- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Bandit21
addikt
A mókás az az h a listán első a pri masterként a 128 megás, eztán jön egy üres hely, majd a sec mast. ként a 700 megás, majd üres hely. A 4ből tehát 2 a vinyóknak de nincs rajta a listán a cd... vagy nem emléxem, és majd 1 hét mire kiderül, de azért ha kérhetem írd le a lehetőségeket és akkor 1 hét mva nem foglak itt fárasztani, mert talán megoldom.
(pl a config.sys-es dolgokra oltári büszke vagyok h eszembe jutott, utoljára ahhoz kell autoexec-et meg cfg.sys-t átírni amikor pl nem akart elindulni a 486-osomon a sc2000 és ez jó 10 éve volt)
re 10# azért nyugi, én kábeleztem be a ventiford szabályzót, meg ilyen csip-csup dolgokat, szóval nem fogok semmit összedugni oda ahova eleve be se fér... szóval érted...
[Szerkesztve] -
Bandit21
addikt
Az az igazság, h tényleg szép lassan fog menni, mert kb 20km-re laknak tőlem, és legközelebb jövő7 közepe-vége felé megyek hozzájuk, és a mostani info-k jónak tűnnek, ezzel lehet előre-lépni, még annyit kérdeznék, (érdekes h ez ilyen fehér folt) de a vinyóknál a kábelezés hogyan játszik szerepet a primary secondary témában?
-
Bandit21
addikt
Erre most kb rájöttem, amikor megírtam az első hsz-t, vagyis közbe kezdtem gyanakodni, csak akkor nem értem, h fdisk-el hogy tudtam törölni a 128 megást dos-ban, és hogy ez miért volt előfeltétele a C: formázásának, mert előtte nem engedte a gép partícionálásra hivatkozva? Emellett azóta DOS-ban nem látszik a 128 megás.
+re 9#
A 700 megás az second master. Kábelezés jumperelés nem gáz, megcsinálok én mindent csak először el kell magyarázni.
[Szerkesztve] -
Bandit21
addikt
Miután az Fdisk-el töröltem a 128 megásat, azóta a dos-ban csak 1 vinyó látható, de bios-ban mégis 2 van, és sajnos nem tudom primary masternek beállítani a nagyobbat. (ez a beállítás ez BIOS-os gombnyomkodás, v kábel átkötéssel oldható meg?)
A ''tegyél mindkettőre egy 100% méretű ''Elsődleges DOS partíció''-t ezt nem értem...Sorry ez milyen parancs v micsoda?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest