Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Értem.
Újból kékhalálozott játék+stream alatt, most sikerült is rögzítenem mi a stop code:
BAD SYSTEM CONFIG INFOAzt is észrevettem, hogy 100% usage-en megy a rendszer SSD, mikor elkezdett fagyogatni és mielőtt még jött a BSOD.
Device managerben szabványosra raktam a lemezvezérlőt (IDE ATA/ATAPI controllers) mert fel volt telepítve az alaplap oldaláról az Intel-es, de sajnos így is előjött megint játék+stream alatt, és megint 100% rendszer SSD usage ment közben (MSI Afterburner OSD-ben láttam).
HDSentinel szerint a rendszer SSD-nek 98% a kondíciója, viszont írta is, hogy "Problems occurred between the communication of the disk and the host 1952 times." és ott volt egy link ide.
Más ötlet híján a linken található tippeket olvasva kicseréltem a SATA kábelt az alaplaphoz hozzáadottra (ilyen volt), valamint jobban benyomtam a tápkábelt az SSD-be, hátha valamit segít...
Gondolom ha az SSD adná meg magát, akkor a HDSentinel nem írna 98% kondíciót (SSDLife 100%-ot ír...).
Bár ha a korát nézzük, most lesz 4 éves (2017 május), viszont azért eléggé megdöbbennék, ha a 2013-as Kingston V+200-am, valamint a 2015-ös ADATA SP900-am tovább bírná, mint egy Samsung 850 Pro...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest