- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
válasz
King Unique #140607 üzenetére
nagyon köszönöm, tudtam hogy itt biztosan tudtok segíteni
a 2. lett a megoldás, köszönöm "King Unique"
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
1 olyan problémám amiben eddig nem nagyon találtam segítséget, hátha Ti tudtok vmit
alap felállás 500GB SSD rajta egy legális Win10 Pro, pár hete amikor felajánlotta hogy próbáljam ki a Win11 beraktam a mobilrack-be egy 1TB HDD-t amire rá is ment a Win11,
telepítés után egy világoskék képernyő fogad ahol ki lehet választani melyik rendszer legyen az alapértelmezett, mennyit várjon a válaszra, stb.
pár napig használtam így a gépet majd döntöttem hogy egyenlőre nem kell a Win11, formáztam a HDD-t, és kivettem a gépből,
azóta is megjelenik ez a választó képernyő amit sehogy se tudok kikapcsolni, eltüntetni,
annyit sikerült csak hogy a Win10 az alapértelmezett és a min időt várja csak ami pár mp.ezt hogy lehet kikapcsolni, eltüntetni, törölni. stb?
köszönöm a segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest