- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
szatyor1972 #29768 üzenetére
Köszi
Szerk: Az összefoglalóban nem látom az infót. Ha van egy Windows 7 HU Home és egy Windows 7 HU Pro verzióm, mit kell letölteni?
10, 10 K, 10KN, vagy 10 Single Language?
Mi ez a K, KN megnevezés?A 3,6 GB ISO-hoz nem elég egy 8GB Pendrive? 16-ot ír az MS.
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Ha szűz Windows 10-et szeretnék telepíteni a gépemre, nem pedig frissíteni szeretném (akár szűz) Windows 7-ről, vagy 8-ról, akkor a Win 10 elfogadja a meglévő 7 vagy 8 kulcsomat?
Esetleg 7 és 8 kulcsok esetén csak és kizárólag frissíteni lehet 10-re, közvetlenül nulláról telepíteni nem lehet azt?
Köszi!
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Talán már sokan írtak abban a kérdésben, hogyan lehet kikapcsolni Windows7-en a Windows 10 frissítést.
Én anno regisztráltam a W10 frissítésre, viszont azóta megtettem minden szükséges lépést, hogy ne akarjon Windows 10-re frissíteni a rendszerem. Eltávolítottam a Windows 10-es KB csomagot, kilőttem az összes prohardveren is tanácsolt taskot a Windows 7-ből.
Azonban amikor kézzel akarom futtatni a Windows Updatet a Windows 7 alatt, az alábbi történik:
Tegyük fel, hogy csak az aktuális havi kártevő-eltávolítót pipálom be.
Amikor rányomok a frissítések telepítése gombomra, nem a kártevő-eltávolítót frissíti, hanem szépen kiírja, hogy "Windows 10 letöltése".IT supportos vagyok, de itt már tanácstalan vagyok teljesen
Van valami javaslatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest