehezebb kinyírni a windows-t fájl törléssel, mint régen? -
ToZala
csendes tag
Sziasztok,
bocsánat előre is, tudom nem épp ebbe a topicba való, de kötve hinném, hogy sokan nézik a Skype topikot.Szóval lenne egy kis problémám:
"Sziasztok,
olyan problémám lenne, hogy ha csak a notebookomon használom a skype-ot semmi probléma. Ha viszont rádugok egy monitort HDMI kábellel és áthúzom a monitorra a skype-ot(kiterjesztett képernyő), akkor nem működik a mikrofon. Hogy tudnám ezt rendesen beállítani?"
Előre is köszönöm! -
ToZala
csendes tag
válasz
King Unique #127633 üzenetére
Ennyit kaptam róla, hogy egy sima Intel Pentium 4 3,2Ghz + 2gb ram.... és próbálták már telepíteni de a telepítő kiírta, h nem támogatott processzor....kérdés lehet vhol venni még windows 7 ultimate kódot, mert nagyon szeretnék aktiválni?
-
ToZala
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést a kérdésért. Egyik kedves ismerősöm szeretné megtudni, hogy ha eddig windows 7-et használt (és még mindig), akkor a windows 10 is el fog futni rajta, ha leváltja, vagy azért ehhez már erősebb gép szükséges. Sajnos én sem tudok több infót a gépéről, kérdeztem már, de még nem kaptam Tőle választ sajnos.... Igazából a kérdés az lenne hogy sokkal több erőforrást használna a 10 és mindenképp kelleni fog neki fejleszteni a gépén vagy jó esély van rá, hogy ha a 7 ment rajta akkor a 10 is?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest