- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
godside
tag
válasz
sfdrakex #18671 üzenetére
tuningolva sose volt... minek???
ezeken mind tul vagyok sajnos ... ugy nez ki csak szerviz lesz belole... elkepzelesem nincs mit fognak csinalni a masinaval, mert minden alkatresz mukodik masik gepben tokeletesen... max az alaplap hallhatott meg de semmi sipolos hibauzenet vagy barmi ilyesmi... nemcsak default de optimizalt bios is volt meg ugye gyari bios visszatoltes a masik biosbol meg frissites is... kb. 8-10 honapot ment a gep a regi windows 7-el (prof. 64 OEM)
-
godside
tag
meg mindig ezzel kuzdenek ha lenne valaki aki hozzaszolna valamit... kozben mar win8-at is probaltam az sem segitett... tehat az eredeti problema: "A problemam a kovetkezo: win7-et 64 bitest szeretnek huzni a gepemre (gigabyte 990 fxa ud 5, 8120 amd proci, 2*4gb geil 1866 ddr3, corsair 60gb sata3 ssd) az alaplapon bios 2012-06-28-as (kinomba frissitettem mar) tehat dvd-rol boot telepito elindul ssd torol majd formaz es telepit majd a fileok kibontasa es masolasa utan amikor a gep ujraindul es toltene be eloszor a windowst kek halal fogad es ujraindul. csokkentett mod kivalaszt es a disk.sys file-nal megakad. probaltam mas hdd-re is (3 van meg a gepbe, de ugyanez jott elo, igy azokat kihuztam) masik gepben mind a memoriak mind a hdd-k es az ssd is tokeletesen mukodik... jo lenne valami segitseg ezugyben mert most eppen nincs penzem fizetni szervizeseknek...."
-
godside
tag
18556. valaki valami otlet???
-
godside
tag
A problemam a kovetkezo: win7-et 64 bitest szeretnek huzni a gepemre (gigabyte 990 fxa ud 5, 8120 amd proci, 2*4gb geil 1866 ddr3, corsair 60gb sata3 ssd) az alaplapon bios 2012-06-28-as (kinomba frissitettem mar) tehat dvd-rol boot telepito elindul ssd torol majd formaz es telepit majd a fileok kibontasa es masolasa utan amikor a gep ujraindul es toltene be eloszor a windowst kek halal fogad es ujraindul. csokkentett mod kivalaszt es a disk.sys file-nal megakad. probaltam mas hdd-re is (3 van meg a gepbe, de ugyanez jott elo, igy azokat kihuztam) masik gepben mind a memoriak mind a hdd-k es az ssd is tokeletesen mukodik... jo lenne valami segitseg ezugyben mert most eppen nincs penzem fizetni szervizeseknek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Crypto Trade
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest