Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
"Már próbáltam win10 telepítővel is, biosban is néztem érzékel mindent a gép. Biosban a prioritást próbáltam beállítani de az szürkén van nem tudok belenyúlni."
Ebből gondoltam, hogy a bootsorrend a gond. Sőt, valójában pontosan az lehet a baj, amit írsz, hogy nem a win csinálta a partíciókat. Majd ha reagál, akkor kiderül.
Valami banális próbléma, de pont jól van ez így.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Persze nem kell, ha a telepítőre hagyod a háttértár beállításait.
Ha kézzel állítgatja valaki, akkor mindent neki kell beállítani.
150GB-os partíció készült a rendszernek.
Sok értelme nincs így darabolgatni a rendszermeghajtót. Utoljára a FAT32 esetében fordult elő, hogy egy hiba teljesen agyonvágott egy partíciót, viszont a többi ép maradt.Én következő telepítés kezdetén mindent törölnék és ráhagynám a telepítőre a háttár beállításait.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Vaszeg azért nem bootol mert még mindig a pendrive van első helyen a biosban
Laptopnál már találkoztam olyannal hogy újraindította a telepítést amíg bent volt a pendrive vagy nem állítottam át a sorrendet.A boot sorrendben ilyenkor nem az SSD-t kell keresni hanem "windows boot manager néven"
-
Random25
újonc
válasz
mefistofeles
üzenetére
Akkor volt formazva telepítés előtt telibe. Utána csináltam egy particiót ugye ez már az új gépen történik mindez. BIOS látja bocsi csak nem tud bootolni róla.Win11pro
-
Random25
újonc
válasz
mefistofeles
üzenetére
Esetleg hardveres probléma?
-
Random25
újonc
válasz
mefistofeles
üzenetére
fájlrendszerre gondolsz? NTFS, FAT32?. Arra is gondoltam az SSD lehet valami de minden rendben van vele, de biosban nem látja ott ahol kéne. Csak a Pendriveot látom biosban ott ahol ki kell választani honnét bootoljon.
-
Random25
újonc
válasz
mefistofeles
üzenetére
1TB az SSD külön particiót csináltam 120gb rendszernek.
Ugye azt is feldobja milyen típusú Windows szeretnék Pro, Pro N, Home stb .
Próbáltam úgy is kihagyás nem aktivaltam úgy se volt jó. Igen úgy is próbáltam de nem volt ott az SSD nem tudtam kiválasztani, pedig észleli hogy a gépben van. -
Random25
újonc
válasz
mefistofeles
üzenetére
Igen azt szedtem le. Feldobta az ablakot most vagy később akarom aktiválni én végig mentem sorba minden folyamaton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest