- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Restart®
tag
válasz
King Unique #135416 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget! Már értem
-
Restart®
tag
válasz
King Unique #135307 üzenetére
Köszi! Így második sör után már nagyon bonyolult (meg nem értek hozzá)
De igyekszem értelmezni. Akkor leírom Ádámtól és Évától. A tesóm vett egy használatra kész notit. Van rajta Microsoft fiók. Rossz dolgok történtek és megörököltem a gépet. Most újraraknám és átköltöznék az én fiókommal az örökölt notira (használva annak a (32 helyett 64-es) rendszerét). Erre vonatkozott a kérdésem. Azaz át tudok-e simán költözni szerinted, használva annak a gépnek a licencét? Nem tudom, hogy ennél a gépnél fiókhoz, vagy hardverhez kapcsolódik a licenc. Bocsi, tényleg nem értek hozzá (informatikai tudásom az Xp óta alig fejlődik
). Köszönöm!
-
Restart®
tag
Sziasztok!
Nagyon láma kérdésem lenne, bocsiA Windows licenc nem kapcsolódik össze a Microsoft fiókkal, ugye? Mármint lehet használni a Windowst akkor is, ha korábban más Microsoft fiók működött ott? Köszönöm!
-
Restart®
tag
Sziasztok!
Egy (vélhetően) Win10-problémával kapcsolatban kérek segítséget. Mikor újraindítom a gépemet, akkor csak a Windows logó jelenik meg betöltéskor. Még a körbe pörgő akármi sem tűnik elő. S a gép ezután nem csinál semmit. Kb. mintha elakadna induláskor. A hibát csak újraindításkor tapasztaltam. Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Mit tudnék tenni, hogy újra tudjam indítani a gépemet és működjön is? Köszönöm a segítséget! -
Restart®
tag
Sziasztok!
Bocsánat, ha a kérdésem triviális lenne. Most telepítettem újra a gépemet. Korábban (ha jól emlékszem) volt rá lehetőség, hogy ne kelljen pin kódot beállítani (s helyette a Microsoft fiók jelszavát lehetett használni). Most nem tudtam elkerülni ezt a dolgot. Kérdésem a pin kóddal kapcsolatos. Egyáltalán miért jó egy újabb jelszó? Van valami hibázási limit a pinnél (azaz mondjuk 6 rossz pin megadása után blokkolódik a gép és a Microsoft online fiók időlegesen/végleg), ami után letilt a rendszer? Köszönöm a segítséget! -
Restart®
tag
De két éve telepítettem a win-t (az ápdétet pedig legalább egy hete). Szóval biztosan nem ez a gond. S egyébként is a példámban szereplő Steam-et nem win tölti le magának (mint pl.: az időjárás appot), hanem én külön (s a félreértések elkerülése végett: bármilyen programot is indítanék el a menüből, elsötétül minden és nem történik semmi).
Bocsi! Zοltta-nak ment
-
Restart®
tag
Sziasztok!
Egy problémám adódott a "Start menüvel" kapcsolatban (bocsi, xp-ről ugrottam win 10-re anno
) . Ha megnyitom a menüt, akkor pár pillanat múlva elsötétül a képernyő. Egy idő után minden visszatért (tálca, ikonok, etc.). Ha bármilyen programot is a menüből indítottam volna el (pl: Steam-et (az S betűnél) indítanám egy jó AoE-hez), akkor sem történne semmi az említett az elsötétülésen kívül. Lehet összefüggés a felvázolt hiba és a legutóbbi nagy "ápdét" között?
Illetve mi erre a megoldás? Mert elég bosszantó tud lenni. Köszi a segítséget és a megértést (hiszen a harmadik sör után szétszaladnak a dolgok és nehéz az írás
)!
-
Restart®
tag
Hello!
Egy családtag kizárta magát a gépéről (tényleg családtag, nem én) . A jelszót nem tudja, a pin-kódot pedig a rendszer nem fogadja el. A fiók nincs összekapcsolva Microsoftos/outlook-os fiókkal. Mit lehet ilyenkor tenni? Köszi előre is!
-
Restart®
tag
válasz
twollah1976 #55737 üzenetére
Ok. Marmint arra gondolsz, hogy vegyem le a jelszot a halozatrol? Az ugy hosszabb tavon nem megoldas a szomszedok miatt
Egyebkent mi valtozhatott? Regen anyam gepe ugyanolyan jol mukodott, mint az enyem
-
Restart®
tag
Sziasztok!
Van egy problémám jóanyám gépével
Állandóan szakadozik a wifis kapcsolat. Pontosabban mára eljutottunk odáig, hogy nem is hajlandó a csatlakozásra (nincs internet kapcsolat), pedig a wifis hálózatot látja. A neten próbáltam meg a "Win 10 wifis probléma" kulcsmondat alapján megoldást találni, de egyik sem működött (pl: driver törlés és újratelepítés, parancssori mókolás, etc.). Véleményem szerint nem a router a ludas (mert nálam Win 10 alatt és almás telón működik a net). Valaki tudna segíteni? Köszönöm szépen!
-
Restart®
tag
-
Restart®
tag
Sziasztok!
Ugyan nem szorosan a témához kapcsolódik, de hátha a Win 10 valamilyen beállítása okán nem tudom meglépni (a kérdést pár hete feltettem már máshol, de nem kaptam segítséget):
"Valamiért nem tudom telepíteni a Java-t a gépemre (Win 10). Futtattam simán és rendszergazdaként is a telepítőt, de nem csinál semmit (azaz nem jelenik meg a telepítő). A program elindul (legalább is a feladatkezelőben látom, hogy fut), de semmi más nem történik. Valakinek valami ötlet? Köszönöm a segítséget előre is!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest