- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Pontot érő javaslat, de ha lehet, hanyagolnám az újratelepítés, így is 15 GB adat vár a régi újratelepítésekből, amit szét kellene szortírozni. Ezt csak a legultolsó esetben tenném meg.
Biztos vagyok benne, hogy valahogy meg lehet oldani, hogy működjön, hiszen ott van a win7 érintetlenül, ahogy volt, ezért is nem barmoltam bele. Annyi történt, hogy az MBR elszállt, de azt meg telepítőlemezből helyre kellene tudnia állítani. Ezért nem értem, mi a gond. És hogy milért nem jó a fixmbr, és hogy mit jelent az a misztikus "element not found" hibaüzenet.
A legújabb ötletem az, hogy az üres partíció kap egy natúr XP-t, majd win7 startup recovery, és ezek után valahogy kíméletesebben eltávolítani az XP-t, hogy utána egy startup recoveryvel működjön a 7-es magában. Csak nem tudom, mi lehetne ez a kíméletesebb eltávolítás. De a legjobb az lenne, ha a jelenlegi felállásban valahogy meg tudnám oldani, és nem kellene megint xp-t tolni rá.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs