Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
oilver1 #32827 üzenetére
A te hardvereddel az OS valószínűleg jobban fog működni, gyorsabb apptöltések, jobb memória- és virtuális memória használat, magok közötti elosztás stb.
A géped nyers teljesítménye nem fog változni, mivel a hardvert magát nem cserélted ki.
Ja, és NEM, NEM FOG 1,5öt MEGZABÁLNI A RAMBÓL. A teljes rendelkezésre álló ram függvényében használ ki, általánosan 30-40% között, legalábbis uscve. Ez nálad olyan 800-900Mb memóriát fog jelenteni.
Mindazonáltal a memóriamanagement sokkal jobb, azaz jobban bánik a rendszer a rábízott erőforrásokkal. Ezért lehetséges, hogy a felhasználás közben gyorsulást érzékelsz, holott magának a gépnek a teljesítménye természetesen nem változik.P.S.: Már a Firefox sem akkora szutyok memóriahasználat terén, mint volt, szóval azt sem kell azért túlspilázni. Ott meg a betöltendő add-onok (vagy akármi whatsname-ek, nemtom rókán hogy hívják őket) mennyisége és minősége erősen befolyásolja a ramhasználatot...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
oilver1 #32827 üzenetére
Valamilyen szinten fogsz gyorsulást érzékelni, hiszen a w7 jobban van optimalizálva a meglévő erőforrások minél ésszerűbben való kihasználására de nekem a 4gb ramból alapjáraton 1,26gb-ot eszik meg a rendszer, indítok mellé egy firefoxot (tudom, nem vagyok sikeres ember
) és rögtön 1,5gb a használt memóriamennyiség. Erre érdemes odafigyelni.
Aktív témák
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc