- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyoergy
csendes újonc
válasz
tordaitibi #151814 üzenetére
Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek, aki segített a WinSXS írásában! Ez lett a megoldás:
Pendrájvra raktam egy Ubuntu ISO-t. Arról bootoltam. Van egy fájlkezelője, azzal simán be tudtam rakni a COMCTL32.DLL-t a WinSXS megfelelő könyvtárába, ahonnan hiányolták a programok a futáshoz. És siker, futnak a programok, amiknek kell.
(Illetve félsiker, mert a vindóz azért még félholt, nincsen a programlista a startmenüben, nem minden megy a Gépházban - de a lényeg, hogy nem kell most újratelepítenem, mert amiket használok, azok mennek.)
-
Gyoergy
csendes újonc
válasz
King Unique #151805 üzenetére
Viszont amit az első linkeden írnak a sikertelenség utánra, azzal még próbálkozok.
-
Gyoergy
csendes újonc
válasz
Az SFC meg sok perces munka után ezt közölte:
"Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them."
Ez se hangzik túl jól...
-
Gyoergy
csendes újonc
válasz
Köszi. Gondolom, a
Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
futtatására kapott
"The component store cannot be repaired."
eredmény az álmoskönyv szerint nem sok jót jelent....
-
Gyoergy
csendes újonc
válasz
tordaitibi #151803 üzenetére
Köszi. Ezt
"a Wint shift+leállítással állítsd le mert ha be van kapcsolva a Fast starup akkor semmivel nem tudsz hozzányúlni, lévén foglalt a fájlrendszer"
kifejtenéd kicsit? Nem lehet, ha így állítom le, akkor XP alatt is hozzáférek? Linuxra esélyem sincs.
-
Gyoergy
csendes újonc
Sziasztok!
A WinSXS könyvtárral kapcsolatban kérnék segítséget.
Megállt a Win10 (asszem a Firefox túl sok megnyitott ablaka miatt, na mindegy), hiába vártam sokáig, nem mozdult többet, muszáj volt a villanyt elvennem. Hát zokon vette, indításkor lemezek ellenőrzése, javítás, nem sikerült, próbáljam újra - na végül összeszedte magát, és elindul. De sérültek dolgok, rendszerdolgok nem mennek, és pl. Start menüben nincs a fájlok listája.
De a legnagyobb baj az, hogy sok programom nem indul el, mert a WinSXS-ben egy könyvtár kiürült, és arra panaszkodik, hogy ott nem találja a comctl32.dll fájlt (a System32-ben viszont ott van).
Van másik win10-em ott jó ez a könyvtár, de nem tudom átmásolni, és magát a comctl32.dll-t se tudom belerakni, tiltott a hozzáférés. Próbáltam XP-s gépemre rakni a vincsit, de ott is hozzáférési tiltást mond a WinSXS-re. Gugli nem a barátom, nem működnek a dolgok, SFC nem megy ("Windows Resource Protection could not start the repair service."), DISM nem megy ("Error: 0x80040154 Az osztály nincs regisztrálva").
Létezik valamilyen megoldás a WinSXS írására?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest