Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
picirizs
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Eredetiséggel kapcsolatban igyekeztem úgy fogalmazni, hogy kiderüljön, nem mentem be a boltba megvenni
Az xp-t szerettem volna megtartani mellette, de ha erre nincs mód, végleges megoldásként törölhetem. RAM tesztelésre esetleg milyen programot ajánlanál? Memtest86? Ha igen, tudnál róla írni pár szót, mondatot, mit hogyan csináljak, mert nemigen vagyok jártas a témában (gondolom ez eddigre már kiderült
)
Víruskeresést most futtatok, eddig semmit nem talált, gyanítom, hogy nem is fog.
A ramkiszedés nem tudom, mennyire fog menni, még nem ültem neki így a gépnek, de ezek szerint nem úszom meg, valamikor el kell kezdeni.
Ez az AHCI-dolog pedig nem világos. Kifejtenéd a laikusok nyelvén is, hogy mit értesz alatta?
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az xp-t szerettem volna megtartani mellette, de ha erre nincs mód, végleges megoldásként törölhetem. RAM tesztelésre esetleg milyen programot ajánlanál? Memtest86? Ha igen, tudnál róla írni pár szót, mondatot, mit hogyan csináljak, mert nemigen vagyok jártas a témában (gondolom ez eddigre már kiderült