- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Aktív témák
-
picirizs
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Eredetiséggel kapcsolatban igyekeztem úgy fogalmazni, hogy kiderüljön, nem mentem be a boltba megvenni
Az xp-t szerettem volna megtartani mellette, de ha erre nincs mód, végleges megoldásként törölhetem. RAM tesztelésre esetleg milyen programot ajánlanál? Memtest86? Ha igen, tudnál róla írni pár szót, mondatot, mit hogyan csináljak, mert nemigen vagyok jártas a témában (gondolom ez eddigre már kiderült
)
Víruskeresést most futtatok, eddig semmit nem talált, gyanítom, hogy nem is fog.
A ramkiszedés nem tudom, mennyire fog menni, még nem ültem neki így a gépnek, de ezek szerint nem úszom meg, valamikor el kell kezdeni.
Ez az AHCI-dolog pedig nem világos. Kifejtenéd a laikusok nyelvén is, hogy mit értesz alatta?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az xp-t szerettem volna megtartani mellette, de ha erre nincs mód, végleges megoldásként törölhetem. RAM tesztelésre esetleg milyen programot ajánlanál? Memtest86? Ha igen, tudnál róla írni pár szót, mondatot, mit hogyan csináljak, mert nemigen vagyok jártas a témában (gondolom ez eddigre már kiderült